Einkorn välipalapatukka !

Gary’sl True Grit Chocolate-coated Wolfberry Crisp Bars patukat

Young Living verkkokauppaan on nyt saapunut Garyn välipalapatukka

Jos olet nyt tekemässä tilausta niin tartu tilaisuuteen ja nappaa itsellesi terveelliset välipalapatukat! 💥

Terveellinen välipala on tärkeä osa lapsiperheen arkea!

Oletko miettinyt millainen olisi lapsiperheen ihanteellinen välipala? Nautitaanko teillä jo aivan riittävästi sokeria? Hyvä välipala onkin ilman ylimääräistä lisättyä sokeria, sekä ilman ylimääräisiä säilöntäaineita, ilman mitään ylimääräistä. Vain täyttä ravitsevaa välipalaa. Pähkinät ja hedelmät on osa helppoa ja hyvää terveellistä välipalaa. Pähkinät on varsinainen hyvinvointia tukeva terveyspommi: Pähkinät sisältävät energian ja hyvälaatuisen rasvan lisäksi mineraaleja, vitamiineja ja antioksidantteja. Täyttä välipalaa kannattaa siis etsiä, jotta se olisi lapsille mahdollisimman ravitsevaa.

Mitä on yksijyvävehnä?

Yksijyvävehnä eli einkorn vehnä, yksijyvävehnässä proteiini on suurelta gliadiinia , joten se on tavallista vehnää parempi vaihtoehto. (sis. myös gluteenia mutta ei niin paljon kuin tavallinen vehnä) Ei ole siis aivan sama mistä myslin tai patukan jyvät ovat peräisin. Laaduissa on eroa! Yksijyvävehnän viljely onkin nousussa.

Monet sanovat että muinaiset lajikkeet sopivat heidän ruuansulatukselleen paremmin. Syy miksi vehnä aiheuttaa niin monille yliherkkyyttä, ei ole itsesään vehnä, vaan se millä menetelmin sitä nykyisin kasvatetaan ja miten sitä on pitkälle jalostettu vuosisatojen saatossa. Emme tässä paneudu sen tarkemmin vehnän viljelyn salaisuuksiin. Tärkeää on kuitenkin valita vehnä joka on saanut kasvaa luonnollisesti hyvässä maaperässä ja viljelty vain orgaanisilla lannoitteilla.

Vielä on onneksi olemassa erittäin laadukkaita vanhoja vehnälajeja kuten Einkorn.

Mistä löytyy mahdollisimman terveellinen välipalapatukka?

Välipalapatukka Gary’s True Grit Chocolate-coated Wolfberry Crisp Bars sisältävät jyviä, hedelmiä, pähkinöitä ja heraa. Patukat ovat käteviä mukana kannettavia välipaloja. Patukoissa on myös tummaa suklaata ja niiden makeus on peräisin kookoksesta ja gojimarjoista. Ne sisältävät monipuolisia hiilihydraatteja, kuten kvinoaa, pellavansiemeniä, manteleita, yksijyvävehnää ja hera- ja herneproteiinia sekä proteiinia ja kuituja, jotka pitävät nälän loitolla ja koko perheen energisenä. Nämä välipalapatukat on valmistettu luonnollisista ainesosista, eivätkä ne sisällä keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita tai säilöntäaineita.

Pakkaus sisältää 10 välipalapatukkaa

• Vegetaarinen

• Valmistettu luonnollisista ainesosista

• Valmistettu ilman lisättyä sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, fruktoosia tai soijaa

• Sisältää vähän natriumia

• Terveellinen, maukas ja vähäkalorinen välipala

• Sisältää kvinoaa, pellavansiemeniä, manteleita, gojimarjoja, yksijyvävehnää ja tummaa suklaata

• Sisältää hera- ja herneproteiinia.

Tuotekoodi: 5758500

Ostettavissa normaalitilauksena.

Siirry tilaamaan

Tilaa uutiskirjeeni.

Lue myös uutta ja kausittaista tuotteet!

Katso myös tämän kuukauden kampanjatuotteet

Lue lisää jäseneduista ja liittymisestä jäseneksi

Kiinnostaako sinua luonnonmukainen elämäntapa?

Olen koonnut aiheeseen liittyviä artikkeleita sivustolleni.

Sinua saattaa kiinnostaa myös ajankohtaisimmat aiheet:

#välipalapatukka

%d bloggaajaa tykkää tästä: