Young Living eteeriset öljyt

chakrat ja eteeriset öljyt tutuksi

Vaasa

Tervetuloa kuuntelemaan ja oppimaan ja saamaan omia kokemuksia energiahoitajan opastuksella millaiseksi voi elämä muuttua eteeeristen öljyjen myötä.

Kiinnostaako eteeriset öljyt, chakrajärjestelmä ja energiakehon toiminta ? No tule ihmeessä mukaan kanssamme tutustumaan aiheeseen!

” Me järjestämme elämämme uudelleen kun päätämme, että henki on tärkeämpi kuin fyysisen olotilan illuusiot. Kutakin valintaa tehdessämme me joko menemme syvemmälle illuusioiden maailmaan tai sijoitamme energiaa hengen voimaan. Kukin 7. CHAKRASTA edustaa tämän perusopetuksen erilaista versiota tai ilmentymää. Aina kun valintamme vahvistaa sisäistä voimaamme, vähennämme fyysisen maailman valtaa elämäämme, kehoomme, terveyteemme, mieleeemme ja henkeemme, Energian kannalta kukin valinta joka vahvistaa henkeä vahvistaa energiakenttäämme, ja mitä vahvempi energiakenttä on sitä vähemmän meillä on on siteitä negatiivisiin ihmisiin ja kokemuksiin.”

– Caroline Myss

Eteeriset öljyt hoitavat meitä monella eri tasolla ja yksi niistä on energeettinen taso. Tämän kurssin aikana tutustutaan kehon energiakeskuksiin eli chakrajärjestelmään ja siihen, kuinka niiden harmonista toimintaa voidaan tukea mm. ihanien eteeristen öljyjen avulla!

Mitä voin oppia?

* Mikä on energiakeho? Mihin ihmeeseen se oikein perustuu?

*Mitä chakrat ovat ja missä ne oikeasti sijaitsevat kehossani?

*Mistä minä tiedän tai tunnistan milloin energiani on tasapainossa?
* Mitä elämän, tunteiden ja hyvinvoinnin aluetta kukin chakra minulla muka hallitsee?
* Mistä minä tunnistan, jos jokin chakra on epätasapainossa?
* Kuinka minä voin tasapainottaa omaa kehoa ja chakrajärjestelmääni ?
* Miten löydän minulle sopivat eteeriset öljyt?

*Mikä öljy tukee minulla kunkin chakran tomintaa?

*Opit valitsemaan itselleni parhaiten sopivat öljyt?
* Kuinka käytän turvallisesti öljyjä?

Kurssilla käytettäviä menetelmiä ovat oman kehon tunnustelu, energioiden havainnointi harjoitus, mielikuvaharjoitukset, öljyjen tuoksuttelu ja oman kehon reaktioiden havainnointi. Lisäksi saat paljon tietoa siitä, mikä öljy olisi paras millekin chakralle!


Hinta 30€ / osallistuja

Paikka: Vaasa

Aika: Tapahtuma on jo ollut, siirry uutiskirjeemme tilaajaksi niin et missaa seuraavaa tilaisuutta.

Tervetuloa!

Tilaa uutiskirjeeni.

Mitä ovat chakrat?

Chakrat ovat osa kehomme energiajärjestelmää, osa energiakehoamme.

Chakrat vaikuttavat olennaisella osin vireystilaamme ja siihen miten koemme ympäristömme.

Eteeristen öljyjen avulla voimme tasapainottaa chakrajärjestelmäämme merkittävällä tavalla.

Kullakin chakralla on oma eteerinen öljy tai useampiakin, jotta sinäkin löydät itsellesi sopivimmat öljyt. Saat kattavan tietopaketin chakrajärjestelmästä ja pääset tutustumaan eteerisiin öljyihin.

Itselläni chakrat ja eteeriset öljyt illan jälkeen kuukautiset alkoivat heti illalla kun pääsin kotiin. Niitä ei siis ollut näkynyt aikoihin, joten oli ihan mieluinen yllätys. Öljyt tasapainottivat siis kehoani luonnolliseen tasapainoon. Lempituoksuni saikin sukat melkein pyörimään jaloissa 🙂

.

Tervetuloa!


ILMOITTAUDU MUKAAN:

Onko sinulla kysymyksiä? Laita viestiä

Ota yhteyttä

Lämpimästi tervetuloa mukaan,
Liity mukaan Facebook ryhmäämme – Chakrat ja hyvinvointi


****
Viimeisimmät artikkelini:

Lisätietoa järjestäjästä…

Hyvinvoinnin siivet , kun hyvinvointisi on sinulle tärkeä. Järjestämme hyvinvointiin liittyviä tapahtumia Pohjanmaan alueella (ja muuallakin). Halutessasi voit varata myös ajan puhelimitse tapahtuvaan Theta Healing sessioon, asuitpa sitten missä päin Suomea tahansa.

Sinulla on mahdollisuus pitää ystävillesi hyvinvointi-ilta ja voimme yhdessä ideoida illan sisällön.

Teemana voi olla myös tutustuttaa sinut ja ystäväsi luonnonmukaisten maailmaan ja tuoksutella ihania 100 % puhtaita eteerisiä öljyjä sekä vapaata jutustelua hyvinvoinnista teekupposen äärellä, lisäksi voimme ottaa pienen DIY tuotteen valmistus.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos luonnonmukainen elämäntapa kiinnostaa sinua ja haluat kuulla lisää.