Vanilla hajuvesi

Vanilla hajuvesi - luonnonmukainen vaihtoehto vihdoinkin saapunut!

Etsitkö luonnonmukaista vaihtoehtoa synteettisille hajusteille? Oletko koskaan miettinyt kemikaalikuorman vähentämistä arjen kosmetiikka tuotteissasi? 

Vanilla hajuvesi voidaan korvata luonnonmukaisella vaihtoehdolla. Saatko päänsärkyä keinotekoisista tuoksuista? Minulla on sinulle ilo uutisia!  Luonnon tuoksuja löytyy kattava valikoima. Luonnon kuuluu tuoksua ja tuoksuilla on merkitystä myös meidän mielelle ja positiivisen ilmapiirin luomiseksi kodissamme.

Kuinka usein olet liikkunut luonnossa ja palannut kotiin rentoutuneena ja virkeänä? Voit tuoda luonnon tuoksut myös kotiisi ja käyttää niitä myös parfyymina. Sopii myös hajusteettomaan kotiin. Meidänkin perheeseen saatiin vihdoin tuoksut takaisin. Tervetuloa tutustumaan puhtaiden eteeristen öljyjen maailmaan.

Aito Vanilja eteerinen öljy

Me olemme niin odottaneet tätä Vanilla – Vanilja eteeristä öljyä. Sen aito tuoksu on yksi maailman suosituimmista. Nyt sitä vihdoin saa myös Suomessa. Sen tuoksu on todella hellä ja positiivinen, se voi tuoda monille mieleen positiivisia lämpimiä muistoja.

Tutkimuksissa on havaittu Vanilja eteerisen öljyn lievittävän tehokkaalla tavalla stressiä, siksi se on myös yksi osa suosittua Stress Away tuoksusekoitustamme.

” Käytän Vanilla puhdasta eteeristä öljyä Vanilla parfyymin tapaan, halutessani voin tehdä siitä omia tuoksusekoituksiani ”

Aidon Vanilja eteerisen öljyn valmistusprosessi

Puhdasta ja eettisesti tuotettua Vanilja eteeristä öljyä saadaan oleohartsista Madagasgarilla kasvavista pavuista. Vanilla planifolia on orkideasukuun kuuluva kasvi. Young Livingin kehittämä ainutlaatuinen valmistusprosessi takaa että Vanilja eteerisessä öljyssä säilyy sen perinteinen aromi. Juuri oikeanlaisen Vanilla oleohartsin saaminen vaatii että sokerijuurikkaasta poistetaan niissä luontaisesti esiintyvä etyylialkoholi, kun tämä vaihe on tehty tuote voidaan prosessoida fraktioidulla kookosöljyllä.

Markkinoilla on runsaasti synteettisiä Vanilja tuotteita, mutta tämä prosessi takaa, että tuote vastaa Young Livingin tarkkoja Seed to Seal laatustandardeja. Tämän Vanilja eteerisen öljyn laatu on siis tarkkaan testattu. Young Livingin tuotteiden perustana on tunnetusti puhtaus, aitous ja luonnonmukaisuus.  

Ainesosat: Vanilla planifolia (Vanilla) hedelmäuute ja kapryyli / kapriinitriglyseridi (fraktioitu kookosöljy) Puhdas vanilja oleoresiini fraktioidussa kookosöljyssä.

 

Aito Vaniljan tuoksu on nyt saatavilla!

Young Living on eteeristen öljyjen edelläkävijä. Young Living loi ensimmäisenä maailmassa markkinoille Vanilla eteerisen öljyn, siis todella hieno saavutus. Saamme nyt siis nauttia aidon vaniljan hienosta aromista! 

Aiotko sinäkin kokeilla?

Vanilla hajuvesi - on luonnollinen valinta! Aidon Vaniljan tuoksu sopii hyvin monien eri eteeristen öljyjen kanssa.

Vanilla
(Vanilla planifolia)

Vanilla hajuvesi – vihdoinkin Vanilja aito tuoksu on täällä! Nappaa Vanilla omaksi ennenkuin loppuvat varastosta ja käytä parfyymin tapaan!

Sillä satoa saadaan vain kerran vuodessa!

Tilattavissa verkkokaupasta!

Vanilla 5 ml

Nyt saataville kaikkiin Young Living tilauksiin.

Koodi: 35113

Hinta : 38,13 Euroa

Kysy lisää jos haluat apua ensimmäisen tilauksesi kanssa!

 

 

Vanilja eteerisen öljyn käyttö -Paljon muutakin kuin vain vanilla hajuvesi

Levitä Vanilja eteeristä öljyjä 2-4 tippaa iholle nauttiaksesi sen luomasta lohduttavasta tuntemuksesta. Nauti sen rauhoittavasta tuoksusta. Laimenna herkälle iholle eteeriset öljyt aina V-6 laimennusöljyllä, joka on suunniteltu käytettäväksi eteeristen öljyjen kanssa iholla.

Sopii diffuuserissa käytettäväksi monien muiden puhtaiden eteerisien öljyjen kanssa. Diffuuserissa 1 tunti  / 3 kertaa päivässä.

” Mun oma henkiökohtainen suosikkini, sujahti heti samantien ostoskoriin kun sain kuulla että on saatavissa.”

Lähteekö sullakin nyt tilaukseen?

Stress Away

Sinua saattaa kiinnostaa myös tämä vanilla hajuvesi valmis tuoksusekoitus 

sis. vanilla & Lime & Ocotea & copaiba

Käytä silloin kun koet tarvitsevasi…

vanilla hajuvesi - DIY parfyymin valmistaminen

Miten rakentaa täydellinen vanilla hajuvesi ? Täydellisessä hajuvedessä on erilaisia tuoksunuotteja. Lue lisää… löytääksesi täydellisen yhdistelmän vanillan kanssa ja opi rakentamaan oma parfyymisi. Voit käyttää Vanillaa pelkästään tai yhdistellä muihin luonnon tuoksunuotteihin… Sitrukst tuo kivastii tuoksuuun raikasta piristävää sävyä, kokeile vaikkapa Limen kanssa.

Subscribe to Our Newsletter

HALUATKO TUTUSTUA LUONNONMUKAISEEN ELÄMÄNTAPAAN?

*Saat kuukausittain uutiskirjeeni sähköpostiisi.

Miksi jäsenyys?

Liity luomastani suosittelijan linkistä jäseneksi, niin pääset mukaan kanssani hyvinvointimatkalle Young Livingin tuotteiden pariin. Jäsenille Young Living tarjoaa -24% edullisemmat hinnat. Maksat vain tilaamistasi tuotteista. Halutessasi pääset jäsenenä mukaan koulutuksiin, joissa paneudumme tarkemmin eteeristen öljyjen hienoihin ominaisuuksiin. Tällä tavoin opit myös käyttämään tilaamiasi tuotteita entistäkin monipuolisemmin.

 Lämpimin terveisin

Mari Liukku

Young Living itsenäinen jälleenmyyjä ID10905687

Hyvinvointivalmentaja & Health Coach with essential oils & Radical Remission valmentaja & Theta Healer & EFT valmentaja & Suomen energiahoitaja Vaasa