Lemmikkien hoito luonnonmukaisesti

Luonnonmukainen hoito sopii myös eläimille. Lemmikkien hoito luonnonmukaisesti on uusi nouseva trendi. Saimme vihdoin nämä tuote ihanuudet myös Suomeen.

Oletko miettinyt miten voisit hoitaa lemmikkiäsi luonnonmukaisesti?

Tuotteet ovat valmistettu puhtaista luonnon eteerisistä öljystä. Tutustu tarkemmin artikkeliin aromaterapia ja mitä eteeriset öljyt ovat. Aromaterapiaa on käytetty jo muinaisista ajoista alkaen mm tasapainottamaan tunteita.

Sarjan tuotteet ovat syntyneet rakkaudesta lemmikkeihin ilman synteettisiä hajusteita ja väriaineita.

PuriClean, PetFresh ja PetRenew suositellaan käytettäväksi yhdessä seuraavasti:

1) Puriclean ensin haavan tai ruhjeen puhdistukseen.

2) PetFresh sen jälkeen, jotta haava ei tulehtuisi.

3) PetRenew lopuksi tukemaan haavan tai ruhjeen paranemista mahdollisimman hyvin.


Animal Scents – Inner Balance

Oletko valmis hemmottelemaan lemmikkiäsi? Laimenna tätä öljysekoitusta perusöljyyn etiketin ohjeiden mukaisesti ja hiero öljyä kämmentesi välissä kunnes kätesi eivät enää kiillä öljystä. Hiero hellästi tällä sekoituksella lemmikkisi vatsaa. Tukee lemmikkisi ruuansulatusta! Sisältää sellaisia öljyjä jotka luovat parasiiteille epämieluisen ympäristön, joten se toimii myös antiparasiittisenä öljynä.

Innerbalance auttaa eläimiä myös emotionaalisesti ja henkisessä työskentelyssä, mikä puolestaan tukee eläimen kehoa myös fyysisesti.

Eläimiin vaikuttaa myös ympärillä olevat ihmiset ja niitä ympäröivä energia. InnerBalance sopii myös negatiivisen energian ja erilaisten pahojen hajujen eliminointiin tallissa ja eläinklinikoilla.

mm. piparminttu tasapainottaa ”stressivatsaa” ja ruoansulatusta. Stressi iskee tunnetusti vatsaan. Sopii eläimille jotka puolustavat tilaansa hermostumisen takia, keskittymisongelmissa tai ruoansulatusongelmissa. Viherminttu tukee maksaa ja ruoansulatusta. Rosmariini tukee energian kulkua koko kehossa. Juniper tukee munuaisen toimintaa, tukee kehon myrkynpoistoa eli detoxia. Sopii pelokkaille ja ylikuormittuneille eläimille. Fenkoli tukee ruoansulatuksen toimintaa, sopii huolestuneille ja epävarmoille eläimille, jotka helposti reagoivat ruoansulatusongelmilla.


Animal Scents – PetCare

Hemmottele lemmikkiäsi tällä rakkaudesta eläimiin valmistetulla eteerisellä öljysekoituksella. Sisältää maadoittavaa olibaanihartsiöljyä, rauhoittavaa laventeliöljyä ja raikasta mandariiniöljyä. Kun hierot lemmikkiäsi, laita muutama öljytippa tämän iholle. Kun olet hieronnan jälkeen harjannut lemmikkisi, huomaat kuinka pehmeältä ja ravitulta lemmikkisi karva näyttää.

Oletko valmis hemmottelemaan lemmikkiäsi? Laimenna tätä öljysekoitusta perusöljyyn etiketin ohjeiden mukaisesti ja hiero öljyä kämmentesi välissä kunnes kätesi eivät enää kiillä öljystä. Hiero hellästi tällä sekoituksella lemmikkiäsi vatsasta, mahasta ja korvien takaa.


Animal Scents – Pet Renew

Näytä kuinka paljot lemmikkiäsi rakastat tällä paikalliseen käyttöön valmistetulla öljysekoituksella. Tämä raikkaasta ulkoilmasta muistuttava öljysekoitus sisältää rauhoittavia laventeli- ja iisoppiöljyä sekä maadoittavaa mirhaöljyä. Öljysekoituksessa on myös olibaanihartsia, ja huomaat sen makeat ja mausteiset tuoksunuotit, kun levität öljysekoitusta karvaiseen ystävääsi. Höyrytislaamalla saatava mirhaöljy oli suosittu jo muinaisessa Egyptissä ja sen maadoittava ja lämmittävä tuoksu on helppo tunnistaa.

Oletko valmis hemmottelemaan lemmikkiäsi? Laimenna tätä öljysekoitusta perusöljyyn etiketin ohjeiden mukaisesti ja hiero öljyä kämmentesi välissä kunnes kätesi eivät enää kiillä öljystä. Hiero hellästi tällä sekoituksella lemmikkiäsi selästä, vatsasta ja korvien takaa.

Animal Scents – PuriClean

Näytä lemmikillesi kuinka tärkeä hän on. Hoida lemmikkiäsi tällä paikallisesti käytettävällä raikkaantuoksuisella eläimille valmistetulla luonnonmukaisella öljysekoituksella. Tämän öljysekoituksen inspiraationa on ollut raikas ulkoilma, ja sekoitus sisältää viileää talvikynteliä, puumaista Palo Santoa ja makeaa rosmariiniöljyä.

Oletko valmis hemmottelemaan lemmikkiäsi? Laimenna tätä öljysekoitusta perusöljyyn etiketin ohjeiden mukaisesti ja hiero öljyä kämmentesi välissä kunnes kätesi eivät enää kiillä öljystä. Hiero hellästi tällä sekoituksella lemmikkiäsi selästä, vatsasta ja korvien takaa.


Animal Scents – Pet Fresh

Lemmikin omistajat ajattelevat aina karvaisen ystävänsä parasta. Tämä maadoittava eläimille tarkoitettu paikallisesti käytettävä eteerinen öljy raikastaa ja rauhoittaa välittömästi. Eteerinen öljysekoitus sisältää lämpimältä tuoksuvaa mirhaöljyä, joka oli suosittu öljy jo muinaisessa Egyptissä. PaloSantoa ja Mirhaa on käytetty perinteisesti muinaisissa kulttuureissa negatiivisten energioiden ja pahan karman puhdistamiseen.

Käyttö: Levitä yksi tippa lemmikkisi korvan taakse

Oletko valmis hemmottelemaan lemmikkiäsi? Laimenna tätä öljysekoitusta perusöljyyn etiketin ohjeiden mukaisesti, ja hiero öljyä kämmentesi välissä kunnes kätesi eivät enää kiillä öljystä. Hiero hellästi tällä sekoituksella lemmikkiäsi selästä, vatsasta ja korvien takaa.

Miten aloittaa lemmikkien hoito luonnonmukaisesti ? Aloita nyt uusi tapa hoitaa ja rauhoittaa lemmikkiäsi.

Tilauskoodit: Inner Balance (527 008) / Pet Care (527 308) / Pet Renew (526 908) / PuriClean (526 808) / PetFresh (527 108) / V-6 Laimennusöljy (303 108) / AromaGlide (roller-korkki) (4578)


Ota yhteyttä oikeassa alalaidassa olevan chat ikkunan kautta voit lähettää minulle viestin.

terv. Mari

Young Living partner ID 1090 5687

käyttöohjeet lemmikeille

Ajankohtaista sivustollamme: