Melrose

Melrose eteerinen öljysekoitus

Melrose eteerinen öljysekoitus on Young Livingin valikoimaan kuuluva tuoksusekoitus. Ainuttakaan tuoksusekoitusta ei ole luotu ilman tiettyä tarkoitusta. Gary on luonut sen tuomaan puhtautta ja valinnut siihen juuri siihen sopivat eteeriset öljyt. 

Tämä rauhoittava ja elvyttävä lämmin tuoksu on ajaton klassikko.

 

 

 

Melrose eteerinen öljysekoitus sisältää: Rosmariini eteerinen öljy, Mausteneilikka eteerinen öljy, Teepuuöljy, Niaouli.

 

 

 

Rosmariini (Rosemary officinalis)

Rosmariini on kasvina tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan. Tuoksuna oivallinen tuomaan selkeyttä ajatuksille. Perinteisesti kasvi on tunnettu antibakteerisista ominaisuuksistaan. 

Historiasta mainittakoon että saksalainen Hildegard of Bingen on maininnut rosmariinin teoksessaan Hildegards medicin (1098- 1179). Ranskalaisissa sairaaloissa on käytetty myös Rosmariinia puhdistamaan ilmaa, sen puhdistavien ominaisuuksiensa ansiosta. Muinaiset kreikkalaiset polttivat rosmariinia tuoksuna 1000 ekr. Sittemmin historiassa sen on uskottu suojaavan paholaiselta. 

Nykypäivänä tuota historiallista polttamista kätevämpi tapa onkin hankkia nykyaikainen diffuusori jolla voidaan levittää tuoksua ilmaan. 

 

 

 

Neilikka (Syzygium aromaticum)

Neilikka on perinteisesti käytetty kasvina sen antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta ja siitä löytyykin paljon tutkittua tietoa, jotka nykytiede on pystynyt osoittamaan. Neilikka on yksi aineosa myös Thieves luonnonmukaisen siivous sarjan ainesosana käytetty raaka-aine.

Jouluinen lämmittävä neilikan tuoksu onkin myös ihana tunnelman luoja talviaikaan. Tässä sekoituksessa se tuo mukavan lämpimän vivahteen ja ominaisuuksiensa ansiosta sopii hyvin täydentämään tämän sekoituksen käyttötarkoitusta.

 

 

 

Teatree (Malaleuca alternifolia)

 

 

 

Suomessa tunnetaan nimellä teepuuöljy, joka on valmistettu Paperikaarnamyrtin lehdistä. Teepuuöljymme tulee Australian farmiltamme. Australian alkuperäiskansa Aboriginaalit ovatkin tunteneet kasvin antibakteeriset ominaisuudet jo vuosisatojen ajan. Siksi TeaTree onkin luonnollisten ominaisuuksiensa ansiosta suosittu aineosa luonnonkosmetiikassa kuten Shampoossa ja saippuan valmistuksessa.

 

 

 

Kuuluu samaan Myrttien kasvisukuun kuin: Niaouli, Eucalyptus, Neilikka ja Myrtti.

TeaTree on yksi helpoiten hapettuvista öljyistä. Siksi se tulee säilyttää huolellisesti valolta suojattuna (esim lääkekaapissa). Oikein säilytettynä eteeriset öljyt säilyvät kuitenkin vuosia. 

 

 

 

Niaouli (Malaleuca Quinquenervia)

 

 

 

Niaouli on Myrtti kasvisukuun kuuluva Mesikaarnamyrtti, johon Teepuukin kuuluu siis samaan sukuun. 

Niaoulia on käytetty perinteisesti antiseptisten ominaisuuksiensa ansiosta vedenpuhdistukseen. Sen tuoksu on makean kamferimainen, kirkastava ja puhdistava.

 

 

 

Melrose eteerisen öljysekoituksen käyttökohteet:

* Diffuuserissa iltaisin, anna ihanan tuoksun helliä keuhkojasi ja hengittele syvään tätä luonnon aitoa puhtautta.
* Hiero rintakehälle iltaisin ennen nukkumaan menoa, muista laimentaa aina eteeriset öljyt ennen iholle laittoa. 
* Kokeile myös silloin jos ukkosi kuorsaa 🙂 ja hiero hänenkin rintakehälleen ja lapaluiden taakse iltaisin, jos saat luvan.

* Tippa tyynyliinalle iltaisin, jos sinulla ei vielä ole Diffuuseria.

* Käytä Melrose tuoksusekoitusta Diffuuserissa tilaan joka mielestäsi kaipaa raikastusta.

* Pidä tämä tuoksu lähettyvilläsi aamu meditaation aikaan ja tuoksuttele suoraan pullosta saadaksesi paremmin yhteyden omiin tunteisiisi. 

* Ulkoisesti ärtyneen tai tulehtuneen iho alueen hoitoon perusöljyyn laimennettuna (5-10 päivän ajan). Sen jälkeen käytä RoseOinment voidetta. Voit myös sekoittaa Melrosea RoseOinment voiteeseen alussa 5-10 päivän ajan. Lue lisää…

* Lisää muutama tippa suihkugeeliin tuomaan raikkautta ja nauti kiinnostavasta tuoksusta.

* Kokeile myös talvikukausina lämpimään kylpyveteen 6-8 tippaa hengittäen sen tuoksua rauhallisesti ja syvään nauttien.

* Levitä talvikuukausina pulssipisteille ennen kuin lähdet ulkoilemaan 

* käytä vyöhyketerapiassa.

* Hieronnassa levitä muutama tippa V-6 öljyyn sekoitettuna ja nauti rentouttavasta hieronnasta, pyydä kumppaniasi levittämään Melrose erityisesti lapaluiden taakse.

Melrose

Aloita tilaaminen, luomalla ensin jäsentunnus verkkokauppaan.

Saat tilattua verkkokaupasta tuotteet suoraan kotiovellesi toimitettuna.

Saatat myös pitää tästä kokoelmasta! Golden Touch 1 – talvinen kokoelma sisältää: Melrose (5ml), Raven (5ml), R.C. (5ml), Endoflex (5ml), DiGize (5ml), Thieves (5ml), Juvaflex (5ml).

Tilaa omaksesi...

Luo oma tunnus jolla pääset verkkokauppaan ostoksille.

– Tilaa haluamasi tuotteet!

Kuuletko luonnonmukaisen elämäntavan kutsuvan?

Tilaa uutiskirjeeni.