hyvinimeytyvä ravintolisä

Young Living verkkokaupasta löytyy hyvinimeytyvä ravintolisä valikoima. Tässä lyhyt kooste Young Livingin luonnonmukaisesta ravintolisävalikoimasta. Löytyy myös oma lasten ravintolisä sarja Kids Scents, joka on suunniteltu lapsille. Valitse aina luonnonmukainen kasviperäinen ravintolisä, mikäli mahdollista.

Mitä tarkoittaa ravintolisän biosaatavuus ?

Valitse aina ravintolisä, jonka biosaatavuus on mahdollisimman hyvä. Mitä tarkoittaa ravintolisän biosaatavuus ? Biosaatavuus tarkoittaa vitamiinin imeytymiskykyä kehossa. Young Living tutkimustiimi on tehnyt todella paljon töitä sen eteen että tuotteemme ovat hyvin imeytyviä, sekä mahdollisimman luonnonmukaisia ja puhtaita!

*Young Living -tuotteiden ei ole tarkoitus tehdä diagnoosia, hoitaa, parantaa tai ehkäistä sairauksia.

Tutustu Young Living ravintolisä valikoimaan :

ICP

Terve ruoansulatusjärjestelmä on tärkeä kehon normaalin toiminnan kannalta, koska sen kautta imeytyvät ravintoaineet, joita koko keho tarvitsee. Young Living ICP™ on ruoansulatusta edistävä ravintolisä, jonka kasveista ja yrteistä peräisin olevat ainesosat auttavat tehostamaan ruoansulatusjärjestelmän toimintaa.

ICP on koostumukseltaan jauhemaista, ja yhdessä annoksessa on 2,5 g liukenevaa ja liukenematonta kuitua, joka puhdistaa suolistoa. Seos sisältää psylliumin, kauraleseiden sekä pellavan- ja fenkolinsiementen kuituja.

ICP sisältää tehokkaita ruoansulatusentsyymejä.

Parantaa suoliston toimintaa ja tukee kehon puhdistumista.

JuvaPower

JuvaPower on runsaasti antioksidantteja sisältävä kasvisjauhesekoitus, joka on yksi parhaista happamuutta sitovien ruoka-aineiden lähteistä. JuvaPower sisältää paljon maksan toimintaa edistäviä ravintoaineita ja ruoansulatuselinten toimintaa tasopainottavia ainesosia.

Omegagize

OmegaGizessä yhdistyy kolme keskeistä päivittäistä ravintolisää, joita ovat omega-3-rasvahapot, D3-vitamiinin ja CoQ10-ubikinonin. Nämä ravintolisät yhdessä Young Livingin patentoidun eteeristen öljyjen sekoituksen kanssa muodostavat runsaasti omega-3 DHA -rasvahappoja sisältävän kalaöljyvalmisteen, joka voi tukea yleistä hyvinvointia. Päivittäin käytettynä nämä ainesosat toimivat synergistisesti aivojen, sydämen, silmien ja nivelten normaalin terveyden tukemiseksi.

Auttaa ylläpitämään kehon normaalia toimintaa. (luusto, immuunijärjestelmä, aivot, näkökyky)

Inner Defence

Inner Defense™ sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten oregano, timjami ja Thieves®. Nestemäiset pehmytkapselit liukenevat nopeasti ja takaavat siten mahdollisimman tehokkaan vaikutuksen. 30 kapselia pakkauksessa. 

VINKKI! Halutessasin voit myös itse tehdä vastaavia kapseleita + öljyillä 

Immuunijärjestelmän tueksi!

Life 9

Life 9 on patentoitu yhdistelmä yhdeksää hyödyllistä bakteerikantaa, jotka tukevat terveyttä.

Life 5 on ollut erinomainen ja erittäin hyödyllinen tuote, joten halusimme luoda vahvemman koostumuksen, joka varmistaa, että tuotteen sisältämät hyvät bakteerit säilyttävät tehonsa pidempään. 

Life 9 sisältää 17 miljardia elävää viljelmää, jotka edustavat yhdeksää erilaista bakteerikantaa.

Essentialzyme

Essentialzyme™ on monientsyymikapseli, joka on tehty sekä ruoansulatuskanavan toimintaa tasapainoittamaan että kehomme entsyymitoimintaa tukemaan.

EssentialZymes-4

EssentialZyme-4 on monipuolinen entsyymiyhdistelmä. Se on kehitetty erityisesti edistämään monien jalostettujen elintarvikkeiden sisältämien ravintorasvojen, proteiinien, kuitujen ja hiilihydraattien sulatusta. Sen kasvi- ja eläinpohjaiset entsyymit liukenevat elimistössä eri aikaan taaten täten kapselin optimaalisen imeytymisen.

Yksittäispakatut kapselit!

illumineyes

IlluminEyes kehitettiin sinun silmiesi tähden. IlluminEyesin sisältämä A-vitamiini pitää näöstäsi ja ihostasi huolta. Valmistettu luteiinista ja zeaksantiinista ilman synteettisiä ainesosia. Ota yksi kasvissyöjille sopiva kapseli per päivä.

Sisältää C-vitamiinia, joka auttaa pysymään virkeänä ja tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sisältää myös E-vitamiinia, joka suojelee soluja hapettumisstressiltä.

Silmien hyvinvointia tukemaan!

Detoxzyme

Detoxzyme® sisältää voimakkaita entsyymejä, jotka tehostavat ruoansulatusta, poistavat elimistöstä myrkkyjä ja edistävät puhdistumista. Detoxzymen ainesosat tukevat ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa, mikä on terveyden kannalta olennaista. 

Kehon puhdistumisen tueksi!

Super CAL

Super Cal sisältää kivennäisaineita, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä, jotka auttavat pysymään terveinä. Siihen on lisätty eteerisiä öljyjä em. mineraalien toimintaa tehostamaan.

Mega Cal 450g

MegaCal™ on erinomainen kalsiumin, magnesiumin, mangaanin ja C-vitamiinin lähde. MegaCal tukee luuston ja verisuonten normaalia hyvinvointia sekä normaalia hermotoimintaa.

Yksi annos sisältää 205 g kalsiumia ja 187 g magnesiumia.

SULFURZYME

Sulfurzyme® sisältää gojimarjaa ja MSM-yhdistettä, joka on luontaisesti esiintyvä ravintorikki, jota keho tarvitsee joka päivä ylläpitämään proteiinien rakennetta, suojaamaan soluja ja solukalvoja, uudistamaan solujen välisiä yhteyksiä ja säilyttämään sidekudoksen molekyylirakennetta. MSM tukee lisäksi immuunijärjestelmää, maksaa, verenkiertoa ja suoliston toimintaa ja auttaa puhdistamaan kehoa vapaista radikaaleista.

BLM

BLM™ sisältää täysin luonnollisia ainesosia, kuten tyypin II kollageenia, MSM:ää, glukosamiinisulfaattia ja mangaanisitraattia sekä eteerisiä öljyjä. Näiden ainesosien on todettu edistävän solujen tervettä toimintaa ja nivelten liikkuvuutta.

Lasten ravintolisät

Varmista, että pikkuisellasi riittää virtaa!

Valitse luonnonmukainen ravintolisä!

Myös lasten ruuansulatusjärjestelmä saattaa kaivata lisätukea!

Balance Complete

Balance Complete™ on huipputerveellisistä ruoka-aineista koostettu ateriankorvike, joka tekee olosta energisen. Balance Complete sisältää Ningxia-gojimarjajauhetta, ruskeaa riisilesettä, ohranorasta, kylmäpuristettua kookosöljyä, aloe veraa, kanelijauhetta ja Young Livingin laadukasta heraproteiinisekoitusta. Se tarjoaa runsaasti kuitua, proteiinia sekä hyviä rasvoja, entsyymejä, vitamiineja ja kivennäisaineita, joita ravitsevassa ateriassa on oltava. Balance Complete sisältää myös Young Livingin omaa V-Fiber™-sekoitusta.

Yhdestä annoksesta saa peräti 11 grammaa kuitua. Se myös poistaa elimistöstä haitallisia aineita ja pitää nälän loitolla.

Tutustu Young Living jäsenetuihin ja tilaa tuotteet verkkokaupastamme!

Multigreens

MultiGreens™ sisältää vihreitä kasviksia, siitepölyä ja seoksen eteerisiä öljyjä. Se on myös koliinin lähde. Koliini edistää normaalia homokysteiini- ja lipidiaineenvaihduntaa sekä ylläpitää normaalia maksan toimintaa.

Tutustu Young Living jäsenetuihin ja tilaa tuotteet verkkokaupastamme!

Olive essentials

Olive Essentials sisältää espanjalaisista oliiveista saatua hydroksityrosolia.

Yhdessä Olive Essentials -kapselissa on yhtä paljon hydroksityrosolia kuin litrassa ekstra-neitsytöljyä. Hydroksityrosoli on fenolinen yhdiste, jota saadaan oliiveista ja niiden lehdistä. Olive Essentials sisältää myös eteeristä Rosemary Plus-öljyä.

Tilaa tuotteet verkkokaupastamme ilman turhia välikäsiä! Säästä 24 %

Super C

Super C on täydellinen tapa aloittaa päivä! Tabletti päivässä huolehtii kehon C-vitamiinitarpeista. Super C sisältää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa tukevaa magnesiumia.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa!

Super D vitamiini!

Tämä helposti sulava tabletti on luonnollinen ja kasvipohjainen tuote.

Kasvipohjainen Super Vitamin D on vegaaninen tuote, eikä se sisällä synteettisiä ainesosia.

Tuotteen D-vitamiini on peräisin jäkälästä, joka on luonnossa kasvava kasvi. Jäkälää on käytetty pitkään Euroopassa perinteisessä lääketieteessä.

Super Vitamin D on hyvänmakuinen tabletti ja se on upea D-vitamiinin lähde. 

 

D-vitamiini huolehtii luiden ja lihasten toiminnoista.

Kaipaatko auringon antamaa energiaa?

Kuuletko luonnonmukaisen elämäntavan kutsuvan?

Tilaa uutiskirjeeni.

 

Tervetuloa mukaan tutustumaan kanssani luonnonmukaiseen elämäntapaan!

Ajankohtaisimmat aiheet luonnonmukaisen elämäntavan haltuun ottamiseksi, sekä hyvinvoinnin tukemiseen.

Elämäntapamuutos syntyy arjen pienistä valinnoista.

Tutustu jäsenetuihin, sekä youtube kanavaani.

-Mari

*Young Living -tuotteiden ei ole tarkoitus tehdä diagnoosia, hoitaa, parantaa tai ehkäistä sairauksia.