Uutta alkua etsimässä?

Uusia alkuja kokoelma

Löydä uudestaan oma autenttinen itsesi Uusia alkuja -kokoelmalla! Sosiaalinen etäisyys, kotona pysyttely ja epävarmuus voivat olla uusi normaali. Pidä itsesi henkisesti hyvässä kunnossa aisteja elvyttävillä eteerisillä öljyillä. Tee kodistasi oma linnasi puhdistamalla mielesi ja keskity tuntemaan kiitollisuutta. Tämä on mahdollisuus löytää oma autenttinen itsesi ja aloittaa tuoreella tavalla.

Kokoelmassa on:

  • Eteerinen Journey On -öljysekoitus – 5 ml
  • Eteerinen Release-öljysekoitus – 5 ml
  • Eteerinen Transformation-öljysekoitus – 15 ml

Kokoelmaa rajoitettu erä on loppuunmyyty!

Voit edelleen ostaa tuotteet myös yksittäin!

Pääset tilaamaan tuotteet suoraan kotiisi verkkokaupastamme!

Kokoelma on myynnissä vain rajoitetun ajan! Voit ostaa näitä tuotteita myös yksittäin!

1. Journey on – Elämä jatkuu

Journey On on eteerinen öljysekoitus, joka kunnioittaa D. Gary Youngin muistoa ja visiota. Tämä inspiroiva ruohoinen ja maanläheinen tuoksu sisältää huolella valittuja öljysekoituksia, kuten Dream Catcheria™, ImmuPoweria™ ja Motivationia™, ja eteerisiä öljyjä kuten Copaiba, Cinnamon Bark ja Peppermint. Kauniin ja maannuttavan tuoksun tarkoituksena on inspiroida meitä kunnioittamaan kunkin ainutlaatuisuutta, ymmärtämään toisiamme ja osoittamaan myötätuntoa muita kohtaan. Käytä tätä inspiroivaa sekoitusta motivoimaan itseäsi henkilökohtaisella hyvinvointimatkallasi.

Pitäkäämme Journey On -öljysekoituista joka päiväisenä muistutuksena Garyn visiosta ja siitä, millainen vaikutus hänellä on ollut ihmisten elämänlaatuun ja henkisyyteen.

Journey On -sekoituksen voimakas, maanläheinen ja inspiroiva tuoksu muistuttaa meitä siitä, miten Garyn ansioista lukuisten ihmisten elämä on nyt onnellisempaa ja terveellisempää. Ammenna tuoksusta inspiraatiota omaan matkaasi. Tuotteen taustatiedot

Aina kun D. Gary Young päätti tehdä öljysekoituksen, hänellä oli siihen syynsä. Kun hän valitsi öljyt Journey On -sekoitukseen, jonka hän alunperin valmisti World Peace Caravaniin, hän oli lähdössä matkalle, jonka tarkoitus oli tehdä maailmasta rauhallisempi paikka. Nyt Young Living ja YL-yhteisö haluavat jakaa Journey On -sekoitusta kunnioittaakseen Garyn muistoa, visiota ja intohimoa.

Young Living – Journey on (5ml) – Tuotekoodi: 25125

D. Gary Young Father of the modern day essential oil movement 1949-2018

Kun ajattelemme Garyä, muistamme hänen tavoitteensa parantaa eteeristen öljyjen avulla ihmisten elämää ja jossain vaiheessa tehdä maailmasta parempi ja oikeudenmukaisempi paikka elää. World Peace Caravan jatkaa kulkuaan meissä, kun me pyrimme tuomaan enemmän iloa ja harmoniaa elämäämme ja jakamaan rauhaa ja tarkoituksenmukaisuutta muiden kanssa.

2. Release – Vapauta tukahdutetut tunteet

Release™ sisältää mielialaa kohottavia ja rauhoittavia öljyjä, jotka auttavat lisäämään henkistä hyvinvointia ja vapautumaan vihan ja turhautumisen tunteista. Monet terveydelliset ongelmat kumpuavat tukahdutetuista negatiivisista tunteista. Release edistää mielen ja kehon harmoniaa ja tasapainoa. Tuotekoodi: 340808 (15 ml)

Release eteerinen öljysekoitus on saatavilla myös suositussa Feeling Kit ”tunnesetti” kokoelmassa. Feeling kit -sarjan voit lunastaa myös ansaitsemillasi ER-bonus pisteillä. Lue lisää jäsenyydestä ja ER etuohjelmasta.

3. Transformation – Avain muutokseen

Korvaamalla negatiiviset uskomukset uusilla elvyttävillä ajatusmalleilla voit muuttaa käytösmalleja, tunteita ja asenteita. Eteerinen Transformation-öljysekoitus voi auttaa voimaannuttamaan ja ylläpitämään muutoksia, joita haluat tehdä elämässäsi. Vuoden 2012 International Grand Convention -konferenssia varten uudistettu Transformation sisältää Idahon okakuusta, palo santoa, viherlaakeria, olibaanihartsia ja muita voimaannuttavia eteerisiä öljyjä, jotka auttavat pääsemään irti negatiivisista tunteista ja muuttamaan itseä. Transformation tuotekoodi: 306008 ( 15 ml)

Tärkeimmät edut:

Transformation tukee positiivista elämänasennetta. Auttaa tekemään myönteisiä elämänmuutoksia. Auttaa rentouttamaan mieltä ja kehoa.

Toivottavasti näistä tuotteista on sinulle iloa ja rentoutta !

Siirry Young Livingin verkkokauppaan ostoksille tästä!

Kiinnostaako sinua tutustua eteeristen öljyjen maailmaan. Liity jäseneksi ja opastan sinua alkuun eteeristen öljyjen käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on henkilökohtaisia kysymyksiä.

mari@hyvinvoinninsiivet.fi

Sinua saattaa kiinnostaa myös: