Life Coaching

Mitä on Life Coaching?

Henkilökohtaista valmennusta oman elämäsi tärkeiden asioiden äärellä. Auttaa sinua erilaisissa elämäntilanteissa löytämään erilaisia näkökulmia käsillä olevaan tilanteeseen. Valmennuksen jälkeen sinulla on selkeytynyt elämän suuntaviivat sekä toimintasuunnitelma miten aiot edetä ja neljän viikon valmennus jaksolla otat askeleita kohti muutosta. Muutos ei tapahdu kuitenkaan itsestään, se vaatii mm. rohkeutta.

Oletko tyytyväinen nykytilanteeseesi? Muutos vaatii aina muutosta sekä käyttäytymis- ja ajattelutavoissamme. Muutos saattaa myös pelottaa ja nostaa esiin käsittelemättömiä tunteita. Oletko valmis muutokseen?

Aihealueita voi olla vaikkapa uravalmennus, parisuhdevalmennus, rakkaus, tunne-elämän haasteet, sinkkuelämän haasteet, rahaan liittyvät uskomukset, yrityksen perustaminen, luovuusvalmennus, tai muu oman elämän elämäntapamuutos jossa kaipaat tukea.

Kenelle Life Coaching sopii?

Tuntuuko sinusta että et pääse eteenpäin elämässäsi? Oletko jollain tavalla jumissa ja toivottua muutosta ei vaan tapahdu? Tuntuuko että asiaan ei löydy sopivaa ratkaisua? Tuntuuko että luovuutesi on kadoksissa? Oletko hukassa itsesi ja omien tunteidesi kanssa? Etsitkö uutta suuntaa elämässäsi? Ota yhteyttä silloin kun sinulla on halu kasvaa ja kehittyä oman elämäsi haasteiden yllättäessä. Jokaisessa tilanteesta piilee jotain mitä voimme oppia.

Valmennukseen voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta avoimin mielin ja edetään juuri sinulle sopivassa tahdissa.

Miksi Life Coaching?

Life Coaching auttaa sinua löytämään vastauksia erilaisissa elämäntilanteissa, joissa kaipaat rinnalla kulkijaa ja kuuntelijaa, sekä auttaa löytämään uutta näkökulmaa asioihin. Auttaa löytämään sinun omat piilevät sisäiset voimavarasi. Valmennuksen avulla löydät oman sisäisen viisautesi ja sen avulla löydät juuri sinulle sopivimman ratkaisun tilanteeseesi.

Miten voin varata Life Coaching ajan?

Toteutamme Coaching valmennukset etäyhteydellä. Lähetän sinulle linkin ennen tapaamistamme.

Voit osallistua valmennukseen omalta kotisohvaltasi. Tarvitset toimivan nettiyhteyden tai puhelinyhteyden. Valmennuksen kesto on noin tunti, kerran viikossa tai sopimuksen mukaan. Joskus haluat ehkä ottaa vähän enemmän taukoa ja palata myöhemmin uudelleen valmennukseen.

Lahjavinkki! Halutessasi voit ostaa myös lahjakortin valmennukseeni läheisellesi vaikkapa vastavalmistuneelle nuorelle lahjaksi.

Suosittelen 4 x valmennuspakettia, jolloin pääsemme neljän viikon ajan työstämään valitsemaasi aihetta. Ensimmäisellä kerralla voimme yhdellä keskustella ja miettiä aihetta tarkemmin. Mikäli sinulla on kysymyksiä voit ottaa minuun yhteyttä.

Ota yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen valmennusaikasi.

Valmennuspaketit

Mitä erilaisia aiheita  valmennuksessani voidaan käsitellä?

Kiitos saamastani valmennus palautteesta ...