Body and mind balancing – mitä se on?

Mitä energiahoito on ja mihin se vaikuttaa?

Body and mind balancing energiahoito on Suomen energiahoitajien kehittämä hoitomuoto.  Energiahoito on hyvin rentouttavaa ja energisoivaa, tunteiden ja mielen tasapainotusta. Hoidon avulla kehossa olevat yleensä stressin aiheuttamat tukkoisuudet alkavat avautua ja elämänenergia pääsee virtaamaan kehossa täysin vapaasti.

Hoitoon sisältyy myös jäsenkorjaustekniikoita joiden avulla saadaan mitattua vinoumat ja vapautettua kehoa oikeaan luonnolliseen asentoon …

 • Ristiselän kipu ja kiristys
 • Lantion vinous
 • Eripituiset jalat
 • Skolioosi
 • Hartiat eri tasolla
 • Lapaluut kiristää
 • Niska ja hartiat
 • jne.

Body and mind balancing on tehokas hoitomuoto kiireisen ja stressaavan elämäntavan aiheuttamien ongelmien tunnistamiseen ja hoitamiseen. Se rauhoittaa ja hoitaa lempeästi kehoa ja mieltä. Monet ovat saaneet sen kautta avun myös esimerkiksi fyysisiin kiputiloihin, lihasjännityksiin, unettomuuteen, stressiin tai muihin vaivoihin. Energiahoito toimii myös halutessasi täydentävänä hoitomuotona lääketieteen rinnalla, se ei missään nimessä korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Oman hyvinvoinnin kannalta olennaista on lisäksi tärkeä kiinnittää huomiota omiin elintapoihin ja ajatusmaailmaan, joilla on suora yhteys myös kehon ja mielen hyvinvointiin. Ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttavat kaikkeen.

Body and mind balancing sopii kaikille ja hyvää tekevät vaikutukset ovat moninaiset. Hoidon aikana energia kulkeutuu hoidettavassa aina siihen kohtaan, joka eniten tarvitsee vahvistusta. Sen vuoksi kokemukset hoidon vaikutuksista ovat yksilöllisiä ja parhaiten ymmärrettävissä omakohtaisten kokemusten kautta. (vrt Samoin kuin venytellessäsi venytys kohdistuu aina sinne missä sinulla on eniten kireyttä, sama venytys voi eri ihmisillä tuntua eri kohdassa.)

Energiahoito pohjautuu tietoisuuteen kehon, mielen ja hengen yhteydestä ja tasapainon merkityksestä kaikille elämänalueille. Kehon tukoksilla on usein yhtymäkohtia ajatusmaailmaan ja hoidon rentouttava vaikutus tuntuu myös mielen tasolla.

Itse olen saanut energiahoidoista apua herkkänä ihmisenä mm. stressin aiheuttamiin erilaisiin oireisiin ja tunnelukkoihin. Itselleni tekemieni hoitojen ja saamieni hoitojen myötä olen huomannut lääkkeiden käytön vähentyneen, mikä on minulle ollut omalla kohdallani osoitus energiahoitojen toimivuudesta.

Energiahoidot toimivat myös välineenä henkiseen kasvun haasteissa ja halutessaan ihminen voi työstää elämänsä haasteita ja lukkiutuneita asenteitaan. Henkiseen kasvuun on monenlaisia työkaluja ja energiahoidot on yksi niistä. Säännöllisen energiahoito auttaa paitsi rentoutumaan, myös hiljentymään ja pysähtymään. Tämän myötä ihminen voi tutustuu itseensä aiempaa syvällisemmin. Oma sisäinen ääni tulee paremmin esiin ja ihminen voi tulla paremmin tietoiseksi siitä, mitä hän oikeasti haluaa, toivoo ja mikä on oikeasti hänelle hyväksi. Olen mukana myös Suomessa järjestämässä itsehoitometodin koulutusta aiheesta enemmän  kiinnostuneille, josta voit lukea lisää täältä

Koulutan myös Suomessa yhdeksää paranemisen avaintekijää. Kouluttajani  ja tutkija Dr Kelly Turner (New York bestseller) kirjassa -Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen – Kirjasta löytyy viittauksia miten useat vakavista sairauksista vastoin kaikkia odotuksia selvinneet mainitsevat saaneensa apua myös energiahoidoista.

Energiahoidot ohjaavat lempeästi kohti itsetuntemusta ja rauhallisuutta. Hoidon myötä keho ja mieli rentoutuu, jolloin stressin aiheuttamat tukokset, kireydet ja tunnelukot alkavat hellittää. Stressitason laskiessa kortisolin määrä kehossa laskee ja se voidaan luonnollisellla tavalla korvata hyvää oloa tuottavilla hormooneilla kuten ….

serotoniini, relaksiini, oksitosiini, dopamiini, endorfiinit

Nämä hormonit kommunikoivat nopeasti solujen kanssa ja mm.

 • alentavat verenpainetta
 • vähentää kortisolin eritystä (stressihormoni)
 • enemmän happea (kun hengitys avautuu)
 • ruuansulatus paranee (ravintoaineet imeytyy paremmin)
 • voimistaa puna -ja valkosolujen toimintaa
 • vahvistaa luonnollisten tappajasolujen toimintaa
 • vahvistaa immuunipuolustusta
 • hävittää infektioita
 • korjaa vaurioituneita soluja

Kannattaa muistaa että keho on joko taistele tai pakene tilassa tai parantumisen tilassa, mutta ei koskaan molemmissa yhtä aikaa!

Kun taistele tai pakene tila on saatu pois päältä niin keho alkaa kyllä luonnollisella tavalla korjata itse itseään.

Tarjoan Suomen enrgiahoitajien kehittämää Body and mind balancing hoitoa  – Lapua, Seinäjoki, Vaasa  – toimipisteissä.

Varaa aikasi 040-5933164, saat ilmaisen 15 min konsultaation.

Ensimmäisestä hoitokerrasta -20%

 LUE LISÄÄ…