Gentle Baby eteerinen öljy vauvalle

Mikä eteerinen öljy vauvalle sopisi parhaiten ? Gentle Baby on erityisesti pienokaisille suunniteltu öljysekoitus.

Gentle Baby™ on pehmeä ja hyvältä tuoksuva eteeristen öljyjen sekoitus, joka on tarkoitettu erityisesti äideille ja vauvoille. Se auttaa tyynnyttämään odottavan äidin tunteita ja rauhoittamaan itkeskelevää vauvaa. Se rauhoittaa myös herkkää ihoa. Monia tämän sekoituksen eteerisistä öljyistä käytetään kosmetiikassa ihon nuorekkuuden säilyttämiseen.

Aivan pienille lapsille käytettäessä riittää kun äiti käyttää tätä lempeää tuoksua hajuveden tapaan. Lapsi saa tuoksutella äidin sylissä lempeää ja rauhoittavaa tuoksua.

Voit käyttää myös diffuuserissa muutama tippa tuomaan kotiin rauhallisen ilmapiirin. Tutustu myös diffuusereihin.

 

Käyttöohje

Aromaattiseen käyttöön. Käytä diffuuserilla tai hiero äidin vatsalle, jalkoihin, alaselkään, kasvoihin ja kaulan alueelle. Tuotetta voi käyttää myös kokovartalohierontaan ja vauvan iholle laimentamalla sitä ensin V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyllä.Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä. Ei tarvitse laimentaa. Soveltuu kaikille paitsi herkkäihoisimmille. Yleensä turvallinen yli 2-vuotiaille lapsille.

”Helli pienokaistasi luonnonmukaisilla tuotteilla. Varmista käyttämiesi tuotteiden aitous ja puhtaus. Sillä pienokaisesi ansaitsee vain parasta.”

Gentle Baby 15ml

Puhdas eteerinen öljy vauvalle ja äidille lahjaksi.

Mitä tuote sisältää?

”coriandrum sativum (korianteri) -siemenöljy, pelargonium graveolens (palsamipelargoni) -kukkaöljy, cymbopogon martini (palmarosa) -öljy, lavandula angustifolia (laventeli) -öljy, cananga odorata (tuoksuilangia) -kukkaöljy, anthemis nobilis (jalosauramo) -kukkaöljy, citrus aurantium bergamia (bergamotti) -kuoriöljy (furokumariiniton), citrus limon (sitruuna) -kuoriöljy, jasminum officinale (jasmiini) -öljy, rosa damascena (ruusu) -kukkaöljy ”

Suosittelen tilaamaan myös:

V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyä voidaan käyttää eteeristen öljyjen laimentamiseen, ja siitä voidaan kehittää eteeristen öljyjen kanssa omia sekoituksia ja hierontaöljyjä. Tämä öljyseos ravitsee ihoa ja säilyy hyvänä pitkään. Se ei tuki huokosia eikä tahraa vaatteita. V-6-öljyä on saatavilla 236 ml:n ja 944 ml:n täyttöpulloissa. Tuotenumero: 303108 (236ml)

Subscribe to Our Newsletter

HALUATKO TUTUSTUA LUONNONMUKAISEEN ELÄMÄNTAPAAN?

*Saat kuukausittain uutiskirjeeni sähköpostiisi.