Seedlings sarja

seedlings -sarja

Seedlings sarja on erityisesti perheen pienimmille ja herkkäihoisille suunniteltu laadukas luonnonmukainen ihohoito tuotesarja.

diaper cream vaippavoide

Täysin luonnonmukainen vaippavoide hoitaaa vauvan ihoa hellävaraisesti

Luonnonmukaiset puhdistuspyyhkeet hellävaraiseen puhdistukseen on aina hyvä olla matkassa!

seedling sarja

Haluatko sinäkin pienokaisellesi vain parasta mitä äiti luonto voi lapselleen tarjota? Vaippavoide, vauvan luonnonmukainen kylpyöljy, vauvan hierontaöljy, puhdistuspyyhkeet, ihovoide,

Koska me välitämme pienokaisista:

kysymyksiä ja vastauksia

Miksi tämä on niin ainutlaatuinen?

100% kasvipohjainen luonnonmukainen  tuotesarja suunniteltu erityisesti perheen herkkäihoisimmille, sopii myös koko perheelle.

Parasta mitä luontoäiti pystyy tarjoamaan pienokaisillemme!

mitä tuote sisältää ?

100 % kasvipohjainen! Sisältää Young Living ainutlaatuisen puhtaita eteerisiä öljyjä kuten ylang ylang , joka on valittu huolella pienokaisen ihonhoitoon sopiva. . Ei parabeeneja!

kEtsitkö luonnonmukaista tuotesarjaa?

– Luonnonmukainen vauvanhoitosarja

– Erittäin hellävarainen ilman  kyyneleitä!

— Luonnonmukainen herkkäihoiselle sopiva

– Luonnonmukainen ihonhoitosarja lapsille

miten sitä voi käyttää?

Päivittäin vauvanhoidossa ja sopii myös koko perheen käyttöön! Tuotteita voi käyttää koko perhe. Puhdistuspyyhkeet, kätevä matkalla mukana!

Mihin tuotteen vaikutus perustuu?

Kasvien puhtaat 100% eteeriset öljyt tunnetaan tarkkaan valittujen luonnon yrttien ja kasvien rauhoittavista ominaisuuksista. Sen lisäksi että tuote hoitaa tehtävänsä se myös auttaa rauhoittumaan unille.

Hyvin nukkuneena koko perhe, kun pienokaisesi nukkuu levollisemmin!

tuotteen laatu

Hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu. sed to seal laatujärjestelmä takaa eteeristen öljyjen puhtauden siemenestä sinettiin. Suunniteltu perheen herkkäihoisimmille!

" Äitinä tärkein tehtäväni on pitää pienokaiseni tyytyväisenä ja terveenä. Käytin tuntikausia aikaa etsien parasta tuotesarjaa pienokaiselleni. Olin jo hiukan pettynyt miten vaikea oli löytää sopivaa luonnonmukaista vauvanhoito sarjaa. Young Living Seedlings sarja on vastaus rukouksiini. "
Young Living jäsen

Miten saan tilattua?

Young Living tuotteet ovat saatavilla verkkokaupassa. Luo oma ilmainen jäsentili ja tutustu laajaan luonnonmukaiseen tuotevalikoimaan. Saat tuotteet kotiin toimitettuna. Useimmat jäsenet aloittavat aloituspakkauksella, joka sisältää diffuuserin.

Tervetuloa mukaan eteeristen öljyjen yhteisöön, kokemaan hyvinvointia kanssamme.

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using.

Seed to Seal Laatulupaus

Young Livingin Seed to seal – Siemenestä sinettiin laatulupaus – niinkuin me sitä kutsumme on luotu, jotta jäsenemme voivat olla turvallisin mieilin. Tuotteiden laatua on valvottu puhtaan maaperän ja kasvupaikan tutkimuksista, kasvien simenten valinnasta, kasvien istutukseen, läpi luonnonmukaisen viljeyn ja sadonkorjuun, sekä aivan siihen saakka kunnes tuote erä on testattu laboratoriossa ja tuotteet sinetöidään lähetettäksi asiakkaille.

Saat AIDOT luonnonmukaiset tuotteet ilman välikäsiä!.

Liity mukaan!

Liity mukaan eteeristen öljyjen käyttäjien yhteisöön. Opastan sinua tuotteiden käytössä sekä pääset mukaan TÄYSIN ILMAISIIN koutuksiiin! Haluatko oppia lisää eteerisistä öljyistä? Liity mukaan aloituspakkauksella ja lähde mukaan matkalle kanssamme eteeristen öljyjen mielenkiintoiseen maailmaan…

 

Vähittäisasiakas

Kertatilaaja joka haluaa tilata normaali hinnalla.

Harkitse liittymistä jäseneksi Se on ILMAINEN!

Jäsenillä on mahdollisuus osallistua myös ilmaiseen koutukseen verkossa.

 

jäsen tai jälleenmyyjä

SAAT – 24 % jäsenalennusta!

Lisäksi ER etuohjelman avulla säästät jopa -25%

Kuukausittain vaihtuvat tilaajalahjat!

Ei ostopakkoa, ei kuluja

TUTUSTU!

 

Haluatko lisätuloja?

Halutessasi voit saada jäsenenä lisätuloja suosittelemalla ystävällesi. Kerron mielelläni lisää.

 

 Jos haluat pitää kaiken tämän salassa ystäviltäsi sekin on ihan FINE.

 

" Rakastuin Young Livingin Frankincensen tuoksuun ensi nuuhkaisulla - kyllä sen vaan tuntee kun kohtaa sen oikean! "
Mari Lehtiö

Young living iD 10905687