Syövästä voi selviytyä !

Syövästä voi selviytyä – Kurssipaikkana on ihastuttava Frantsilan hyvänolonkeskus

New York Times best-seller kirjailija Kelly Turner, PhD on tutkinut ja opiskellut 1,500 tapausta joissa henkilö on kokenut yllättävän paranemisen (Radical Remission)—haastateltuaan henkilöitä jotka ovat kokeneet täyskäännöksen saatuaan vakavan tai kuolemaan johtavan diagnoosin—ja hän huomasi että heitä yhdisti yhdeksän paranemisen avaintekijää. Frantsilan hyvänolonkeskus on yhteistyössä kanssamme ja järjestämme Frantsilan hyvänolonkeskuksessa vuosittain kurssin, jonka aikana perehdymme tarkemmin näihin paranemisen avaintekijöihin.

Koulutuksen kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), Kelly A. Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen.

Tietoa perustajasta  Kelly Turner, PhD, koulutuksen kehittäjä. Radical Remission: Surviving Cancer Against All Odds, on käännetty  20 kielelle, joka on yhteenveto hänen vuosikymmenen elämäntyöstään tutkimuksistaan miten syövästä voi selviytyä. Hän on suorittanut yliopistotutkinnon Harvardin Yliopistossa ja Californian yliopistossa, Kelly on myös  Radical RemissionTM Projektin perustaja (www.RadicalRemission.com), tietokanta ja yhteisö joka kerää Radical Remission tapauksia, luoden yhteyden selviytyjien ja nykyisten potilaiden välille. Dr. Turner koulutti hiljattain ryhmän ensimmäisiä Sertifioituja Radical Remission ohjaajia maailmassa, jotta he voivat viedä Radical Remission sanomaa eteenpäin.

Mitä minä voin oppia? 

Tässä ohjelmassa jonka ohjaa sertifioitu Radical RemissionTM valmentaja, opit miten elämäntapavalintasi kuten ruokavalion muutokset, stressin hallinta ja meditaatio voivat vahvistaa immuunipuolustustasi merkittävällä tavalla. Nämä paranemisen avaintekijät voidaan tehdä turvallisesti  ja vahvistaa immuuni järjestelmääsi.

Kussin sisältö:

Luentojen, ryhmäharjoitusten ja ryhmätöiden avulla voit oppia:

  • Tiedät miten voit ottaa ohjat omiin käsiisi
  • Voit vahvistaa immuunipuolustusta muuttamalla ruokavaliotasi
  • Sinulle  kirkastuu vahvimmat syysi elää
  • yhteys intuitioon ja sen vahvistaminen
  • Opit vapauttamaan tukahdutettuja tunteita menneisyydestä
  • Opit luomaan positiivista ajattelutapaa
  • Tietoa ravintolisistä (jotta voit keskustella niistä lääkärisi tai ravitsemusterapeuttisi kanssa)
  • Opit ottamaan vastaan läheisten tukea ja rakkautta
  • Opit lisäämään ja kehittämään päivittäistä meditointia

Kurssin päätyttyä sinulla on 1 kk, 6 kk ja 12 kk toimintasuunnitelma, jonka toteuttamisen voit ottaa heti käyttöösi.

Kenelle tämä on?  Niille jotka kärsivät sairaudesta tai haluavat ennaltaehkäistä sairauksia tai muita henkilökohtaisia terveysongelmia. Myös sairastuneen ystävät ja läheiset ja muut jotka ovat hyvinvoinnista kiinnostuneita ovat tervetulleita, sekä hyvinvointialalla työskentelevät jotka tahtovat oppia keinoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kiinnostaisiko sinua kenties Radical Remission valmentajan ura? Tämä peruskurssi on ensimmäinen askel.

✅ Kyllä kiitos, haluan mukaan!

✅ Lähettäkää minulle lisätietoa, kun ilmoittautuminen avautuu.

Kelly Turner  New York Bestseller kirja on julkaistu suomeksi nimellä

Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen.

✅ Kyllä kiitos haluan tutustua tähän kirjaan HETI!

[maxbutton id=”15″ ]

Usein kysyttyä:

Voinko minä osallistua?

Kyllä voit kurssi on kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille ja yhdeksän paranemisen avaintekijää sopivat kaikille jotka haluavat pitää parempaa huolta hyvinvoinnistaan. Jos epäilet että kuntosi on sairauden takia liian heikko niin varmista ensin lääkäriltäsi.

Mitä etuja ennakkovaraaja saa?

Ennakkovaraajalle kaupanpäälle syövästä voi selviytyä – yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen kurssikirja (arvo 28 e).

Kun ilmoittaudut heti ensimmäisten joukossa pääset hyödyntämään myös ennakkovaraajan alennuksen ja varmistat kurssille pääsyn. Kurssipaikkoja on rajoitetusti 10-15 paikkaa, majoitustilanteesta riippuen.

✅ Kyllä kiitos,

✅ Haluan hyödyntää ennakkovaraajan edut.

✅ Lähettäkää minulle lisätietoa, kun ilmoittautuminen avautuu.

About the Certified Instructor

Mari Lehtiö, Radical Remission Teacher

Lisäinfoa  saat: mari@hyvinvoinninsiivet.fi

Lue lisää artikkeleita aiheesta:

[maxbutton id=”5″ url=”http://www.hyvinvoinninsiivet.fi/category/9-paranemisen-avaintekijaa/syovasta-voi-selviytya/” text=”Syövästä voi selviytyä!” ]