Miten voin tehdä käsidesiä?

DIY itsetehty käsidesiohje

Itsetehty käsidesi valmistuu seuraavilla raaka-aineilla:

2/3 kupillista spriitä

1/3 kupillista aloe vera -geeliä

5-10 tippaa Thieves eteeristäöljyä

1 tl jojoba öljyä

20 tippaa Thieves® eteeristä öljyä

20 tippaa Peppermint – piparminttu eteeristä öljyä

Videolla esitetään käsidesin valmistus. (katso video)

Käsidesien ollessa kauppojen hyllyiltä lopussa, päädyin itse myös kokeilemaan tämän käsidesin tekoa. Tämä resepti tuoksuu kuin klassikko luonnonmukainen Thieves käsidesi, jota normaalisti käytän (kuva alla).

Thieves waterless handpurifier
(514208 – 225 ml tai 362108 – 29ml) luonnonmukainen käsidesi by Young Living

Mitä itsetehty käsidesi sisältää?

Kuten aina suosittelen puhtaita raaka-aineita, jotka ovat sinulle hyväksi. Käytä kaikissa DIY resepteissäsi vain mahdollisimman hyviä raaka-aineita. Tässäkään tapauksessa tämä käsidesi ei ole poikkeus! itsetehty käsidesi sisältää yksinkertaiset puhtaat raaka-aineet ja valmistuu muutamassa minuutissa.

  • Alkoholi (60%) . On keskeinen vaikuttava aine desinfioinnin onnistumiseksi.
  • Aloe vera on tämän reseptin taika! Se ei ainoastaan tee rakennetta miellyttäväksi levittää, vaan myös hoitaa ihoa.
  • Jojoba oil kosteuttaa ihoasi mielllyttävän pehmeäksi. Mikä parasta? Jojoba on tahraamaton öljy joka jättää ihosi miellyttävän pehmeäksi kuitenkaan tahmaamatta käsiä.
  • Essential oils– eteeriset öljyt tarjoavat niiden uniikkeja ominaisuuksiaan ja ihania tuoksuja. Voit aina myös valita juuri sen tuoksun mitä sydämesi juuri nyt halajaa!

Käsidesin valmistaminen

– Tilaa Thieves öljyä ja piparminttu eteeristä öljyä, sekä hanki muut ainekset.

– Yksinkertaista sekoita yllämainitut ainekset!

itse tehty käsidesi – käyttöohje:

Hiero tippa käsiin, hiero kunnes kädet ovat kuivat. Käsidesi on hyvä vaihtoehto silloin kun vettä ja saippuaa ei ole saatavilla. Pese kuitenkin käsiä mikäli mahdollista vedellä ja saippualla.

Luonnonmukainen käsidesi on oma suosikkini. Aloevera tekee siitä ihanan hoitavan käsidesin. Viime etelän matkalla käteni olivat todella hyvässä kunnossa. Yleensä ulkomaan reissuilla sormien välistä mulla iho on jostain syystä mennyt usein rikki liiallisen käsienpesun seurauksena. ”Thieves handpurifier” löytyy valmiina tuotteena tilattavissa myös täältä.

Mari Suosittelijan ID 10905687

Miksi DIY käsidesiin kannattaa lisätä eteeristä öljyä?

Suosittelen eteerisen öljyn lisäämistä ainoastaan luonnonmukaiseen tuotepohjaan (yllä). (Eteeriset öljyt voivat reagoida eri tavoin yhdessä kemialllisten aineiden kanssa iholla.) Eteerisistä öljyistä löytyy paljon myös tieteellistä tutkimusta. www.pubmed.gov Thieves eteerisen öljysekoitukseen liittyviä tukimustuloksia tarkastellaksesi hakusanoina voit käyttää: Essential oils, Lemon essential oil, Rosemary essential oil, Cinnamon essential oil, Eucalyptus essential oil, Limonene, Eugenol, Eucalyptol.

Voit liittyä mukaan valitsemillasi eteerisillä öljyillä tai muilla valitsemillasi hyvinvointi tuotteilla. Tutustu myös aloituspakkauksen sisältöön, niin pääset parhaiten alkuun, sisältää kaiken tarvittavan.

Autan sinua mielelläni kaikissa kysymyksissäsi.

Tässä artikkelissa esiin tulleet tuotteet ja niiden tilauskoodit:

  • Thieves waterless handpurifier (514208 – 225 ml tai 362108 – 29ml) luonnonmukainen käsidesi, mikäli et jaksa alkaa itse askarrella.
  • Thieves eteerinen öljysekoitus (342308 – 15 ml)
  • Thieves + eteerinen öljysekoitus (563108- 5 ml)
  • Piparminttu eteerinen öljy (361408 – 15 ml)
  • Piparminttu+ eteerinen öljy (562808 – 5 ml)
  • Premium aloituspakkaus Thieves tuotteilla (liity jäseneksi)
Kuvassa: Thieves aloituspakkaus / Thieves eteerinen öljy

Young Living tarjoaa kokonaisen sarjan eteeristä Thieves®-sekoitusta sisältäviä koti- ja hygieniatuotteita! Tämä aloituspakkaus sopii niille, jotka haluavat välttää haitallisia kemikaaleja kotonaan, ja sen sijaan suosivat tehokkaita luonnollisia tuotteita.

Aloituspakkaus sisältää: 15-ml Thieves, Thieves AromaBright™ Toothpaste, Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash, 1 Thieves Household Cleaner, 1 Thieves Foaming Hand Soap, 1 Thieves Spray, 1 Thieves Waterless Hand Purifier, 1 Thieves Washing Up Liquid, 1 Thieves Laundry Soap, 5-ml Stress Away™, AromaGlide™ Roller Fitment-rullalisäosa, Orange+ 5 ml 10 Love It? Share It! -käyntikorttia 10 Love It? Share It! -näytepulloa 2 NingXia Red® yksittäispakkausta (60ml), Koe Young Living -elämäntapa, Tuotekuvasto.

Lue lisää – miksi kannattaa liittyä jäseneksi?

Kiitos kun olet mukanamme – matkalla yhdessä kohti luonnonmukaisempaa elämäntapaa. – Mari

Young Living eteeriset öljyt
Hyvinvoinnin siivet -itsenäinen Young Living jälleenmyyjä ID 10905687

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Diffuusorin käyttökokemuksia

Eteeristen öljyjen käyttö ravintolisänä

Lemmikkien hoito luonnonmukaisesti

Kemikaaliton koti