10 Antiikin aikaista eteeristä öljyä

Raamatun ajan eteeriset öljyt

Pääsiäisen kunniaksi esittelen raamatun ajan eteeriset öljyt – Oils of Ancient Scripture™ -sarjan joka sisältää antiikin aikaiset eteeriset öljyt , jotka ovat peräisin Raamatun tärkeimmistä kasveista, kukista, materiaaleista ja hartseista – alkaen sypressistä (Jesaja 44:14) aina Saaronin ketojen kukkaan (Laulujen laulu 2:1). Sarjan ansiosta voit nyt paitsi tutustua näiden kallisarvoisten eteeristen öljyjen kiehtovaan historiaan myös nauttia myrtin ja setripuun virkistävyydestä, olibaanihartsin ja mirhan täyteläisyydestä sekä muista ihanista raamatun aikojen tuoksuista.

Raamatun ajan öljykokoelma – Oils of Ancient Scripture -sarja

Sisältää kymmenen eteeristä öljyä 5 ml:n pulloissa:

1 🌟 Aloes – Royal Hawaiian™ -santelipuu eteerinen öljy

Raamatun mukaan Nikodemos toi Jeesukselle aaloeta, jota luultavasti valmistettiin tuoksuvasta santelipuusta. (Johannes 19:39)


2 🌟 Cassia – Kassiakaneli eteerinen öljy

Kassia oli munaisina aikoina tärkeä ainesosa temppeleissä käytettävässä suitsukkeessa. (Psalmit 45:8)


3 🌟 Cedarwood – Setripuu eteerinen öljy

Kestävyydestään tunnettuja ”Libanonin setripuita” käytettiin Salomon kuuluisan temppelin rakentamiseen. (1 Kuninkaiden kirja 4:33)


4 🌟 Cypress – Sypressi eteerinen öljy

Tätä öljyä uutetaan sypressipuusta, joka on niin kestävää, että Roomassa sijaitsevan Pietarinkirkon sypressipuiset ovet ovat olleet käytössä jo 1 200 vuoden ajan. (Jesaja 44:14)


5 🌟 Frankincense 100% eteerinen öljy (Olibaanihartsi)

Frankincense eteerinen öljy on yksi kaikkien aikojen suosituimmista eteerisistä öljyistä. Olibaanihartsia merkitsevä hepreankielinen sana levonah esiintyy englanninkielisessä Raamatussa 22 kertaa ja on siten yksi useimmin mainituista materiaaleista. (Laulujen laulu 3:6)


6 🌟 Hyssop – Iisoppi 100 % eteerinen öljy

Raamatusta löytyvien viittausten perusteella tätä kasvia käytettiin todennäköisesti puhdistamiseen liittyvissä toimituksissa ja rituaaleissa. (Psalmit 51:7)


7 🌟 Myrrh – Mirha puhdas eteerinen öljy

Mirha oli yksi Mooseksen pyhän voiteluöljyn ainesosista, ja Raamatun henkilöistä esimerkiksi Daavid ja Salomo arvostivat sitä suuresti. (Sananlaskut 7:17)


8🌟 Myrtle – Myrtti aito eteerinen öljy

Lehtimajanjuhlan (hepreaksi Sukkot) seremoniassa käytetään myrtin lehviä. (Nehemia 8:15)


9 🌟 Onycha eteerinen öljy (Hartsistoraksi)

Raamatussa ”kotilonkuoreksi” suomennettu Onycha oli yksi ainesosa puhtaassa ja pyhässä suitsukkeessa, jota Herra käski Moosesta valmistamaan. (2 Mooseksen kirja 30:34)


10 🌟 Rose of Sharon – Cistus eteerinen öljy (Pihkakistus)

Tämän kukan tuoksu on hunajaisen makea, ja sen uskotaan olevan Raamatussa mainittu Saaronin ketojen kukka. Laulujen laulu 2:1


Kiinnostaako sinua hankkia omaksesi tämä raamatun ajan puhtaat eteeriset öljyt -sarja?

Tästä pääset tilaamaan!

Tilausnumero: 19343 – Oils of Ancient Scripture

Valitse jäsenyys ja Säästä -24% – (ei osto tai myyntivelvotteita)

Tuotteilla on kotiinkuljetus. Saat koulutuksen näiden eteeristen öljyjen käyttöön liittyessäsi mukaan jäseneksi. Tuotteilla on ”Seed to seal” laatulupaus, joka tarkoittaa ensiluokkaista laatua ja laadunvalvontaa siemenestä sinettiin saakka. Ne ovat aitoja ainutlaatuisen puhtaita eteerisiä öljyjä ja kasvit on viljelty Young Livingin farmeilla.

Tervetuloa mukaan öljyilemään ja luomaan hyvinvointia kanssamme.

Lue myös matkablogi matkastani Cistus farmille, matkasin niin pitkälle kuin Cistus kasvaa.