Avoimet työpaikat

Hyvinvointivalmentaja

Radical remission tarkoittaa ennalta arvaamatonta paranemista. Mukana on jo yli 30 valmentajaa ympäri maailman! Haluaisitko mukaan luennoitsijaksi kansainväliseen tiimiin ? lue lisää…

Young Living itsenäinen jälleenmyyjä

Aloita oma urasi hyvinvoinnin parissa Young Livingin itsenäisenä jälleenmyyjänä. Autamme sinut alkuun ja saat tarvittavan tuen alkuun pääsemiseksi. Tervetuloa osaksi kansainvälistä kasvavaa tiimiämme.

Kyllä – sinulla on halutessasi mahdollisuus myös kansainväliseen liiketoimintaan! Sinulla on vapaus valita oma tasosi. Voit valita haluatko sivutoimista ansiota, vai onko toiveesi työllistyä kokopäiväisenä itsenäisenä jälleenmyyjänä. Saat itse valita oman aktiivisuutesi ja me autamme sinua. Voit olla myös mukana tiimissämme kun asut ulkomailla. Saat Suomalaisen tiimin tuen ja saat olla osana suomalaista & kansainvälistä hyvinvointiyhteisöä. Sinulla on vapaus valita millä kielellä haluat työskennellä jälleenmyyjänä. Tiimin koulutukset ovat suomenkielellä, sekä osittain englanniksi. Tulkkauksia on myös saatavilla englannin kielisiin koulutuksiin.

Tuote esitteitä, tuotetietoutta ja myös verkkokauppa on saatavilla eri kielillä. Kuvittele miten upeaa! Voimme hetkessä luoda sinulle oman verkkokaupan, johon ohjaat asiakkaita tekemään tilauksensa. Saat oman palkkiosi kuukausittain verkkokaupan myynnin mukaan. Et siis tarvitse alkupääomaa aloittaaksesi. Tuotteet toimitetaan sinun asiakkaillesi suoraan Young Livingin varastolta ja sinulle maksetaan komissioita oman myynnin ja tasosaavutuksiesi mukaan. Suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee asiakkaitamme tilauksiin ja takuu asioihin liittyvissä kysymyksissä, jolloin sinä saat keskittyä myyntitehtäviin ja uusien jäsenien kouluttamiseen.

Kerron mielelläni sinulle lisää palkkiojärjestelmästä, ota rohkeasti yhteyttä.

Tervetuloa osaksi kasvavaa hyvinvointi tiimiämme. Tarjoamme tuotekoulutuksen ja autamme sinua eteenpäin oman liiketoimintasi rakentamisessa. Jokainen tiimin jäsen toimii itsenäisenä jälleenmyyjänä. Alussa et välttämättä tarvitse toiminimeä tai omaa yritystä (autan sinua myös niissä asioissa alkuun) .

Tarjoamme tiimin tuen, hyvinvointi yhteisön tuen, tarvittavan valmennuksen ja koulutuksen jotta sinä voit rakentaa liiketoimintaa omalla tavallasi.

Tärkeintä työssä on halu auttaa asiakkaita hyvinvoinnin parissa.

Haluatko lisätuloja hyvinvoinnin parissa?

Mikäli valitset vaihtoehdon että haluat ansaita lisätuloja hyvinvoinnin parissa Young Living tarjoaa siihen oivan mahdollisuuden. Valitset itse kuinka paljon haluat työskennellä. Saat palkkiot rahana pankkitilillesi kuukausittain. Halutessasi voit myös käyttää ansaitsemasi palkkiot esittelytuotteiden tai omien tuotteidesi hankkimiseen ilmaiseksi. Jäsenyys ja jälleenmyyjäsopimus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Miten voin saada lisätuloja säännöllisesti?

Kanta-asiakkaille on luotu etuohjelma, jonka avulla sinulla on mahdollisuus ansaita säännöllistä tuloa liittämällä jäsenasiakkaasi kuukausitilaajan etuohjelmaan. Kerron sinulle mielelläni lisää etuohjelman eduista. Puolet asiakkaistani tekevätkin säännöllisiä tilauksia kuukausittain, jolloin siitä syntyy säännöllistä tuloa.

Jokaisella hankkimallasi jäsenellä on myös mahdollisuus halutessaan suositella tuotteita ystävälleen. Keskimäärin joka kymmenes jäsen tuo myös ystävänsä mukaan Young Livingin elämäntapaan.

Tärkeimmät ominaisuudet tehtävässä menestymiseen on sosiaaliset taidot kohdata aidosti ihmisiä ja auttaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla, sekä tiimityöskentelytaidot.

Missiomme – Parannamme elämänlaatua eri puolilla maailmaa luonnon elävällä energialla, eteerisillä öljyillä. Haluamme joka päivä tehdä elämästä paremman, maapallosta vihreämmän ja tulevaisuudesta kirkkaamman. Tarjoamme jäsenillemme palan luontoa tislatussa muodossa ja parempaa elämää.

Young Livingilla on alan edelläkävijänä 25 vuoden kokemus eteerisistä öljyistä ja korkea ”Seed to seal ” laatustandardi on rakennettu askel askeleelta. Tuotteiden ainutlaatuinen puhtaus perustuu kestävään maanviljelyyn ja hankintaan, sekä tutkimukseen ja tuotteiden testaukseen. Alan johtavan yrityksen laatuun voit luottaa.

Terveellisempi koti meille kaikille, terveellisempi maailma meistä jokaiselle.

Ota minuun yhteyttä:

 

 

Mari Liukku 

040-5933164

Young Living tarjoaa: Avoin työpaikka hyvinvointiala Avoimet työpaikat hyvinvointialalla : hyvinvointituotteiden itsenäinen jälleenmyyjä Vaasa, Seinäjoki, Parkano, Tampere, Kokkola, Pietarsaari, Laihia, Mustasaari, Kurikka, koko Suomi. 

Jokaisen uuden jälleenmyyjämme matka alkaa liittymällä jäseneksi ja avaamalla jälleenmyyjätili. Tilin luominen on ilmaista ja valitset matkan aikana itse oman aktiivisuutesi oman elämäntilanteesi mukaan.

Liity jäseneksi

Oletko valmis hyvinvointimatkalle kanssamme?

Paras tapa aloittaa on tutustumalla tuotteisiin. Valitse haluamasi tuotteet ja kun olet tutustunut tilaamiisi tuotteisiin voit vapaasti valita haluatko jatkaa tuotteiden jälleenmyyjänä. 

Tilaaminen ei ole pakollista, mutta miten voit myydä jotakin mistä sinulla ei vielä ole omaa kokemusta? Halutessasi voit myös varata minulle tutustumiskäynnin ja tulla tutustumaan tuotteisiin paikan päälle. 

Laita minulle viesti…  niin katsotaan sinulle tiimistä sinua lähin ja sopivin henkilö joka voi esitellä sinulle tuotteet. 

Haluatko lisätietoa liiketoiminnasta? Saat myös kutsun seuraavaan webinaariimme!

 

Tervetuloa mukaan tutustumaan kanssani luonnonmukaiseen elämäntapaan!

Ajankohtaisimmat aiheet luonnonmukaisen elämäntavan haltuun ottamiseksi, sekä hyvinvoinnin tukemiseen.

Elämäntapamuutos syntyy arjen pienistä valinnoista.

-Mari

Young Living itsenäinen jälleenmyyjä ID10905687

 

Tilaa uutiskirjeeni.