Miten saada lisätuloja ?

Miten saada lisäansioita hyvinvoinnin parissa?

Muutos haastaa meidät kehittämään uudenlaisia tapoja ajatella ja toimia eri tavoin kuin aikaisemmin.

Maailma muuttuu tällä hetkellä nopeammin kuin voimme ymmärtää. Sen takia liika järkeily, totutut tavat tai vanhan toistaminen eivät enää ole menestyksen kannalta enää paras tapa rakentaa elämää, yritystä tai uraa.

Autan sinua eteenpäin omalla urallasi, sillä henkisesti tasapainoisena ja oman intuitiivisen kykysi ohjauksessa saat kaiken potentiaalin käyttöösi ja ohjaat samalla itseäsi näkemään uusia mahdollisuuksia elämässäsi. 

Selkeyden löytäminen elämääsi – esteeenä ovat usein mielemme opitut (tai jopa perityt) mielen rajoitteet, pelkoja ja vanhentuneita ajatus- ja toimintamalleja, jotka eivät enää palvele meitä millään tavoin tässä muuttuvassa ajassa.  Näitä mielen esteitä voimme purkaa ja päivittää mielemme uudeksi parhaaksi versioksi itsestämme.

Harjoittelun ja oman henkilökohtaisen kasvun myötä intuitiivisuus ja sen myötä kehittyvä kyky nähdä ratkaisuja uudesta näkökulmasta avaa uusia mahdollisuuksia, tavalla jota et ehkä osaa odottaa.

Lisäksi on tärkeä myöskin matkan aikana ylläpitää niin henkistä, fyysistä kuin emotionaalista jaksamistasi muutoksen keskellä, koska väsyneenä ja stresaantuneena ollessasi toimintakykysi on huomattavasti heikompi.

Muista kiitollisuus, kaikesta siitä mitä sinulla jo tällä hetkellä on!

Nyt tarjoan siis loistavan mahdollisuuden sinulle kehittää suhdetta itseesi, jotta sopeudut meneillään olevaan muutokseen mahdollisimman hyvin ja pääset toivottavasti nauttimaan lukuisista uusista mahdollisuuksista omassa elämässäsi.

Tähän muutoksen läpikäymiseen haluankin tarjota sinulle tukea ja erilaisia työskentelytapoja.

Järjestämme webinaarin, jotta voisimme tukea sinua uuden elämänvaiheen alkuun pääsemisessä, sekä miten kasvattaa liiketoimintaa?

Tehdään tästä yhdessä menestyksekäs uudistumisen vuosi !

 • Haluatko lisätuloja ja vapautta toteuttaa niitä asioita jotka ovat sinulle tärkeitä?
 • Tekisitkö nykyistä työtäsi jos sinulle ei maksettaisi siitä palkkaa ?
 • Mikä sinua työssäsi motivoi ?
 • Haluatko auttaa ihmisiä?
 • Haluatko työn jolla on merkitystä ?
 • Haluatko työn joka antaa sinulle vapauden toimia itsenäisesti ?
 • Haluatko saada lisätuloja ?
 • Tykkäätkö matkustella hyvässä seurassa?
 • Miten kasvattaa liiketoimintaa?

Syötä sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään niin saat sähköpostilla tiedon seuraavasta liiketoiminta webinaarista.

Valmiita mahdollisuuksia

Tarkista oma asenteesi sillä se voi estää sinua toteuttamasta unelmiasi, ellei sinulla ole mielestäsi lupaa lähteä mukaan toisen luomaan valmiiseen liiketoimintaan. Mikä tai kuka on määritellyt sinulle tämän rajoittavan uskomuksen? Sopivan yhteistyökumppanin löytämien on yksi avain menestyksekkään liiketoiminnan kasvattamiseksi. Voit saada oppia myös muilta yrittäjiltä tai niiltä jotka ovat menestyneet liiketoiminnassaan. Sinun ei tarvitse olla yksin, hanki yhteisö tueksesi. Meillä jokaisella on oikeus runsauteen ja varallisuuden kerryttämiseen.

Tarjoamme mahdollisuuksia

Jäsenistämme keskimäärin 90% on tuotteiden käyttäjiä ja vain yksi kymmenestä on mukana liiketoiminnassa jollain tavalla, kukin valitsee oman aktiivisuutensa. Suurin osa jäsentemme palkkioista muodostuu asiakkaiden tuoteostoista.

Valitse kumppaniksesi yritys johon luotat

Olemme toimineet markkinoilla jo yli 25 vuotta. Laatujärjestelmä takaa tuotteiden ensiluokkaisen korkean laadun.

Varmista että edustamasi yrityksen arvomaailma vastaa omaa arvomaailmaasi. Millainen on sinun arvomaailma?

90% Franchising yrittäjistä menestyy

Samaan aikaan vain 10% niistä jotka aloittavat liiketoimintansa perinteisellä tavalla onnistuu. Näillä epäonnistujilla (90%) ei ole käytössään toimivaa liiketoimintajärjestelmää, jonka sinä voit saada liittyessäsi valmiiseen järjestelmään. Ohessa sinulla voi halutessasi olla myös muuta omaa liiketoimintaa. Luo omasta liiketoiminnasta oman näköistäsi!

Kuvittele miltä tuntuu… kun joku toinen on jo tehnyt työn puolestasi. Luonut hyvin toimivan organisaatiojärjestelmän, loistavat luonnonmukaiset tuotteet ja tuotesarjat, erinomaisen kanta-asiakasohjelman, valmiin verkkokaupan ja tarvittavan koulutuksen, materiaalit ja esitteet, toimivan palkkiojärjestelmän >>>> Saat vain hypätä mukaan valmiiseen liiketoiminta konseptiin.

Suosittelisitko ystävillesi tuotteita joita itse käytät ja joihin olet ihastunut?

Kun olet löytänyt tuotteet joista todella pidät, voit sydämestäsi suositella niitä ystävillesi ja tuttavillesi.

Taloudellinen menestyminen

Taloudellinen menestys edellyttää jotain erityistä. Sitä että jaat omaa osaamistaasi tiimillesi, joka jakaa sitä taas edelleen. Itsesi monistaminen on liiketoiminnan kannattavan kasvun edellytys. ”Elä niinkuin opetat” on itselläni ollut avainajatuksena, kun lähdin miettimään millaista liiketoimintaa haluaisin tehdä. Opetat muille sitä mitä itse osaat ja opit koko ajan lisää, sekä opetat miten sitä opetetaan muille. Tällöin voit saada myös passiivista tuloa palkkion muodossa myös siis silloin kun itse lomailet ja nautit ansaitusta lomasta. Normaali yrittäjällä ei ole useinkaan mahdollisuutta pitää palkatonta lomaa. Nk passiivisen työn mallissa sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada lisätuloja oman aktiivisuutesi mukaan, myös silloin kun lomailet.

Minäkö – Enhän minä osaa?

Et tarvitse ennakkotietoja tai taitoja, me autamme sinua. Jos vastaa kyllä näihin kolmeen kysymykseen olet oikeassa paikassa.

 1. Haluatko muutosta elämääsi ? KYLLÄ
 2. Haluatko toimia hyvinvoinnin parissa? KYLLÄ
 3. Haluatko runsautta ja vapautta toteuttaa unelmiasi? KYLLÄ
Onnea matkaan! (irlantilainen resepti)

5. Avaintekijää onnistuneeseen liiketoimintaan:

 1. Ala itse käyttää tuotteita joita haluat edustaa.
 2. Näytä ja esittele tuotteita tuttavillesi.
 3. Anna tuotteita käyttöön alalla jo toimiville, joissa näet potentiaalia mahdollisena asiakkaana.
 4. Anna tuotteita lahjaksi sopivan tilaisuuden tullen.
 5. Hanki asiakkaita jotka ostavat edustamiasi tuotteita säännöllisesti.

Young Living liiketoiminta

Mitä minun tarvitsee tietää ennen liiketoiminnan aloittamista?

Voit aloittaa liiketoiminnan missä vaiheessa jäsenyyttä tahansa, ei haittaa oletko uusi tai vanha asiakas. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tuotteista. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään, eikä siinä ole kuukausimaksuja. Tällöin myöskään alkupääomaa ei tarvita, voit aloittaa omaan tahtiisi, tutustua rauhassa tuotteisiin ja mikäli tuntuu kiinnostavalta, niin aloittaa halutessasi suosittelemalla tuttavillesi tai ehkä haluat jopa kasvattaa omaa liiketoimintaasi kansainvälisesti? Millaisen tavoitteen sinä haluat asettaa itsellesi?

Voit halutessasi myös jatkaa vain tuotteiden käyttäjänä, sillä tuotteet soveltuvat erinomaisesti oman kasvun ja kehityksen tukemiseen, sekä tukemaan sinun hyvinvointiasi, jotta sinulla on voimia ja rohkeutta toteuttaa omia unelmiasi, juuri sillä tavoin kuin sinulle on parasta.

Tuotteemme vaikuttavat uskomattomalla tavalla kaikilla kolmella hyvinvoinnin tasolla niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisellakin hyvinvoinnin tasolla! Tule mukaan niin opit ymmärtämään itseäsi ja hyvinvointia aivan uudella tavalla. Sillä Sinä olet se joka johdattaa Sinua menestyksen polulla kohti uusia ja menestyksekkäitä seikkailuja, kaiken keskiössä on sinun oma hyvinvointisi ja henkisen kasvun potentiaalin kehittäminen uudelle tasolle.

Young Living eteeriset öljyt
Young Living liiketoiminta webinaari

Young Living liiketoiminta webinaari

Oman liiketoiminnan kasvattaminen

Haluamme tarjota mahdollisuuden kaikille niille joilla on halu kohottaa omaa hyvinvointiaan ja jakaa omaa osaamistaa omissa verkostoissaan. Oletko miettinyt miten saada lisätuloja? Haluaisitko toteuttaa unelmiasi, mutta huomannut että nykyinen työsi ei vie sinua eteenpäin urallasi? Olisiko sinulla käyttöä lisätuloille? Haluaisitko kenties viettää enemmän aikaa perheen kanssa? Haluaisitko työn joka on ajasta ja paikasta riippumatonta? Jolloin voisit työskennellä juuri silloin kun haluat ja vain sen verran kuin sinulle sopii.

Tule mukaan seuraavaan webinaariin… ilmoittaudu tästä, niin saat tiedon seuraavasta ilmaisesta liiketoiminta webinaarista.

Toivottavasti voin olla sinulle avuksi.

terkuin Mari ja tiimi <3

mari@hyvinvoinninsiivet.fi