Tunteiden vapauttamista aromaterapian avulla!

Tunteiden vapauttaminen

Tunteita on joskus hyvin hankala havaita. Ahdistaa, pelottaa ja on epämääräisen outo olo. Voit halutessasi varata ajan henkilökohtaiseen valmennukseen, jossa käytän apuna energiahoitomenetelmiä ja saat energeettisen tulkinnan tämän hetken tunteista ja energioista. Vähitellen opit kohtaamaan ja tunnistamaan tunteita paremmin. Ohjaan sinua ja kuljen rinnallasi, autan löytämään omaa sisäistä voimaa ja viisauttasi…

Varaa henkilökohtainen aika!

tunteiden vapauttaminen

Eteerisillä öljyillä ja aromaterapialla voi tasapainottaa tunteita ja vapauttaa tunnelukkoja. Haluatko tietää mihin eteeristen öljyjen vaikutus perustuu? Tietoakin tärkeämpää on omat aidot kokemukset siitä miten öljyt vaikuttavat kehossasi. Tunteita ei voi selittää ne ovat jotain mitä on itse tunnettava, jotta ymmärtää niiden syvimmän merkityksen. Tässä muutamia käytännön tuote-esimerkkejä joita olen käyttänyt apuna itsenäisessä tunnetyöskentelyssä.

transformation

Aikaisemmassa artikkelissa kerroinkin tästä kuvan kolmikosta. Transformation onkin ollut käytössä tämän setin saatuani, tukena muutoksen keskellä.

Aloituspakkauksen mukana tuleva Stress Awayn rauhoittava tuoksu auttaa selviytymään haastavissa elämäntilanteissa! Diffuuserin avulla voit myös saada rauhoittavan ilmapiirin kotiisi. Saatavana myös kätevä roll-on.

Laventeli - Stress away - Frankincense

Näiden aloituspakkauksen kolmen öljyn avulla pääset todellakin kiinni siitä mistä tunteiden vapauttamisessa on kyse eteeristen ölyjen avustuksella. Annan mielelläni tarkemmat ohjeet, kun olet saanut aloituspakkauksen käyttöösi. Laventeli rauhoittaa ja rentouttaa. Stress Away sekoitukseen on valittu parhaat öljyt stressin hallintaan. Frankincense on muinainen pyhä öljy joka auttaa sinua pääsemään yhteyteen oman itsesi ja minuutesi kanssa.

Young Living eteeriset öljyt ovat ainutlaatuisen puhtaita ja erittäin laadukkaita, ainutlaatuisia ominaisuuksia käsittäviä …

Miten saan tilattua?

Young Living tuotteet ovat saatavilla verkkokaupassa. Luo oma ilmainen jäsentili ja tutustu laajaan luonnonmukaiseen tuotevalikoimaan. Saat tuotteet kotiin toimitettuna. Useimmat jäsenet aloittavat aloituspakkauksella, joka sisältää diffuuserin.

LR etuohjelmaan liittymällä voit saada jopa 10-25% lisäetua!

Lisäksi LR-kuukausitilaajan etuna sinulla on mahdollisuus saada tilaajalahja kun tilauksesi ylittää 120 PV pistettä. Kiitoksena LR jäsenyydestä saat myös y

" Rakastuin Young Livingin Frankincensen tuoksuun ensi nuuhkaisulla - kyllä sen vaan tuntee kun kohtaa sen oikean! "
Mari

Young living iD 10905687