Parisuhde haaste

Parisuhde haaste uuden elämänvaiheen kynnyksellä…

Uuden elämänvaiheen alkaessa on edessä ratkaisevia  päätöksiä parisuhde haasteen ratkaisemiseksi. Tosiasiassa muutaman viikon kuluessa monilla innostus lopahtaa. Mistä apua?

Muutoksen aikaan saaminen vaatii sitoutumista päämäärään!

Usein kuitenkin epäonnistumme tietämättämme mikä meitä oikein estää menestymästä toivomallamme tavalla.

Päätin ottaa taas käyttööni Theta Healing tekniikat, jotta asioissa saisi vihdoin aikaan toivotunlaista muutosta parisuhteessa. Paljon on tapahtunut huikeita asioita rakkaudessa viimeisen vuoden aikana, mutta silti parisuhdetta rajoittavia uskomuksia on paljastunut säännöllisin väliajoin. Harmillisinta on että emme voi muuttaa kumppania tai hänen asennettaan.

On aika luopua toimimattomista toimintatavoista. Luottaen siihen että rakkaus ja suhteemme kestää läpi tämän muutoksen.

  Maailma joskus osaa yllättää, kun uskaltaa rohkeasti irrottautua ja luottaa itseensä ja intuitioon. Anna ihanien asioiden yllättää!

Tunnistin itsessäni alivastuullisia piirteitä. Vetäydyin helposti ja annoin toisen suorittaa asiat loppuun toivomallaan tavalla. Samalla tuntui että minua ja mielipiteitäni ei arvosteta.

Kerta toisensa jälkeen parisuhteessa minulla oli ollut vahvoja miehiä. On vaatinut rohkeutta ottaa ohjaksia omiin käsiin ja yhteen törmäyksiltäkään ei ole voinut välttyä, kun kumpikin pitää kiinni omista mielipiteistään. Hiljalleen kiltin tytön syndrooma on saanut väistyä ja olen saanut rohkeutta aidosti olla oma itseni.

 

Jokaisen on itse otettava vastuu omasta elämästä ja omista valinnoista, unelmista ja päämääristään. 

Aina olisi niin paljon helpompi syyttää muita siitä että asiat ei onnistu toivotulla tavalla. Olisiko nyt juuri oikea aika ottaa uusi asenne ja aloittaa elämäntapamuutos omasta itsestä?

Tärkeää on pystyä luopumaan ihmisistä tai asioista, jotka ovat esteenä unelma elämämämme toteutumiselle. 

Jos kumppani vaikkapa kieltäytyy kaikesta muutoksesta, vaatii melkoista rohkeutta mennä eteenpäin siitä huolimatta.

Kenelläkään ei ole oikeutta vaatia sinulta luopua unelmistasi. Sinun on vain tehtävä mitä sinun sydän sanoo, sydämen ääni ei vain hyväksy kompromisseja, se toivoo lopulta vain sinun omaa parastasi.

Elämä on jatkuvaa muutosta

Tilanteen ratkeaminen vaatii että kumppanisi on valmis muutokseen, muutos ei ole aina helppoa. Mikäli toinen osapuoli kieltäytyy muutoksesta parisuhde saattaa ajautua umpikujaan. 

Parisuhteessa usein on kyse yli tai alivastuullisuudesta.

Kumpaan ryhmään sinä tunnistat kuuluvasi ?

A) Alivastuullisella kumppanilla on taipumus päätyä ylivastuullisen henkilön kumppaniksi. Alivastuullisena hän ehkä kokee ettei osaa mitään tai häntä ei kuunnella ja tyytyy helposti alivastuulliseen osaansa suhteessa. Lopulta hän saa tarpeekseen siitä että häntä ei arvosteta tai tyytyy osaansa kunnes masentuu täysin.

B) Ylivastuullinen henkilö on pienestä saakka tottunut ottamaan ohjat omiin käsiinsä. Hänelle tyypillistä on kontrollointi ja tiukka itsekuri. Kaiken pitää tapahtua juuri hänen mieleisellään tavalla. Monesti hän on ollut perheen vanhin lapsi tai perheen ainokainen.  Parisuhteessa hänestä tuntuu että hänen täytyy yksin hoitaa aivan kaikki. Hänestä tuntuu että muut välttelevät vastuuta, eikä hän voi luottaa että asiat tapahtuisivat hänen haluamallaan tavalla. Suhteessa hän valitsee usein kumppanin joka pyrkii kaikin keinoin miellyttämään häntä. Lopulta kuitenkin käy niin että hän alkaa nalkuttaa toiselle, kun alivastuullinen kumppani alkaa vetäytyä kokiessaan riittämättömyyttä ja arvostuksen puutetta, tuntuu että mikään ei riitä vaikka hän kuinka yrittäisi miellyttää kumppaniaan.

Miten tällaisesta olisi mahdollista päästä eroon?

Pyrkimällä tasapainoon ja vastuun jakamiseen tasapuolisesti parisuhteessa. Apuna voi käyttää myös ThetaHealing menetelmää, jonka avulla voidaan tunnistaa haitallisia uskomuksia käytöksen taustalla.

Uupumus saattaa olla kehon ainoa keino vihdoin pysäyttää ajattelemaan ja rauhoittua kuuntelemaan omaa kehoa. 

Olla itselleen läsnä ja kuunnella.

Vanhoja uskomuksia taustalla:

 

  • ”en ole minkään arvoinen” 
  • ”minun täytyy olla kiltti ansaitakseni rakkautta”
  • ”minua ei arvosteta”
  • ”en ole riittävä” 
  • ”kumppaniini ei voi enää luottaa…”

Tunnistatko itsesi?

”olen riittävä juuri sellaisena kuin olen”

Uuden asenteen myötä alkaa kontrollointi hellittää ja elämässä on tilaa lempeämmälle ja hyväksyvämmälle asenteelle, terveelle kasvulle ja kehitykselle. Ei tarvitse olla täydellinen, jolloin on helpompaa tarkastella omaa keskeneräisyyttään lempeällä asenteella ja pyrkiä parempaan itseään aidosti kuunnellen.

ThetaHealing tarjoaa ratkaisun avaimet, 

joiden avulla voit kasvattaa positiivista lempeämpää elämänasennetta, uskoa ja luottamusta elämään. Uskoa rakkauteen ja elämäntehtävän löytymiseen ja suunnan selkeytymiseen omassa elämässäsi tai sielun kumppanin löytymiseen. Elämän ei tarvitse olla jatkuvaa puurtamista tai työntekoa, vaan myös rakkaudellista läsnäoloa ja rauhallinen tietoisuus sydämen tasolla siitä että olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Ota uusi akskel elämässäsi…

Varaa itsellesi ThetaHealing puhelinsessio.

Ensimmäisestä kerrasta alennus -20% normaalihinnoista.

Klikkaa nyt itsesi mukaan Theta Healing uutiskirjeen tilaajaksi,