Kuukauden paranemistarina

Esittelemme kuukauden paranemistarina osioissa voimannuttavia tarinoita. Saattaa herättä sinusa ajatuksia, mitä sinä voisit vielä tehdä parantaaksesi omaa hyvinvointiasi?

Onko sinulla paranemistarina jonka sinä haluasit jakaa? Haluatko sinä kertoa tai jakaa oman paranemistarinasi? Ota yhteyttä.

Kuukauden paranemistarina

Ella sairasteli ja paino alkoi pudota 2013. Hän ajatteli sen ensin olevan vatsahaava yhdistettynä stressiin. Hän meni ultraäänitutkimukseen ja häneltä löydettiin suolistosta tennis pallon kokoinen patti.  Se leikattiin pois ja testit osoittivat sen olevan 1. vaiheen syöpää. Hän kieltäytyi chemo terapiasta ja teki ruokavaliomuutoksia ja elämäntapamuutoksia.

“Painoni putosi ja voin huonosti 2013.  Ajattelin sen olevan vatsahaava yhdistettynä suureen stressimäärääni.  Kävin ultrassa ja minulta löydettiin tennis pallon kokoinen patti suolistostani. Se leikattiin pois ja testit osoittivat sen olevan 1. vaiheen syöpää. Olin testin mukaan terve ja en halunnut chemo terapiaa tai muutakaan hoitoa kuin vähäisiä elämäntapamuutoksia ja ruokavalio.  Kontrollikäynnillä tutkimuksessa Syyskuussa 2016 löydettiin  5 cm vaurio maksassa.  Se leikattiin sekä kaksi muuta kasvainta suolistosta.  PET tutkimus oli puhdas leikkauksen jälkeen – kieltäydyin jälleen chemo terapiasta.  Tein radikaaleja muutoksia ruokavalioon ja elämäntapoihini, jonka lisäksi paljon luontaishoitoja. Sen jälkeen minulle on tehty kaksi kuvausta ja olen terve.

En halunnut chemo terapiaa koska se olisi antanut minulle vain 5% paremman ennusteen ensimmäisellä kerralla ja toisella kerralla 15-30% . Ne eivät olleet mielestäni riittävän hyvät ennusteet, kun vertasin niitä mahdollisiin haittavaikutuksiin.

Epähuomiossa uskoin lääkäreitä kun he 2013 kertoivat minulle

” se on leikattu pois, ei ole mitään syytä huoleen”   Ensimmäisen diagnoosin jälkeen päätin tehdä muutoksia ruokavaliooni ja elämäntapoihini.  Avioero oli yksi muutos jonka tein elämässäni – loukkaava avioliitto ei auttanut paranemis prosessiani, joten otin eron.  Tajusin nyt että ne muutokset joita tein elämässäni eivät olleet riittävän radikaaleja muutoksia tukeakseen paranemisen jatkumista elämässäni. Stressitasoni eivät oikeastaan menneet koskaan riittävän alas ja toinen kasvain löydettiin 2016 vain muutamaa kuukautta stressaavaa elämäntilannetta myöhemmin, joka liittyi  lasteni isään.  Minulle on myös tehty testit jotka osoittivat että kehoni ei tuota glutationia, joka on entsyymi  joka on entsyymi jota tarvitaan maksan detoxifikaatiossa.   Kompensoidakseni sitä, otan IV glutationia viikottain ja kaalimehua muiden vihreiden kanssa.  Olen tehnyt myös paljon enemmän työtä henkisellä puolella itseni kanssa. Tällä hetkellä tunnen olevani onnellisempi kuin koskaan.”

Oheinen tarina on käännös radical remission sivustolta. Voit seurata englanniksi kuukauden paranemistarinoita, linkkejä jaan niitä facebookissa.

Liity mukaan seuraamaan facebook sivuamme, niin saat seurata ajankohtaisimmat päivitykset ja paranemistarinat aiheen tiimoilta.

Yllä mainitsemani Radical Remission projektin tutkijaryhmä löysi itse asiassa  yhdeksän paranemisen avaintekijää haastateltuaan ympäri maailmaa vakavista sairauksista selvinneitä.

Tapasin tutkija Dr Kelly Turnerin hänen Suomen vierailullaan, hän on ollut mukana haastattelemassa näitä ennalta arvaamattomasti parantuneita ympäri maailman. Hänen tapaamisensa jälkeen vuotta myöhemmin matkasin Yhdysvaltoihin hänen ensimmäiseen ohjaaja koulutukseensa. Ohjaaja koulutuksessa tutustuin 32 huikeaan tyyppiin ja sain kuulla heidän omia huikeita selviytymis tarinoitaan ja pidämme edelleen yhteyttä. Kaikki he noudattavat näitä yhdeksää paranemisen avaintekijää omassa elämässään ja toimivat Radical Remission ohjaajina ympäri maailman.

Kellyn tutkijaryhmä haastatteli siis ympäri maailman 1500 Radical Remission (ennalta arvaamaton paraneminen ) tapausta, joiden perusteella he löysivät yhdeksän paranemisen avaintekijää. Tutustuttuani näihin avaintekijöihin, jotain liikahti sisälläni. Totesin että tässä on se tieto mitä olen etsinyt vuosia. Sillä hetkellä kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta koulutuksesta, totesin sydämessäni että sinne on päästävä. Tutkimuksissa puhuttiin aluksi syövästä selvinneistä. Ajattelin että näitä periaatteita voi kuitenkin soveltaa mihin tahansa sairauteen ja vuotta myöhemmin tutkijoiden tietokanta olikin avattu myös muille sairauksille. Nämä yhdeksän paranemisen avaintekijää nivoutuvat niin hyvin yhteen kaiken sen aiemmin oppimani kanssa. Tajusin löytäneeni oman paranemisen matkani ajan näitä avaintekijöitä, kun yksi asia ei toiminut niin olin kokeillut toista.  Ihminen on fyysinen, psyykkinen ja henkinen kokonaisuus, kaikki oireet kehossa vaikuttavat kaikkeen.

Aiheesta on koottu kirja joka on suomennettu   Syövästä voi selviytyä  – yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen perustuen tutkimusmatkaan ja tutkimustuloksiin yhdistettynä näihin 1500 tapauksesta koottuihin esimerkkitapauksiin. Kirjasta löytyy voimauttavia paranemistarinoita.

Radical Remission on New York Times bestseller kirja, sitä on käännetty 20 kielelle.

✅ Kyllä kiitos haluan tutustua tähän kirjaan HETI!

[maxbutton id=”14″ url=”http://hyvinvoinninsiivet.mycashflow.fi/product/1/syovasta-voi-selviytya—yhdeksan-polkua-yllattavaan-paranemiseen” text=”Osta Heti” ]

 

Radical remission ohjaaja koulutus kehitettiin, kun tutkijaryhmä halusi jakaa tätä arvokasta tietoa ympäri maailman. Aikaisemmin tällaisia ennalta arvaamattomia paranemisia ei ollut tutkittu, haastateltavat ilmoittivat kerta toisensa jälkeen että kukaan ei ollut ollut kiinnostunut siitä miten he olivat itseasiassa parantuneet. Joitakin potilaita oli lääkäri jopa kieltänyt kertomasta kenellekään, ettei vain herättäisi liikaa turhaa toivoa. Tutkijaryhmä on siis koonnut selviytyjien tarinoita ja heidän ajatuksiaan siitä miksi he kokevat olevansa parantuneet. Jos vain hyvin harvat voivat selviytyä jostain vakavasta sairaudesta, niin mikset se voisi olla juuri sinä?

Radical Remission valmennuksessa teemme jokaiselle henkilökohtaisen suunnitelman miten edetä paranemisensa matkalla. Olen kiitollinen kaikille heille 1500 selviytyjälle ympäri maailman, jotka ovat olleet jakamassa oman tarinansa, ilman heidän kokemuksiaan tätä valmennusta ei olisi koskaan syntynyt. Kiitos myöskin koulutuksen kehittäjälle Kelly Turnerille ja hänen vuosia jatkuneelle tutkimustyölleen.

Miten vahvistaa immuunijärjestelmää?

Näiden 1500 selviytyjän elämänkokemusten ansiosta on syntynyt yhdeksän askeleen valmennusohjelma, jonka avulla jokaisella on mahdollisuus vähä vähältä vahvistaa omaa immuunipuolustustaan hyvin merkittävällä tavalla.

✅ Kyllä kiitos,

✅ Haluan tilata uutiskirjeen!

Aloita huolenpito itsestäsi,

Varaa oma henkilökohtainen aika!

Uusille asiakkaille iTovi mittaus ILMAISEKSI ensimmäisen käynnin yhteydessä!

LUE mikä on iTovi