Potenssiongelma

Eteerisistä öljyistä uutta vipinää makkariin…

TOP 5 eteeriset vinkit makkariin...

Eteeriset öljyt 2. Chakralle

”Viikonloppuna kävin chakrat ja eteeriset öljyt kurssin ja saimme tuoksutella eri chakroja stimuloivia tuoksuja. Kiinnostavaa oli kun pääsimme keskustelemaan kakkos chakrasta, siinä alkoi yhtä sun toista hiukan ujosti hymyilyttää.”

Sakraali chakra (2.chakra) eli kehon toinen energiakeskus sijaitsee alavatsan alueella eli sukupuolielimien alueesta vastaavalla alueella. Sen tehtäviin kuuluu huolehtia hormoonitasapainosta. Hormoonit vaikuttaa myös mielialaamme. Sen vaikutusalueeseen kehossa kuuluu myös virtsarakko, munuaiset, munasarjat ja miehillä kivekset.

Kakkos chakra saattaa jumittaa myös traumaattisten kokemusten tai häpeän vuoksi. Tällöin voi kokeilla ”Sara” eteeristä öljysekoitusta. Vaikutus saattaa tunnepuolella avautua vasta muutamien käyttökertojen jälkeen, joten voit tuoksutella sitä rauhassa iltaisin. Voit suunnitella seuraavalle tasolle siirtymistä sitten kun sinusta tuntuu että olet siihen valmis.

”Onko minulla lupa nauttia elämästä?”

Sakraali chakra on kehon 2.energiakeskus

Väri : Oranssi 

Elementti: Vesi 

Teemat: Elämänilo, luovuus, uusien asioiden luominen

Mistä vipinää makkariin?

Voit yllättää ukkosi sivelemällä hiukan eteeristä öljyä itseesi ja vartaloosi. Valitse mieleisesi tuoksut joista voisi olla avuksi, jotta saataisiin hiukan pörinää kakkos keskukseen, joka siis vastaa seksuaalisuudesta ja uusien asioiden luomisesta. Leikkimielellä voit lähteä testailemaan ja katsoa mistä tuoksusta se sinun oma kultasi ihan villiintyy 😉

Stressi myös vaikuttaa mielialaamme, joten stressiä lievittävistä eteerisistä öljyistä voi päivän mittaan tuoksutella diffuusorilla, jos suunnitttelee parisuhteen yhteistä laatuaikaa. Saunahetkeen voi ottaa tavaksi lisätä rentouttavia eteerisiä öljyjä tippa peflettiin, josta se haihtuu mukavasti löylyn yhteydessä ilmaan.

Käyttöohjeita

 

 

Muistathan että eteerisiä öljyjä ei koskaan tule sivellä intiimialueelle. Suosittelen hankkimaan aloituspakkauksen mukana tulevan diffuusorin, jonka avulla saat suosikki tuoksua huoneilmaan. Eikä ukko huomaa siinä mitään ihmeellistä 😉 Tosin siinä vaiheessa saatta epäillä kun huomaa suosikki tuoksusi aiheuttavan jatkuvasti hänen kehossaan (toivottavasti) toivotunlaisia reaktioita 😉

 

 

Voit laimentaa näitä eteerisiä öljyjä V6 perusöljyyn ja hieroa nilkkoihin peukalolla nilkkaluun alapuolelle, jossa sijaitsee saamani tiedon mukaan nk. ”puutepiste”

 

 

Voit tehdä myös öljysekoituksen useammista valitsemistasi kakkos keskusta tukevista eteerisistä öljyistä 3-5 tippaa kutakin ja 30 ml perusöljyä ja hieroa vaikka ukkosi jalkapohjia 😉

 

 

Tunnustele ja kuulostele mistä tuoksusta sinun kehosi alkaa kehrätä. Jasmine ei sovellu raskaana oleville, koska se auttaa avautumaan. 

Mitä eteerisiä öljyjä voisin käyttää makkarissa?

” Kakkos chakran energiaa liikuttavia eteerisiä öljyjä tuoksuteltuani… Tunsin miten 2. chakra alkoi ihan pörrätä ja jopa tunsin miten hyvän olon hormoonit lähti liikkeelle. Iltaan mennessä hukassa olleet kuukautisenikin alkoivat ”

Muutamia esimerkkejä:

 • Jasmine (rohkaisee, ei raskaana oleville)
 • Aloes
 • Cassia
 • Clary sage (IHANA – on myös hormoonivaikuttaja/menkat)
 • Lady Sclareol (myös ”pahan päivän” varalle!)
 • Sensation – ihan huumaava – I love this <3 
 • Joy (iloa makkariin ja muutenkin elämään!)
 •  Ylang ylang eteerinen öljy

Tuotesuositukseni:

Sensation

Sensation tuoksusekoitus on hyväntuoksuinen ja voimakkaan romanttinen sekoitus, joka virkistää ja kohottaa mielialaa. Se on kehitetty erityisiä hetkiä varten lisäämään nautintoa.

 Aloita luomalla itsellesi Young Living jäsentili. Saat tuotteet kotiin toimitettuna!

Potenssiongelma

Sis. tuoksuilangia (Cananga odorata), jasmiini (Jasminum officinale), palsamipelargoni, bergamotti ja korianteri – puhtaat eteeriset öljyt. 

Tilauskoodi: 342008

Sensation suihkugeeli

Sensation  suihkugeeli sisältää luomoavan tuoksuisia aitoja eteerisiä öljyjä. Näitä öljyjä tarinan mukaan myös Kleopatra käytti romanttisen tunnelman luomiseen. 

Hienot luonnolliset ainesosat antavat sinulle nautinnollisen suihkuelämyksen.

Aloita luomalla itsellesi Young Living jäsentili. Saat tuotteet kotiin toimitettuna! Jäsenetusi -24%

Sis. Vesi, saippuoitu Cocos nucifera (kookos) -öljy, saippuoitu Olea europaea (oliivi) -hedelmäöljy, kasviglyseriini, Cyamopsis tetragonolobe (guar) -kumi, Aloe barbadensis -lehtimehu, Aniba rosaeodora (tuoksuaniba) -puuöljy, Cananga odorate -kukkaöljy, Simmondsia chinensis (jojoba) -siemenöljy, Jasminum officinale (jasmiini) -öljy ja Rosmarinus officinalis (rosmariini) -lehtiuute. Tilauskoodi: 374 8500

Aloita luonnonmukainen elämäntapa luomalla itesellesi jäsentili. Voit halutessasi ohittaa aloituspakkauksen valinnan. Valitse jäsentili, säästä -24%. Tilin luominen on maksutonta, eikä velvoita sinua tilaukseen. Tämän jälkeen voit kirjautua omilla tunnuksillasi verkkokauppaan tilaamaan haluamasi tuotteet.

Sara

SARA öljysekoituksen sisältämä Geranium, Ylang Ylang, Rose, Blue Tansy ja muut eteeriset öljyt saavat yhdessä aikaan tyynnyttävän tuoksun, josta on apua vaikeissa tai tunteikkaissa elämänvaiheissa.

Young living eteeriset öljyt

Sis. Tuoksuilangia (cananga odorata), palsamipelargoni (pelargonium graveolens), laventeli (lavandula angustifolia), appelsiini (citrus aurantium), sininen pietaryrtti (tanacetum annuum), setripuu (cedrus atlantica), ruusu (rosa damascena) ja valkoinen lootus (nymhaea lotus). Pohjaöljynä manteliöljy.

Tilauskoodi: 341 708

Clary Sage

Clary Sage  lämmin, pehmeä yrttimäinen myskisalvian tuoksu kohottaa mielialaa ja rentouttaa, siksi se sopii erinomaisesti PMS oireiden lievitykseen. Se voi auttaa myös lievittämään naisten vaihdevuosioireita. 

Myskisalvian ORAC arvo on noin 2 209 727 TE/L

Sis. Eteerinen myskisalviaöljy (Clary Sage)

Tilauskoodi: 352 108

Lady Sclareol

Lady Sclareol  kehitettiin viehättäväksi tuoksuksi. Se on vittelevä sekoitus luonnon kaikkein aromaattisimpia ja ihoa hellivimpiä eteerisiä öljyjä ja toimii siksi lumoavana halusteena. Se myöskin tasapainottaa mielialaa ”pahoina päivinä”.

Sis. Vetiveriheinän- (vetiveria zizanioides), pelargonian- (pelargonium graveolens), appelsiinin- (citrus sinensis), myskisalvian- (salvia sclarea), tuoksuilangian- (cananga odorata), santelipuun- (santalum album), espanjalainen salvian – (salvia lavandulifolia), jasmiinin- (jasminium officinale) ja Idahon pietaryrtin (tanacetum vulgare) eteeriset öljyt.

Tilauskoodi: 337 608

DIY hierontaöljy ohje:

Voit tehdä hierontaöljyn, jota voit suihkun jälkeen hieroa omaan ja myös kumppanisi vartalolle:

 • 30 ml V6 -laimennusöljyä
 • 10-15 tippaa valitsemaasi Young Living eteeristä öljyä.
 • Halutessasi kertaluontoisesti tehdä hieronnan käytä 1-2 tippaa valitsemaasi Young Living eteeristä öljyä iholle, sekä pari pumppausta Young Living V6 laimennusöljyä.

V-6 Sis. Kapryyli-/kapriinitriglyseridi, Sesamum indicum -siemenöljy, Vitis vinifera -siemenöljy, Prunus amygdalus dulcis sativa -siemenöljy, Triticum vulgare -alkioöljy, Helianthus annuus -siemenöljy, Olea europaea -hedelmäöljy.

V-6 Tilauskoodi: 303 108

Muista Laimennusöljy V-6

Tarvitset tietysti myös laadukkaan laimennusöljyn. Yleisimmin ihoreaktiot voivat johtua siitä että eteerisiä öljyjä on käytetty laimentamattomana iholla. Kannattaa erityisesti alussa laimentaa ja tutustua tuoksuihin kehoa kuunnellen. Säästät myös rahaa, kun saat tuotteistasi entistäkin riittoisampia. V-6 on suunniteltu käytettäväksi yhdessä näiden eteeristen öljyjen kanssa. V-6 ravitsee ihoa ja säilyy hyvänä pitkään. Se ei tuki huokosia eikä tahraa vaatteita. Saatavilla kaksi eri kokoa 236 ml sekä 944 ml täyttöpullossa.

Tämä artikkeli on luotu huumorilla nautittavaksi. Kokeile näitä vinkkejä jos siltä tuntuu tai vinkkaa vaikka kaverille 😉

" Eteeriset öljyt kuuluvat jokapäiväiseen elämääni. En voisi enää palata entiseen täysin tuoksuttomaan elämäntyyliin. Olen oppinut omien kokemuksieni kautta, että hajusteeton elämä ei kuitenkaan tarkoita tuoksuttomuutta. Voin valita Young Livingin puhtaista eteerisistä öljyistä mieluisimmat tuoksut jokaiseen päivään. Mikä parasta! Käytän niitä kehon luonnollisen hyvinvoinnin tukena. Autan sinua mielelläni kysymyksissäsi. "
Mari
sivuston ylläpitäjä