Eteeristen öljyjen verkkokauppa

Mistä saan ostettua luonnolliset 100% eteeriset öljyt?

Mitä minun tulee ottaa huomioon kun tilaan ensimmäistä kertaa eteerisiä öljyjä?

Muistathan kun tilaat ihan ensimmäiset eteeriset öljyt, että sinun tulee varmistaa että ne ovat puhtaita 100 % luonnollisia eteerisiä öljyjä. Varmista myös että ne ovat täysin puhtaita ja luonnollisia, sekä niihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä, eikä niitä ole laimennettu millään ylimääräisellä. Kun olet valinnut luotettavimman kumppanin, voit turvallisin mielin tutustua tuotevalikoimaan. Kyse on sinun omasta hyvinvoinnistasi!

Valitsin kumppanikseni Young Living 100% luonnolliset eteeriset öljyt. Hullaannuin niihin ensimmäisten omien kokemusteni jälkeen. Tuoksut ovat luonnon puhtautta parhaimmillaan, voin halutessani saada kotini tuoksumaan ihanan raikkaalta ja voin käyttää öljyjä monin eri tavoin.

Eteeristen öljyjen käyttötapoja löytyy monia. Järjestän mielelläni tutustumishetken, jossa pääset kokeilemaan ja testailemaan tuotteita. Ota yhteyttä.

Valitsethan 100% puhdas eteerinen öljy ilman lisättyjä kemikaaleja.

Mielelläni autan sinua, tilaksesi liittyviin kysymyksissä.

Miten pääsen alkuun?

”Tuoksut ovat luonnon puhtautta parhaimmillaan, voin halutessani saada kotini tuoksumaan ihanan raikkaalta tai luoda haluamani tunnelman ja voin käyttää öljyjä hyvin monin eri tavoin. ”

TOIMINTAMME TARKOITUS

Tehtävämme on tuoda puhtaat eteeriset öljyt maailman jokaiseen kotiin ja tehdä eteerisiä öljyjä tunnetuksi omalla uraauurtavalla tavallamme. Olemme kehittäneet Seed to Seal® -prosessin, jonka kolme keskeistä periaatetta ovat hankinta, tiede ja standardit (Sourcing, Science, Standards). Niitä noudattamalla voimme tarjota eteerisistä öljyistä valmistettuja puhtaita ja Aitoja tuotteita, jotka sopivat jokaisen perheen elämäntapaan. Olemme edelläkävijä eteeristen öljyjen alalla jo yli 20 vuoden ajan. Kaikki alkoi yhdestä pienestä Laventelisadosta, jonka yrityksen perustaja Gary Young kasvatti Idahossa. Siitä lähtien yritys on laajentunut, ja tänä päivänä meillä on yli 13 toimipistettä 20 markkina-alueella, 16 omaa ja yhteistyökumppanien maatilaa, lähes 600 eri hyvinvointi tuotteen valikoima, yli 3 000 työntekijää sekä yli miljardin dollarin vuotuinen liikevaihto maailmassa. Viime vuosina on tapahtunut ennätyksellistä kysynnän kasvua, jonka hiipumisesta ei näy merkkejä.

TOIMINTATAPAMME

Haluamme muuttaa ihmisten elämää parempaan suuntaan, ja tämä ohjaa kaikkea toimintaamme. Juuri siksi me olemme johtavassa asemassa eteeristen öljyjen alalla. Jäsenemme ovat liittyneet maailmanlaajuiseen yhteisöömme, koska he ovat etsineet hyviä ja luotettavia tuotteita, merkityksellisyyttä elämäänsä, mahdollisuutta muiden auttamiseen tai kokonaisvaltaista hyvinvointia. Oli syy mikä hyvänsä, Young Livingillä on tarjottavanaan hyviksi todettuja ratkaisuja.

POIKKEUKSELLISET TUOTTEET

Olemme sitoutuneet innovatiiviseen Seed to Seal -laatuohjelmaan, mikä takaa, että jokaisen tarjoamamme Young Living -tuotteen kohdalla on noudatettu tinkimättömiä hankinnan, tieteen ja standardien periaatteita:

HANKINTA: Hankinnan periaatteemme määrittää, mistä saamme eteeriset öljymme ja miten varmistamme, että kyseiset lähteet – niin omat ja yhteistyökumppanien omistamat maatilat kuin Seed to Seal -sertifioidut toimittajatkin – toimivat laatuvaatimustemme mukaisesti. Vaatimustenmukaisuus varmistetaan kolmannen osapuolen tekemien tarkistusten avulla.

TIEDE: Huolellisesti hankkimamme eteeriset öljyt testataan perusteellisesti laboratoriossamme. Näin varmistetaan, että ne vastaavat tiukkoja laatustandardejamme. Lisäksi eteeristen öljyjemme näytteet testataan kahdessa riippumattomassa valtuutetussa testauslaboratoriossa. Eteeriset öljyt ja muut innovatiiviset hyvinvointituotteemme eivät sisällä mitään haitallisia aineita, sillä valmistusaineet joutuvat läpäisemään oman perusteellisen testauksensa.

STANDARDIT: Haluamme tarjota tuotteita, joiden kuluttajat tietävät edistävän yleistä hyvää. Siksi huolehdimme kestävästä kehityksestä hankkiessamme harvinaisia kasviaineita ja pyrimme tukemaan yhteisöjen kehitystä ja hyvinvointia. Tämä tarkoittaa, että teemme yhteistyötä tahojen kanssa, jotka toimivat eettisesti ja lainmukaisesti. Suojelemme luontoa noudattamalla ympäristölainsäädäntöä tinkimättömästi ja huolehdimme planeetan vihreydestä istuttamalla lisää puita. Me myös kierrätämme ja olemme rakentamassa aivan uutta LEED-sertifioitua maailmanlaajuista pääkonttoria. Tutustu omaan Seed to Seal -ohjelmaamme osoitteessa SeedtoSeal.com.

Tee tilaus – aloita TÄSTÄ!

KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI

Alati kasvava 600 tuotteen valikoimamme tarjoaa lukemattomia tapoja edistää emotionaalista, henkistä ja fyysistä hyvinvointia, ja Young Living -yhteisö puolestaan tarjoaa jäsenilleen tavan saavuttaa hyvinvointia laajemmin elämän eri osa-alueilla. Young Livingin maailmanlaajuinen yhteisö koostuu samanhenkisistä innostuneista ihmisistä, jotka haluavat tukea oman elinympäristönsä sosiaalista ja henkistä hyvinvointia sekä omien perheidensä terveyttä luonnollisin keinoin.

VOIMAA TARKOITUKSESTA

Meille on tärkeää saada aikaan pysyvää muutosta maailmassa. Young Living pyrkii tavoitteeseensa seuraavasti: • Ihmisten elämänlaadun parantaminen D. Gary Young, Young Living Foundation -säätiön kautta. Young Living Foundation perustettiin vuonna 2009, ja se on siitä lähtien työskennellyt väsymättä auttaakseen vähäosaisia lapsia eri puolilla maailmaa ohjelmiensa ja yhteistyöhankkeiden kautta, joiden tehtävänä on muun muassa ehkäistä malariaa, tarjota suojaa ja laadukasta koulutusta sekä pelastaa lapsia ihmiskaupalta. Foundation saa rahoituksen toiminnalleen Young Livingiltä, joten kaikki lahjoitukset ohjataan suoraan näiden tärkeiden projektien tukemiseen. • Merkityksellisten, elämää mullistavien työmahdollisuuksien tarjoaminen tuhansille ihmisille maailmanlaajuisesti. Nämä työpaikat toimistoissa, maatiloilla, varastoissa ja tislaamoissa saavat aikaan positiivisia taloudellisia muutoksia paikallisissa yhteisöissä tarjoamalla työntekijöille kilpailukykyiset palkat ja etuja.

MAHDOLLISUUKSIEN TARJOAMINEN JÄSENILLE

Monet jäsenistämme ihastuvat tuotteisiimme ensin, ja alkavat vasta myöhemmin harkita oman Young Living -liiketoiminnan aloittamista. Kun he alkavat kertoa suosikkituotteistaan muillekin, he voivat luoda itselleen valoisamman tulevaisuuden myynnillä ansaitsemiensa lisätulojen ja palkkiojärjestelmämme ansiosta. Palkkiona on paljon muutakin kuin palkkashekki, sillä kertomalla omista kokemuksistaan ja puhumalla heitä innostavista aiheista jäsenet voivat saada elämäänsä entistä enemmän vapautta ja merkityksellisyyttä

Katso aloituspakkauksen tuotteiden esittelyvideo:

Oletko valmis tekemään tilauksesi?

Voit aloittaa…

Tilauksen ensimmäisessä vaiheessa sinun tarvitsee valita oletko asiakas vai jälleenmyyjä?

Jälleenmyyjän edut:

  • Saat suosikkituotteittesi vähittäishinnasta 24 prosenttia alennusta.
  • Osallistu palkkiojärjestelmään ja ansaitse palkkioita vain jakamalla Young Livingiä muille.
  • Ansaitse pääsy ainutlaatuisiin Young Living -jäsentapahtumiin ympäri maailmaa.
  • Nauti Essential Rewards -ohjelman eduista ja kätevyydestä.
  • Valitse omasi useista aloituspakkauksista tai aloita jälleenmyyjänä haluamillasi tuotteilla.
  • Muista sinulla on vapaus valita oma aktiivisuutesi.
  • Ei osto tai myyntivelvotteita.

Kätevin ja edullisin tapa on aloittaa aloituspakkauksella tilauksen linkistä avautuu avautuu aloituspakkauksen sisältö. Voit halutessasi myös valita ostoskorisi sisällön haluamasi tuote kerrallaan tai lisätä haluamiasi tuotteita aloituspakkauksen lisäksi. Ongelma tapauksissa soita YoungLiving suomen asiakaspalvelunumeroon. Asiakaspalvelu auttaa sinua, jotta saat tilauksesi varmasti tehtyä.


Lue lisää: 100% eteerisistä öljyistä ja niiden käyttötarkoituksista.