Kuuntele intuitiotasi

Mitä intuitio on?

Mitä intuitio sinulle merkitsee?

Miksi joillakin on parempi intuitio kuin toisilla? Intuitio on kokemuksellista, jokainen meistä kokee sen omalla tavallaan. Miten intuitio puhuttelee sinua? Milloin olet parhaimmillasi, milloin sinulla on paras inspiraatio?

Monesti kiireen keskellä unohdamme hyödyntää intuitiota, se on kuitenkin paljon tehokkaampaa ajankäyttöä kuin monimutkaisen ongelman  järkeileminen.

Miten ituitiota voi vahvistaa?

Entä jos minä en uskalla luottaa intuitiooni? Herkistävät ja arkaluontoiset kokemukset saattavat saada meidät liiankin araksi ja varovaiseksi ja jopa sulkeutuneeksi. Kiireiseen elämäntapaan liittyy usein myös liiallinen otsalohkon käyttö. Tutkijat arvioivat että aivoistamme on maksimissaan käytössä vain 8%, suurin osa aivoistamme on alitajunnan tasoa ohjaavan opittujen käyttäytymismallien alaisuudessa. Henkeä uhkaavan stressijakson aikana aivojen kytkeytyessä taistele tai pakene tilaan on huomattu että ihmisillä on tavallista enemmän intuitiivisia kokemuksia. Kurssillamme opit miten voit kehittää ja vahvistaa omaa intuitiotasi luonnollisin tavoin. Intuitio on nimetty yhdeksi tärkeimmistä paranemisen avaintekijöistä.

Tärkeintä on oppia tunnistamaan mitä kehosi yrittää sinulle viestittää.

Siirry kurssikalenteriin tästä