Miehiset eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt sopivat myös miehille. Oheiseen videoon on koottuna miehille soveltuvia eteerisiä öljyjä ja niiden käyttötarkoituksia.

Ohessa miehille suunnattuja videoita eteerisistä öljyistä.

Naiset ei saa kurkkia 🙂 tai ehkä ihan vähän, jos haluat etsiä uusia lahjaideoita isukille tai miehellesi.

9 osa-aluetta miehille eteeristen öljyjen käyttöön:

 

  1. NUKU KUIN TUKKI!

  1. MIEHISYYS

  1. STRESSINHALLINTA

  1. LIIKUNTA

  1. KESKITTYMINEN

  1. VATSAN TOIMINTA

  1. IHO JA HIUKSET

  1. SAUNAILLAT

  1. HAJUVESI

  1.  

https://www.youtube.com/watch?v=pVL1r4kHmYY

 

  • Videolla hän esittele miehille nämä aloituspakkauksen öljyt:

  • Piparminttu (Peppermint)

  • Panaway

  • Thieves

  • Di-gize

  • R.C

  • Laventeli

  • Ninxia red

https://www.youtube.com/watch?v=kZeIiBDdFOk

Videolla hän esittelee nämä suosikkinsa:

 

  • Lemon +

  • Peppermint +

  • Ningxia

  • Shutran

  •  

https://www.youtube.com/watch?v=fqS0boeGulA

Ja hänenkin suosikkinsa on….

Shutran

 

Puhtaista eteerisistä öljyistä ja kosteuttavista kasveista valmistettua Shutran™-partavoidetta käyttämällä saat uskomattoman tarkan ja tasaisen ajotuloksen. Kosteuttavia palmu-, oliivi- ja rypäleensiemenöljyjä, luonnosta peräisin olevaa monimutkaista E-vitamiinia sekä mango- ja kaakaovoita sisältävä ylellinen partavoide saa ajoterän liukumaan iholla kitkatta. Näin se ehkäisee terän aiheuttamia hankaumia ja haavoja.

Partavoide saa ihosi tuntumaan silkkisen pehmeältä, mutta se myös tuoksuu upealta. Siihen on lisätty tuoksua antamaan eteerisiä teepuu- ja shutran™-öljyjä.

Shutran eteerinen öljy

Shutran on voimistava eteerinen öljysekoitus, joka on kehitetty erityisesti miehille lisäämään miehekkyyden tunnetta ja itseluottamusta. Sen inspiroiva tuoksu miellyttää sekä miehiä että naisia, ja vaikka se on tarkoitettu käytettäväksi hajuvetenä, se ei sisällä synteettisiä ainesosia. Shutran on valmistettu puhtaista eteerisistä öljyistä, ja se sisältää muun muassa pelkästään Young Livingin valmistamaa eteeristä Idahon okakuusiöljyä, joka raikastaa ja virkistää sekä mieltä että kehoa.

Shutran on kehitetty erityisesti miehille, ja jo pari tippaa päivän aikana voivat auttaa selviytymään kiireisestä työpäivästä tai illan haasteista.

Northern Light Black Spuce

Eteerinen Northern Lightsin mustakuusiöljy tulee Young Living Northern Lights -maatilalta, joka sijaitsee Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa. Picea marianaa kasvaa kaikkialla Kanadassa, myös sen kolmessa arktisessa territoriossa. Eteerinen öljy tuotetaan höyrytislaamalla koko puu. Laita meditaation ajaksi diffuuseriin tätä runsasta, puista ja elvyttävää tuoksua, niin luot raikkaan, aromaattisen ilmapiirin. Mustakuusi soveltuu myös erinomaisesti ihonhoitotuotteisiin. Iholle levitettynä se parantaa kuivan ihon ulkonäköä ja auttaa ylläpitämään terveennäköistä ihoa.

Tärkeimmät edut:

Auttaa ylläpitämään terveennäköistä ihoa. Levitä jalkapohjiin, selkärangan vierustoille, niskaan tai minne ikinä haluat. Käytä diffuuserilla meditaation aikana.

Nämä videot katsottuani yksi valikoitui ylitse muiden… Täytyypä hankkia Shutran, jotta pääsee testailemaan onko se todella näiden kehujen arvoinen? Minkä sinä valitset?

Tunteeet ja eteeriset öljyt liittyvä toisiinsa merkittävällä tavalla, jota alkuun voi olla haastava ymmärtää. 

 ” Eteeriset öljyt edistävät hyvänolon hormoonien tuotantoa, että voin katsella elämääni ikäänkuin positiivisen linssin läpi! ”

Artikkelin kirjoittaja Mari on Hyvinvointivalmentaja, LCF Life Coach

Varaa henkilökohtainen aika!

Halutessasi irrottautua stressistä ja saada selkeyttä tulevaan haasteellisen elämäntilanteen keskellä. Varaa oma henkilökohtainen valmennusaika. Autan sinua oman tunnetyöskentelysi aloittamisessa, jos se tuntuu alussa haasteelliselta. Suosittelen asiakkailleni myös ottamaan eteeriset öljyt tunnetyöskentelyn tueksi kotona. Lue lisää…