Diffuusorin käyttökokemuksia

Diffuusorin käyttökokemuksia

Eteeristen öljyjen Diffuusorin testausta

Etsitkö diffuusorin käyttökokemuksia ? Tässä artikkelissa esittelen Diffuserit sekä niiden käyttökokemuksia. Itse etsin kauan ensimmäistä diffuuseria, toivottavasti tästä esittelystä on sinulle apua, jotta valinta olisi mahdollisimman helppoa. Laitoin myös linkit joista pääset tilaamaan valitsemasi diffuusorin. Toivottavasti löydät mieleisesi!

Esittelyssä Young Living aloituspakkauksen mukana tulevat Diffuuserit sekä vähän edullisempi vaihtoehto Lantern lyhtymallinen diffuuseri.

Diffuuseri eteerisille öljyille

Lantern

Diffuuserin valinta
Täydennä sisustustasi ja lisää tunnelmaa Lantern Diffuser -diffuuserin avulla.Tämä upea laadukkaasta metallista tehty ja lasilla koristeltu diffuuseri täyttää ilman eteeristen öljyjen tuoksuilla ja saa vieraat tuntemaan itsensä tervetulleiksi.
Pitkät haihdutusajat ja 11 valovaihtoehtoa mukaan lukien kynttilänlepatus-toiminto, Lantern Diffuser -diffuuseri sopii jokaiseen tilanteeseen ja kokoontumiseen. Lantern Diffuser -diffuuseri toimii myös ilmankostuttimena ja sumuttimena, ja on yksi Young Livingin monipuolisimmista diffuusereista.
Lantern Diffuser -diffuuseriin mahtuu 200 ml vettä. 5 tunnin haihdutus korkealla toiminnolla ja 8 tunnin haihdutus matalalla toiminnolla. Kun diffuuseri on toistuvalla toiminnolla, eli minutti päällä ja minuutti poissa päältä, se toimii jopa kymmenen tuntia yhteen menoon.*
*Kestoaika saattaa vaihdella eteerisen öljytyypin tai käytettävän öljymäärän mukaan.
Sisältää: 5ml Lavender-öljyä ja 5ml Citrus Fresh-öljysekoitusta.


“Lantern diffuusori on ehdoton suosikkini tyylikkyydellään.

Mukana tulee myös Young Living luonnolliset puhtaat 100% eteeriset öljyt 2 pulloa (Laventeli ja Sitruuna).”

Siirry ostamaan!

Diffuuseri ja eteeristen öljyjen aloituspakkaus

Premium Starter Kit – aloituspakkaus

Kuvan aloituspakkaus sisältää Aria diffuuserin.

Erityislaatuisen arvokas Premium Starter Kit – aloituspakkaus on kattava ja intuitiivinen perehdytys eteeristen öljyjen voimaan. Se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat tosissaan muuttaa elämäänsä.

Aria difuusori on uusinta diffuusori tekniikkaa.

Aria–diffuuseri & Öljykokoelma

Eteeristen öljyjen Premium-kokoelma 2019 (Premium Essential Oils Collection)*: Laventeli (Lavender) 5 ml, Piparminttu (Peppermint) 5 ml,Sitruuna (Lemon) 5 ml,Olibaanihartsi (Frankincense) 5 ml, Copaiba 5ml, Thieves® 5 ml, PurificationTM 5 ml, R.C. TM 5 ml, DiGize 5 ml, PanAwayTM 5 ml, Stress Away 5ml, AromaGlide Roller Fitment -pallot, Orange+ 5 ml, 10 käyntikorttia, 10 Tyhjää näyteöljypulloa, 2 NingXia Red® 60 ml:n yksittäispakkausta. (Muutokset mahdollisia)

Ohjausyksikkö – videolla diffuusorin käyttökokemuksia

Aria Diffuusorin Ohjausyksikön avulla voit säätää höyryä, on/off, ajastin kauanko haluat tuoksutella, musiikkia, valon säätö ja voimakkuus. Halutessasi voit kuunnella musiikkia.

Diffuusorin käyttökokemuksia :

“Aria diffuusori on suosikkini tyylikkyydellään ja muilta lisäominaisuuksiltaan. Todella hienoa diffuusori tekniikkaa ellei halua tyytyä tavanomaiseen. Mukana pakkauksessa tulee myös Young Living luonnolliset 100% eteeriset öljyt, jotta pääsee tutustumaan ihaniin tuoksuihin. Tykkään laittaa hoitolani asiakastilaan tuoksua ja pientä taustamusiikkia diffuusorista, se rauhoittaa mukavasti ja luo ihanan rennon ilmapiirin. “


Siirry ostamaan

Premium Starter Kit – aloituspaketti diffuusorilla

Premium Starter Kit – aloituspakkaus on kattava perehdytys eteeristen öljyjen voimaan. Se on täydellinen pakkaus niille, jotka haluavat tosissaan muuttaa elämäänsä.

Kuvassa Dew Drop diffuuseri aloituspakkaus. *hinnanmuutokset mahdollisia. (Tämän hetken hinta 1.1.2019) Tarkistathan vielä lopullinen hinta tilauslinkin kautta.

Tiesithän että liittyessäsi jällenmyyjäksi

 • Saat tuotteet noin 24% edullisemmin, sekä ilmaisia tuotelahjoja (ilman mitään sitoumuksia). Lisäksi sinulla on tällöin mahdollisuus lisäansioihin suosittelemalla tuotteita ystävillesi.
Liity jäseneksi

Aloituspakkauksen sisältö:

 • Dew Drop Diffuser Diffuusori
 • Stress Away™ 5ml
 • AromaGlide™ Roller Fitment
 • Orange+ 5ml
 • 10 × tyhjää näyteöljypulloa
 • 10 Pidätkö siitä? Kerro siitä muille! Tyhjää näyteöljypulloa
 • 2 NingXia Red® 60 ml:n yksittäispakkausta
 • Lavender 5 ml
 • Peppermint 5 ml
 • Lemon 5 ml
 • Frankincense 5 ml
 • Copaiba 5ml
 • Thieves® 5 ml
 • PurificationTM 5 ml
 • R.C. TM 5 ml
 • DiGize 5 ml
 • PanAwayTM 5 ml
 • Oheisella videolla käydään läpi aloituspakkauksen öljyt, kannattaa katsoa:

Diffuusorin käyttökokemuksia :

“Itse valitsin tämän diffuusorin ensimmäiseksi Diffuusorikseni.

Todella hyvä hinta -laatusuhde, mukaan tulee paljon erilaisia tuoksuja joilla pääsee hyvin alkuun.

Aluksi käytin myös muita öljyjä ja diffuusoriin alkoi kerääntyä ruskeaan töhnää. Sain kuulla että puhtaat 100% eteeriset öljyt pitävät diffuusorin puhtaana ja pitkäikäisempänä. Siitä lähtien olen käyttänyt ainoastaan Young Living öljyjä ja diffuusorini on pysynyt puhtaana. “

Liity jäseneksi

Oheisella videolla esitellään aloituspakkauksen eteeriset öljyt:

Sekä vielä rajoitettu erä!

Aromalux Diffuusori Rajoitettu erä Limited edition!

Aromalux Diffuusori 127,41 e jälleenmyyjän hinta*

Aromalux toimii samanaikaisesti sumuttimena, ilmanpuhdistajana ja diiffuuserina, ja se on tehokas tapa luoda hyvinvointia edistävä ilmapiiri ja ympäristö eteerisillä öljyillä. AromaLux hyödyntää patentoitua suunnittelua, teknologiaa ja helppokäyttöisiä toimintoja, jotka voimistavat aromaattista elämystä. AromaLuxin mukana tulee ilmainen 15 ml:n pullo Thieves-öljysekoitusta

siirry tilaamaan

*hinnat viitteellisiä kannattaa vielä tarkistaa lopullinen hinta tilaussivustolta, juuri ennen tilausta. Hintaan lisätään myös postikulut.

Jäsentili vai asiakastili?
Lopuksi vielä sopivaa rentouttavaa musiikkia, jota voit kuunnella laittaessasi Diffuusorin pöhisemään…. Ei muuta kuin NAUTI HETKESTÄ!
Tunnustele miten tuoksut vaikuttavat sinun jokaiseen soluun.

Lisätietoa: Youg Living eteerisitä öljyistä

Tutustu myös : Chakrat ja hyvinvointi%d bloggaajaa tykkää tästä: