Young Living kokemuksia

Jäsenemme kertovat Young Living kokemuksia

Diffuuserissa oli Young Living Frankincense enkä olisi halunnut lähteä siitä minnekään ja halusin heti tilata! Siitä lähtien olen käyttänyt vain Young Livingin eteerisiä öljyjä, koska tunsin niin vahvasti että tätä minä olen etsinyt. Vasta paljon myöhemmin ymmärsin miksi nämä Young Livingin eteeriset öljyt ovat niin erityisiä. 
Olin aiemmin ollut ihastunut eteerisiin öljyihin, mutta Rakastuin Young Livingin eteerisiin öljyihin. Eron huomaa siinä miltä se tuntuu kehossa ja mielessä. Tiedäthän sen tunteen tiedät kyllä kun kohtaat juuri sen oikean! Se on jotain mitä ei voi sanoin selittää, sen täytyy vain itse kokea miltä se tuntuu.

” Mikä ihana tuoksu? Mistä näitä saa? ”

Miksi?

En ole ikinä eläissäni fanittanut mitään tai ketään, mutta minusta tuli hiljalleen Young Living fani. Arvomaailma jota Young Living edustaa on vain jotain niin ainutlaatuista. Kasvien viljelyssä kunnioitetaan luontoa ja on enemmän kuin luomu laatu ikinä voi olla. Aidosti välittävä yhteisö, joka on antanut minulle niin paljon ilmaista koulutusta eteeristen öljyjen käyttöön, aluksi oli vaikea käsittää että saan niin paljon ilmaiseksi.

Koen myös vapautta. Olen saanut itse koko ajan päättää oman aktiivisuuteni ja tilata vain juuri ne tuotteet joita haluan. Sekä se määrä mitä olen saanut ilmaiseksi tietoa pelkästään olemalla jäsen, jäsenyys on maksuton.

Halusin myös lähteä mukaan ja ansaita lisätuloja suosittelemalla ystävilleni, kukaan ei pyytänyt minua siihen mukaan. Rohkaistuin ja kysyin jos voisin aloittaa jälleenmyyjänä ja pääsinhän minä. Yksi kymmenestä onkin kertonut ystävilleen ja ansainnut sillä lisätuloja tai suosittelijan palkkiota. Palkkiot voin käyttää oman tilaukseni maksamiseen, jos niitä kertyy niin ne voi halutessaan ottaa myös kuukausittain maksettavana rahana. 

Miksi lähdin mukaan kuukausitilaajaksi?

Kuukausitilaajana voin saada lisäetuja. Niihin voit tutustua tarkemmin täältä. Huomasin hyvin pian että minun kannattaa liittyä ER-etuohjelmaan, sillä halusin tilata tuotteita säännöllisesti ja Young Living palkitsee säännöllisistä tilauksista. ER-etuojelman voi lopettaa milloin tahansa, joten siinä ei ole mitään riskiä aloittaa heti etujen kerääminen.

Aluksi tietysti hinta hiukan mietitytti, mutta huomaathan että jäsenenä saat -24% verrattuna vähittäismyyntihintoihin. Sekä tilaan aina vain juuri sen verran kuin itse haluan. ER-etuohjelman kautta saan nykyisin -25% eli joka neljäs tuote ilmaiseksi, sekä kuukausittain vaihtuvia ilmaistuotteita, joiden avulla olen päässyt tutustumaan ihaniin tuotteisiin. Joten mikä ettei, kukapa meistä ei tykkää ilmaisista lahjoista?

Aikaisemmin olin käyttänyt suhteellisen paljon rahaa hyvinvointiini asioidessani luontaiskaupoissa ja niiden tuotteet olivat tulleet minulle tutuksi. Joten siirryin samalla tilaamaan myös ravintolisät suoraan Young Living kautta ja samalla opin paljon tietoa nykypäivän ravintolisiemme laadusta, ravintomme ja ravintolisän imeytyvyyden merkityksellisyydestä ja vitamiinien luonnollisuudesta. 

Oletko miettinyt missä sinun C-vitamiini kasvaa?

Valikoimasta löytyy luonnonmukaiset: ravintolisät, luonnonkosmetiikka, shampoot & hoitoaineet, suihkeet ja seerumit, dödö, välipalapatukat, diffuuserit ja tarvikkeet, luonnonmukaiset kodinsiivous tuotteet, käsisaippuat, vauvanhoitosarja, lasten vitamiinit ja paljon muuta.

Eteeristen öljyjen laatukysymys

Oletko tutustunut eteeristen öljyjen lainsäädäntöön? Mitä tarkoittaa kun pullon kyljessä lukee 100% prosenttinen eteerinen öljy? Ei vielä paljon mitään, varsinkin jos aikomuksesi on käyttää tuotteita hyvinvointisi tukemiseen. Ala on kovin heikosti lailla suojattu. Eteeriset öljyt on rekisteröity meillä kosmetiikaksi. Kosmetiikka voi sisältää niin uskomattoman paljon ainesosia, joita pakkauksessa ei tarvitse tarkkaan ilmoittaa tai kuluttajan on ylipäätään hyvin vaikea selvittää mitä tuote itseasiassa sisältää. Tarkka sisältö selviää monesti vain laboratorio testeillä. Siksi on tärkeää valita tuottaja jolla on korkeat laatustandardit.

Esimerkkinä Young Living Clary Sage on aivan omaa ainutlaatuista luokkaansa, kun tutkitaan eteerisen öljyn ainesosia. Gary kehitti tätä tuotetta huolella erityisesti vaimoaan ajatellen. 

Tutustu Young Living Seed to seal laatujärjestelmään. Laatu alkaa maaperän ja kasvien siemenien valinnasta ja kasvin luonnonmukaisesta viljelystä, luonnonmukaisesta tuholaistorjunnasta, vuoroviljeystä ja maanparannuksesta läpi kasvukauden ja sadonkorjuun. Lopulta kasvit tislataan. On merkitystä missä lämpötilassa mitkäkin kasvit tislataan, kauanko kutakin kasvilajia kuuluu tislata ja mikä on kullekin kasville sopiva tislaus paine. Lopuksi jokainen tuote-erä vielä testataan ja pullot sinetöidään. Saat tuotteet ilman välikäsiä suoraan Young Livingiltä, tämän vuoksi pullot on myös sinetöity Seed to seal tarralla.

Halvimmat markkinoilla olevat tuotteet eivät kata edes tislaukseen kuluvan energian kustannuksia. Mitähän tuote silloin sisältää? Sitä voi jokainen itse pohtia. Esimerkiksi Frankincense eteeristä öljyä tislataan jopa 16 tuntia, joten sitä pystytään valmistamaan vain yksi tislaus erä päivässä. Tutustu matkablogiini kun kävin Frankincense farmi vierailulla Espanjassa.

Young Living tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua farmimatkalle, tule mukaan jäseneksi. Lähdetään joskus yhdessä porukalla laventelimatkalle kurkistamaan mistä maailmankuulu aito laventeliöljymme ( lavandula angustifolia ) on peräisin.

Tutustu myös Gary Youngin tarinaan jonka löydät täältä.

Missä sun kosmetiikka kasvaa?

Missä sun eteerinen öljypullo on kasvanut? Se ei ole pelkkä pullo. Mieti mitä se ihan oikeasti sisältää? Millainen on sen aito täydellinen aromi? Kuka sen on viljellyt ja millä tavoin? Onko toimitusketjussa kuinka monta välikättä? Pystyykö alkuperän selvittää luotettavalla tavalla? Mikä on kasvin latinan kielinen nimi ja alkuperä? Onko tuottajalla millainen tislauksen laadunvalvonta, jotta voidaan tuotteen todeta onnistuneen toivotulla tavalla? Millä Suomessa ei valitettavasti (vielä tietääkseni) ole eteeristen öljyjen viljelyä ja tuotantoa… lukuun ottamatta yhtä Young Livingin yhteistyökumppania (siitä lisää myöhemmin…) Joten tuotteen alkuperä on syytä aina selvittää tarkkaan.

Onko tuote oikeasti 100% kasviperäinen ilman mitään lisättyä? Onko tuotteen viljelyllä ja tislauksella luotettava laatujärjestelmä? Tuotteen hinta? vrt– onko sitä laimennettu tai kenties lisätty jotain keinotekoista?

Mistä tiedät onko valitsemasi eteerinen öljy nk. terapiatason eteerinen öljy? Et voi tietää ellet selvitä tarkkaan alkuperää. Kyseistä ilmaisua ei käytetä markkinoinnissa, mutta se mielestäni parhaiten kuvaa eteeristen öljyjen laatueroja.

Voiko eteeristä öljyjä käyttää sisäisesti? Valitse valmistaja jolta löytyy myös sisäisesti käytettäviä eteerisiä öljyjä vaikket käyttäisikään niitä sisäisesti, sillä silloin se tarkoittaa että ne ovat niin puhtaita.

Eteeriset öljyt hyvinvoinnin tukena!

Eteerisiä öljyjä on käytetty jo muinaisista ajoista alkaen tukemaan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Tutustutamme sinut eteeristen öljyjen mielenkiintoiseen maailmaan. Halutessasi pitää yllä kehosi hyvinvointia ja vireyttä ja energisyyttä sinun on ehdottomasti huomioitava käyttämiesi tuotteiden laatu, aitous ja puhtaus.

Aito puhdas eteerinen öljy tarkoittaa siis – Aito tarkoittaa että se on viljelty oikeista kasveista ja se on täysin luonnonmukainen. Tällöin me puhumme samasta asiasta ja voimme lähteä tutkimaan tarkemmin mihin kaikkeen näitä Aitoja eteerisiä öljyjä voikaan käyttää.

Eteeriset öljyt tunteiden tasapainottajina

Eteeriset öljyt eivät siis ole pelkkä hajuste. Jokaisella kasvilla on oma tietty frekvenssi, joka edustaa kasvin ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tuoksuttelemalla aitoja puhtaita eteerisiä öljyjä koet niiden vaikutuksen sinun omaan tunnemaailmaasi. Tunteet on jotain mikä sinun on itse koettava! Monet jäsenistämme ovatkin saaneet apua niistä tunnetasapainoon ja stressin hallintaan. Miten eteerisiä öljyjä käytetään tunnetasapainoon? Ota lempituoksusi ja tuoksuttele ja tunnustele. Koe miltä aito puhdas eteerinen öljy tuntuu ja vaikuttaa sinun kehossasi ja mielessäsi. Jokainen meistä on yksilö, siksi voimme kokea tuoksut niin monin eri tavoin.

Lue lisää: tunnetasapainoa eteerisin öljyin

Tule sinäkin mukaan!

Jäsenemme kertovat lisää Young Living kokemukskssa on ollut hyvin mielenkiintoinen ja oma tarinani ja matkani eteeristen öljyjen parissa jatkuu toivottavasti kanssasi. Young Living tuotteet on saatavilla vain verkkokaupasta. Pääset tilaamaan tuotteet kotiovellesi . Tule sinäkin mukaan eteeristen öljyjen käyttäjien yhteisöömme. 

Autan sinut alkuun eteeristen öljyjen käytössä. Ota minuun yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat opastusta tuotteiden valinnassa. See you inside.

Tietoa artikkelin kirjoittajasta: Mari on  Hyvinvointivalmentaja & Health Coach with essential oils & Radical Remission valmentaja & Theta Healer & EFT valmentaja & energiahoitaja