Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt

Tietoa 100% luontaisista eteerisistä öljyistä

Tälle sivulle olemme koonneet tietoa 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä. Puhtaan eteerisen öljyn tunnistat ihanasta tuoksusta. Etsiessäsi lempituoksua suosittelen sinua luottamaan omaan intuitioon. Keho kyllä kertoo sinulla mikä on sinulle hyväksi. Kuuntele ja tunnustele miten sinun kehosi reagoi luonnollisten eteeristen öljyjen ihaniin tuoksuihin.

100% luontainen eteerinen öljy tarkoittaa että se on 100% aitoa ja luontaista. Siihen ei ole lisätty mitään ylimääräistä eikä sitä ole laimennettu.

Tarkistathan ensi kertaa hankkiessasi eteeristä öljyä että:

  1. valitsemasi tuote on 100% eteeristä öljyä
  2. Valitsemasi tuote on 100% luontainen
  3. Varmista tuotteen puhtaus ja alkuperä

Miten pääsen alkuun..

Kokeile, innostu, inspiroidu, nauti, tuoksuttele, rentoudu, tasapainotu, maadoitu, ihastu ja rakastu!

Jaa kokemuksesi ystävillesi, jotta hekin saavat innostua.

Liity halutessasi mukaan eteeristen öljyjen yhteisöön. Saat paljon uusia ystäviä, sekä lisää käyttövinkkejä eteeristen öljyjen käytöstä, sekä vinkkejä oman ja perheesi hyvinvointisi tukemiseksi luonnollisin keinoin. Pääset jakamaan omia kokemuksia eteeristen öljyjen käytöstä muiden käyttäjien kanssa.

Järjestä ystäville – Ihanien tuoksujen ilta!

Halutessasi voit tilata minulta eteeristen öljyjen tuoksuillan kotiisi, jolloin sinulla on mahdollisuus päästä ystäviesi tai työporukan kanssa tuoksuttelemaan ja nauttimaan näistä ihanista tuoksuista ja tutustumaan tuotteisiin kädestä pitäen. Osallistujat saavat ilmaisia neuvoja ja vinkkejä eteeristen öljyjen käytöstä. Illan emännälle on luvassa emännän lahja.

Vinkkaa, Missä ja millaisessa tapahtumassa sinä haluaisit tutustua luonnollisiin eteerisiin öljyihin?

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit tapahtuman järjestämisestä:

yhteystiedot

hyvinvointi eteerinen öljy
Young Living 100% luonnolliset eteeriset öljyt

Olen valinnut yhteistyökumppaniksi Young Living 100% puhtaat eteeriset öljyt. Näiden öljyjen puhtauteen voin luottaa.

Onko eteeriset öljyt sinulle uusi tuttavuus?

Eteeriset öljyt ovat aromaattisia ja vahvoja kasviuutetiivisteitä, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Valmistamme eteerisiä öljyjä ja eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita, joissa on juuri optimaalinen määrä luonnollisesti esiintyviä öljyainesosia niiden maksimaalisen tehon varmistamiseksi.

Young Living eteeriset öljyt
Young Living 100% luontaiset eteeriset öljyt

Laadun suhteen emme tee kompromisseja. Seed to Seal, ja sen kolme perusperiaatetta—Hankinta, Tiede, ja Laatustandardit—on huippulaatuisten tuotteidemme salaisuus.

Syymme? Sinä. Haluamme, että kaikki mitä teemme on laadultaan korkealuokkaista niin, että sinä ja perheesi voitte luottaa tuotteisiimme.

Halutessasi autan sinut alkuun eteeristen öljyjen maailmassa…

Liity jäseneksi

Lue lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita ja tutustu eteeristen öljyjen kiehtovaan maailmaan… Ihastu ja nauti, koe luonnon tuoksut ja puhtaus kotonasi käyttämällä luonnon omia puhtaita tuoksuja. Tee kodistasi kemikaalivapaa alue, jossa sinun on hyvä ja turvallinen olo olla ja hengittää. Tunne miten hengitys on kevyt ja olosi rentoutunut. Tutustu verkkokaupan runsaaseen tuotevalikoimaan.

Lue lisää : Eteeristen öljyjen ajankohtaisimmat artikkelit

Lue lisää: Eteerisistä öljyistä vipinää makkariin

Lue lisää: Eteeristen öljyjen verkkokauppa