Theta Healing

Minulta on usein kysytty mitä Theta Healing oikein on?

Haluankin nyt kertoa mitä Theta Healing on ja mitkä ovat minun kokemuksiani ja mitä se tarkoittaa ja jos sinä haluat varata ajan theta healing sessioon? Mitä siitä voi saada?

Theta Healing session aikana käydään läpi mm. kehon tuntemuksia, kivunhoitoa, uskomuksien kartoittamista ja niistä luopumista, lihastestausta, kehon tuntemuksia  ja kehitetään positiivisia tuntemuksia.

Olet varmaankin kuullut vetovoiman laista ja siitä että vedät puoleesi sitä mitä ajattelet? Olet kenties lukenut mielen voimaa käsittelevää kirjallisuutta? Miten se vaikuttaa mitä ajattelet itsestäsi ja omasta elämästäsi? Mitä sitten jos yrität kovasti ajatella positiivisesti ja hyviä asioita, mutta tuntuu että muutosta ei tapahdu vaan se on kuin pelkkää sanan helinää?

Miksi pelkkä positiivinen ajattelu ei pelkästään riitä?

Vastaus kysymykseen piilee aivojemme rakenteessa. Monien tutkijoiden mukaan alitajunta ohjaa jopa noin 90% aivoistamme ja tekemisestämme. Siis vain noin 10 % on sitä mitä me ajattelemme tietoisesti päivän aikana tässä hetkessä ja tietoisella mielellä. Alitajunnassamme piilee siis valtava voima.

Tiedätkö sinä mikä voimaa sinulla piilee alitajunnassa?

Se voi olla positiivinen voimavara jos sen osaa oikein hyödyntää tai sitten se voi olla negatiivinen voima joka vie paljon voimia arjesta ja vaikeuttaa suoriutumasta arjen työtehtävistä ja heikentää jaksamista ja keskittymiskykyä.

90% alitajunnastamme siis määrittelee melko pitkälti sen millaisia me luulemme olevamme tai millaisia hyviä tai huonoja uskomuksia meillä on itsestämme tai elämästä ylipäätään. Se määrittelee paljon sitä millaisena me maailman ja arjen tilanteet näemme, joko uhkana tai mahdollisuutena. Tähän 90% alitajuntaiseen omaan voimaasi kannatta todella tutustua, sillä se määrittelee melko pitkälle sen mihin sinä uskot ja mitä sinä pidät mahdollisena.

Sillä on siis hyvin suuri merkitys myös siihen millaisena sinä koet tulevaisuuden. Alitajuntaan on mielenkiintoista tutustua siellä on padotut tunteet, alitajuntaiset uskomukset ja traumat (jotka voimme vapauttaa theta healing tekniikan avulla), mutta myöskin paljon hyvää jonka voimme valjastaa käyttöömme uudelleen, kuten lapsuuden taitoja jotka olet unohtanut tai muita luontaisia perittyjä lahjoja jotka ovat jääneet sinulta jostain syystä täysin käyttämättä.

 

Theta taajuuksilla pääsemme mahdollisuuksien tilaan, saman tyyppiseen tilaan jossa olimme lapsena kun tutustuimme maailmaan. Tavoitteena että voisit Theta Healing avulla kokea vapautumista ja puhdistautumista tunteiden tasolla jotka rajoittavat elämääsi, että sinun tai perheesi ei enää tarvitsisi kantaa menneisyyden taakkoja.

Olen saanut usein havaita miten tämä tekniikka todellakin toimii tosi monissa erilaisissa tilanteissa. Jokainen meistä suhtautuu tähän hiukan eri tavoin riippuen yksiöistä ja siitä millaiset intuitiiviset kyvyt ihmisellä on, sekä millaisia asioita kantaa menneisyydestä mukanaan ja millaisia rajoittavia uskomuksia omaa. Tekniikan avulla on mahdollisuus vapautua tunnetaakoista, sekä käyttää Theta Healingia kasvun ja kehityksen tukena saavuttaakseen elämässään suuriakin tavoitteita, joiden totetumisessa on ollut henkisiä haasteita.

Theta taajuus

Alle kouluikäisinä olemme lapsena olleet Theta taajuudella, siksi monet oppimamme asiat ovatkin tapahtuneet juuri Theta taajuuksilla. Theta Healing tekniikassa valmentajasi ohjaa sinut Theta taajuuksille, jolloin pystytään tehokkaalla tavalla työstämään alitajuntaan piilotettuja uskomuksia ja pelkoja sekä muita tekijöitä jotka pitkälle määrittelevät elämän kulkua. Ne saattavat näyttäytyä elämässämme ohjelmointuina käyttäytymiskaavoina, joista meidän on vaikea tietoisella tasolla irrottautua.

Beta taajuus

Beta taajuus on taajuus jolla aikainen ihminen on suurimman osan ajastaan. Tehdessään päätöksiä, keskustellessaan ja miettiessään ongelmiin ratkaisuja loogisesti. Tutkijoiden mukaan se on stressaava taajuus ja sieltä pitäisikin päästä palautumaan Theta Taajuuksille. On tärkeä että mieli pääsee välillä lepäämään alpha ja theta taajuuksille. Alpha taajuuksilla olemme tyypillisesti ajaessamme tietä pitkää matkaa rauhallisin mielin tai vaikkapa katsoessamme elokuvaa. Silloin usein tuntuu kuin aika kuluu siivillä. Yllättäen huomaamme tunnin kuluneen nopeasti. Theta Healing taajuudella keho alkaa itse palauttamaan itseään ja hermostoa tasapainoon.

 

Schuman aallot

Schuman aallot (Alpha ja Theta taajuuksien välimaastossa) vastaa luonnon parantavaa taajuutta 7,83 HZ. Theta taajuus on siis lähellä luonnon parantavaa taajuutta, joka vastaa luonnossa liikkumista ja rauhoittumista. Tässä tekniikassa pääsemme siis kehon luontaisille taajuuksille, sekä opimme tunnistamaan, muuttamaan ja poistamaan haitallisia uskomuksia, tunteita ja kuormittavia tekijöitä. Se on siis oikeastaan meditointitekniikka joka sisältää työkalut alitajuntaisten ohjelmoinnin muuttamiseen.

 

Miten irrottautua menneistä?

Joskus voi kuitenkin tuntua että lapsuus on jo kaluttu, eikä ole mitään traumaattisia kokemuksia tai muutakaan sellaista käsiteltävää asiaa, joka voisi vaikuttaa tilanteeseen, mutta silti tuntuu että kaikki ei ole hyvin ja elämä tuntuu liian raskaalta. Jos toistuvasti joudut haastellisiin tilanteisiin ja haluat niihin löytää uusia ratkaisuja, saattaa vastus löytyä ihmiskunnan historiasta. Meidän perimässämme on jokaisella vanhempiemme ja isovanhempiemme genetiikka, solumuisti menneiltä sukupolviltamme ja historian tasolta. Esivanhemmiltamme olemme saattaneet periä traumoja tai tunnemuistia, josta emme ole lainkaan tietoisia. Genetiikasta peritytyviä uskomuksia on hyvin vaikea löytää tietoisen mielen avulla. Theta Healingissa on nopeat ja yksinkertaiset tekniikat joiden avulla pystymme havainnoida ja vapauttaa helposti näitä tiedostamattomia elämää rajoittavia uskomuksia.

 

Miksi suosittelen Theta Healing tekniikka sinulle?

Olen itse vapauttanut valtavat määrät elämää rajoittavia uskomuksia ja menneisyyden taakkoja harteiltani. Olen myös nähnyt miten ystäväni ovat vapautuneet niistä tämän tekniikan avulla, sekä millaisia hyviä tuloksia asiakkaani ovatkaan saaneet aikaan Theta Healing hoitojen aikana ja hoitojakson jälkeen.

 

Theta Healing on nopeasti maailmalla leviävä hoitotekniikka, jonka avulla on mahdollisuus saada aikaan muutosta elämässäsi. Tekniikkaa on käytössä eri puolilla maailmaa mm. Japanissa sitä käytetään jopa sairaaloissa muun hoidon tukena.

 

Bruce Lipton – Olet ehkä kuullut hänestä?

Miten voimme vaikuttaa meidän soluihin ja solurankenteisiin, kun muutamme uskomuksiamme? Solubiologi Bruce Lipton on tutkinut asiaa ja hän suosittelee nettisivuillaan juuri Theta Healing tekniikkaa, jonka avulla voidaan muokata uskomuksia ja sitä kautta myöskin jopa solutasoa, sellaiseksi joka sinua palvelee.

 

Haluatko lisää hyvinvointia elämään?

Voisiko Theta Healing auttaa?

Se selviää vain ottamalla yhteyttä! Varaa aika puhelinsessioon ja kokeile! Kokeilemalla havaitset miten Theta Healing sinulla vaikuttaa.

Voit siis olla missäpäin tahansa ja voimme tehdä Theta Healing session puhelimitse, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Ensimmäinen kerta -20% alennuksella, toimi nyt!

Haluatko vapautua stressistä ja elämääsi kuormittavista tekijöistä?

 

 

Tekstaa 040 5933 164

”Haluasin varata Theta Healing ajan”

 

Ydintason uskomukset

Ydin tasolla ovat ne uskomukset, joita olemme ne omaksuneet  lapsuudestamme. Nämä uskomukset ja käyttäytymiskaavat olemme hyväksyneet ja ne ovat tulleet osaksi meitä. Ne ovat alitajunnassamme, emme luultavasti edes tiedosta niitä.

Geneettisen tason uskomukset

Geneettisen tason uskomukset ovat meillä esi-isiemme perintönä tai ovat jo geeneissämme tässä elämässä. Tämä kertoo DNA:lle mitä tehdä. Nämä uskomukset ovat vanhempia, kuin kahden sukupolven uskomukset.

Historiallisen tason uskomukset

Historiallinen taso käsittää muistoja menneistä elämistämme tai syviä geneettisiä muistojamme,  joita kannamme mukanamme nykyisyydessämme. Nämä uskomukset ovat energiakentässämme.

Sielun tason uskomukset

Sielun taso on kaikki, mitä ihminen on. Se on syvin taso. Jos erilaisia uskomuksia on muilla tasoilla, ne ovat surun ja murheen tunteina sielussamme. Sielu ei kuitenkaan arvostele tai tuomitse meitä vaan sallii kaikki kokemuksemme.

Näillä eri tasoilla olevat uskomukset voidaan korvata uusilla ja myönteisillä uskomuksilla. Poikkeuksellisen suuri määrä haitallisia uskomuksia voi pitää ihmisen sairaana. Se miten puhumme ja ajattelemme vaikuttaa siihen mitä elämä meille antaa. Menetelmän avulla rajoittavat uskomukset voidaan korvata hyvinvointia edistävillä ja paranemista aikaansaavilla uskomuksilla. Alitajunnassamme on suuri määrä uskomuksia, joiden poistaminen tai muuttaminen positiivisempaan suuntaan vaikuttaa elämäämme.

Kenelle Theta Healing sopii?

Theta Healing sopii kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille, mahdollisuudet ovat rajattomat. Apua voi saada missä tahansa haastavassa elämäntilanteessa tuomaan selkeyttä. Asiakkaan tilanteesta riippuen saattaa olla että tarvitaan yksi tai useampi sessio. Sopii erityisesti silloin jos sinulla on jokin vaiva jolle ei ole tuntunut löytyvän mitään erityistä syytä, mutta silti sinusta tuntuu että kaikki ei ole niin kuin pitäisi.

Meillä voi olla kaunaa jotain ihmistä kohtaan ja tunnemme suuttumusta, vihaa häntä kohtaan tai paheksumme hänen toimintaansa, mutta nämä tunteet ovat korjattavissa. Tunnetilamme vaikuttavat terveyteemme, joten negatiivisten tunteiden poistaminen parantaa ja muuttaa oloamme ja elämäämme.

Theta Healing sopii myös positiivisten tunteiden vahvistamiseen. Voimme Theta Healingin avulla opetella esimerkiksi tuntemaan millaiselta rakkaus tai ilo tuntuu. Rakkauden tiellä saattaa olla myös haitallisia uskomuksia jotka estävät meitä. ”En ole rakkauden arvoinen” uskomus saattaa jopa estää kokemasta rakkaudellisia tunteita. Theta Healingin avulla on mahdollisuus vapautua elämää rajoittavista uskomuksista. Kukapa meistä ei haluaisi kokea rakkautta?

Miten se tapahtuu?

 

Tekstaa 040 5933 164

”Haluasin varata Theta Healing ajan”

Voit siis varata ajan asuit sitten missä päin Suomea tahansa. Laita minulle henkilökohtaista viestiä, niin sovitaan sopiva aika.

Sessiossa, jonka kesto on 1,5-2 tuntia, etsitään avainuskomus, joka aiheuttaa kyseisen ongelman tai vaivan. Asiakkaan taajuus johdatetaan värähtelyn theta-taajuudelle ( 4-7) , jotta saadaan yhteys alitajuntaan.

Varatun puhelinajan lähestyessä varaa itsellesi rauhallinen aika ja paikka kahdeksi tunniksi. Varmista että sinulla on puhelimessa kuulokkeet käytössäsi, puhelimen laturi lähettyvillä, sekä vesipullo. Varmista itsellesi mukava asento jotta voi istua rennosti kädet vapaana hoidon aikana. Juo riittävästi vettä päivän aikana ennen varattua aikaa, jotta lihastesti toimii hyvin. Avoin mieli auttaa saada aikaan muutoksia helpottaa asioiden käsittelyä. Mitä tarkemmin tiedät asian, jota haluat käsitellä, sitä nopeammin pääsemme tuloksiin. Sinun ei tarvitse tietää syytä, miksi jokin asia ei toimi sinun elämässäsi.

Mikä on sinun tämän hetken haasteesi?

Haluatko käsitellä terveyttä, ihmissuhteita, parisuhdetta tai taloudellista tilannettasi ?

” Haluan opastaa lahjakkuuteen, menestymiseen ja onnistumiseen haluaville asiakkailleni, jotka kamppailevat erilaisten fyysisten ja emotionaalisten kipujen, terveyden tai itsetunnon kanssa. Toivoen parempia ihmissuhteita, parempaa hyvinvointia ja rahaa… Haluan näyttää sinulle, mikä estää sinua olemasta se, joka olet. Kuinka voit pystyä voimaantumaan ja hallitsemaan omaa elämääsi. ”

Kiinnostuitko ?

Varaa aikasi soittamalla tai laita tekstiviestiä 040-5933164

Muista!

” Voit olla yhden uskomuksen päässä unelma elämästäsi. ”

 

Kokeillessasi ensimmäistä kertaa Theta Healingia saat -20 % alennuksen normaalihinnasta.

 

 

Seinäjoella tulossa Theta Healing peruskurssi. Lue lisää…

 

Seuraa FB sivuamme 

Kiitos, Haluan saada tietoa uusimmista Theta Healing artikkeleista ja tapahtumista!

Seinäjoki Theta Healing peruskurssi.

Lue lisää…h

Seuraa FB sivuamme 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä ajankohtaisimmat artikkelit: