Young Living

Mari Liukku

Mari Liukku on Young Living tuotteiden suosittelija,

hän toivookin että hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä tulevan rohkeasti tutustumaan eteeristen öljyjen maailmaan!

***

 

Tervetuloa tutustumaan eteerisiin öljyihin sopimuksen mukaan.

Osallistu arvontaan, tilaisuuksien kävijöiden kesken arvomme ihania tuotepalkintoja.

Haluatko sinä osallistua hyvinvointi iltaan ystävien kesken? Kokoa oma porukkasi tai liity mukaan tapahtumiimme.

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää tulevista tapahtumista! Voimme myös suunnitella sinulle illan omien toiveidesi mukaan!

Tilaisuuksissa on lisätietoa paranemisen avaintekijöistä, sekä miten monin eri tavoin voimme kohentaa hyvinvointiamme eteeristen öljyjen ja luonnonmukaisten kemikaalittomien tuotteiden avulla.

Ota rohkeasti yhteyttä asuitpa sitten missä päin Suomea tahansa, etsin tiimistämme sinua lähimmän henkilön, joka voi opastaa sinut eteeristen öljyjen maailmaan.

Tervetuloa!

Mari Liukku

Young Living ID 10905687

******

Hyvinvoinnin siivet on 2017 perustettu hyvinvointialan yritys. Hyvinvoinnista kiinnostunut Mari innostui lähtemään mukaan öljyilemään ja on ottanut valikoimiinsa luonnolliset eteeriset öljyt, joiden avulla jokainen voi tasapainottaa omaa henkistä, fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan. Hän opastaa sinut eteeristen öljyjen maailmaan. Tärkeintä on kuitenkin oma kokemus terapeuttisten eteeristen öljyjen käytöstä ja omat arvokkaat kokemukset siitä miten ihania eteeriset öljyt ovatkaan. 

Syövästä voi selviytyä - kohtaaminen

New York Times best-seller kirjailija Kelly Turner, PhD on tutkinut ja opiskellut 1,500 tapausta joissa henkilö on kokenut yllättävän paranemisen (Radical Remission)—haastateltuaan henkilöitä jotka ovat kokeneet täyskäännöksen saatuaan vakavan tai kuolemaan johtavan diagnoosin—ja hän huomasi että heitä yhdisti yhdeksän paranemisen avaintekijää.

Mari tapasi KellyTurnerin 2016, kun Kelly oli luennoimassa Suomessa kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut luennosta siinä määrin ettei edes tajunnut että luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin, kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä. Sattumaako että juuri tässä samassa tilaisuudessa väliajalla hän tutustui Young Living eteerisiin öljyihin ja päätti samantien tilata itselleen kotiin aloituspakkauksen. Nämä kaksi merkittävää asiaa siis tulivat hänen elämäänsä juuri samana päivänä. Joskus tähdet ovat vain kohdillaan ja tilaisuuksiin on silloin tartuttava.

Mari onkin sen jälkeen kouluttautunut aiheeseen Yhdysvalloissa 2017. 

Kelly Turnerin kirja on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen (engl. Surviving cancer against all odds) . Kirjaa on käännetty 20 eri kielelle. 

Tätä suuren suosion saavuttanutta kirjaa on saatavilla myös verkkokaupassamme. Tervetuloa ostoksille!

[maxbutton id=”15″ ]

 Lue lisää eteerisistä öljyistä…

 https://www.hyvinvoinninsiivet.fi/category/luonnolliset-eteeriset-oljyt/

Tervetuloa mukaan kohottamaan omaa hyvinvointiasi!

Mari LiukkuNew York Times best-seller kirjailija Kelly Turner, PhD on tutkinut ja opiskellut 1,500 tapausta joissa henkilö on kokenut yllättävän paranemisen (Radical Remission)—haastateltuaan henkilöitä jotka ovat kokeneet täyskäännöksen saatuaan vakavan tai kuolemaan johtavan diagnoosin—ja hän huomasi että heitä yhdisti yhdeksän paranemisen avaintekijää.

Mari tapasi Dr Kelly Turnerin 2016, kun hän oli luennoimassa Suomessa ”Syövästä voi selviytyä” kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut Kellyn luennosta siinä määrin ettei edes tajunnut että ”How to survive from cancer against all odds ”  luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin. Lopuksi Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta opettaja koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä. 

Sattumaako että juuri tässä samassa tilaisuudessa väliajalla hän tutustui Young Living eteerisiin öljyihin ja päätti samantien tilata itselleen kotiin aloituspakkauksen. Nämä kaksi merkittävää asiaa siis tulivat hänen elämäänsä juuri samana päivänä. Joskus tähdet ovat vain kohdillaan ja tilaisuuksiin on silloin tartuttava.

Mari onkin sen jälkeen kouluttautunut aiheeseen Yhdysvalloissa 2017. 

Syövästä voi selviytyä

Tätä kirjaa on saatavilla verkkokaupastamme!

Tervetuloa hyvinvoinnin ystävät kanssani matkalle kohti entistä parempaan hyvinvointia!

Mari Liukku

Liity uutiskirjeeni tilaajaksi

HALUATKO TUTUSTUA LUONNONMUKAISEEN ELÄMÄNTAPAAN?

*Saat kuukausittain uutiskirjeeni sähköpostiisi.

Yksittäiset eteeriset öljyt

Miten voit saavuttaa tunnetapainoa luonnollisten eteeristen öljyjen avulla?

Suosituimmat artikkelit & sivut
DIY parfyymin valmistaminen
Hyvinvoinnin siivet
Kissat ja eteeriset öljyt
Aloituspakkaus Young Living eteeriset öljyt
Theta Healing
Kehon skannaus iTovi laitteen avulla
TOP 5 tuotteet - eteeristen öljyjen käyttö sisäisesti ravintolisänä
Eteeristen öljyjen ainesosat
Eteeriset öljyt Aakkosittain