hormoonitasapaino ja eteeriset öljyt

Hormoonitasapaino on tärkeä osa hyvinvointia. Miten eteerisillä öljyillä voi tasapainottaa hormoonitoimintaa? Entäpä kilpirauhasen vajaatoiminta ? Kilpirauhasen toiminta vaikuttaa myös meidän hormoonitoimintaan. Usein vaihdevuoden oireet muistuttavat kilpirauhasen vajaatoimintaa ja niiden oireiden oletetaan jopa kuuluvan luonnolliseen ikääntymiseen.

Ohessa olen koonnut vinkkejä joiden avulla voit tasapainottaa kehoasi, kohti parempaa hyvinvointia ja parempaa stressin hallintaa luonnollisella tavalla.

Etsimme luonnollisia tapoja helpottaa hormoonitasapainoa:

Oheisella videolla oppilas X kertoo oman tarinansa kilpirauhasen vajaatoiminta ja siihen liittyvät tekijät ja antaa omat vinkkinsä.

Luonnollisia tapoja helpottaa hormoonitasapainoa:

Eteeriset öljyt hormoonitasapaino ja hyvinvointi ylläpitämiseen:

Tähän ajattelin koota Teille ihanat Naiset <3 vinkit. Halusin selvittää millä eteerisillä öljyillä Nainen voisi tasapainottaa normaalia hormoonitoimintaansa? Sinulla on oikeus olla Nainen isolla N:llä. Hehkuva, kaunis, sensuelli ja naisellinen nainen. Sinulla on oikeus myös nauttia elämästä ja feminiinisestä naisenergiasta. Toivon että sinulla on mahdollista säilyttää luonnollinen hormoonitasapaino.

Olen valinnut esimerkkiini Young Living eteeriset öljyt.

Lue syyt miksi valitsin Young Living puhtaat eteeriset öljyt.

Tässä tulevat suosikkini eteeriset öljyt ihanille Naisille:

Sensation™

Hyväntuoksuinen ja voimakkaan romanttinen sekoitus, joka virkistää ja kohottaa mielialaa. Se on kehitetty erityisiä hetkiä varten lisäämään nautintoa.

Potenssiongelma
Sensation – Young Living eteerinen öljysekoitus 5 ml

” Sensation on suosikkini, pelkkä tuoksuttelu ensi kertaa sai kehossa aikaan energiapyörteitä, hurmaavalla tuoksullaan.”

EndoFlex™

Sisältää yhdistelmän eteerisiä öljyjä, jotka ylläpitävät yleistä elinvoimaa tukemalla rauhasten, verenkierto- ja hengityselinten, hermoston, sukupuolielinten ja kehon muiden järjestelmien toimintaa. Hyvinvoinnin edistämisen lisäksi se auttaa myös painonhallinnassa.

Eteerinen Clary Sage eteerinen öljyseos (Salvia sclarea)

Sisältää luonnollisia kasviravintoaineita. Öljyn pehmeä, lämmin, yrttimäinen tuoksu kohottaa mielialaa ja rentouttaa, ja siksi se sopii erinomaisesti PMS-oireiden lievitykseen. Se voi auttaa myös lievittämään naisten vaihdevuosioireita. Myskisalvian ORAC-arvo on noin 2 209 727 (TE/L). TE/L tarkoittaa Trolox-vastaavuutta mikromooleina litraa kohti.

Sage (salvia officinalis) – Salvia eteerinen öljy

Salvialla on mausteinen, yrttimäinen tuoksu. Sen tiedetään vahvistavan aisteja ja kehon keskeisiä elintoimintoja sekä tukevan aineenvaihduntaa. Se auttaa tukemaan hengityselinten, lisääntymiselinten, hermoston ja muiden kehon järjestelmien toimintaa. Salvia voi auttaa selviytymään epätoivon tunteista ja henkisestä väsymyksestä. Sitä on käytetty Euroopassa perinteisesti ihonhoitoon ja kodin puhdistamiseen negatiivisista vaikutuksista. Salvian ORAC-arvo on noin 148 468 (TE/L). TE/L tarkoittaa Trolox-vastaavuutta mikromooleina litraa kohti.

Jos kiinnostuit näistä, niin tästä linkistä pääset siirtymään Young Living sivustolle:

”Bonuksena halua suositella myös lemppariani, joka kulkee minulla aina käsilaukussa. ”

Eteerinen Stress Away -öljysekoitus on ainutlaatuinen yhdistelmä eteeristä Lime-öljyä ja vaniljauutetta. Vaniljan ja limen antavat Stress Awaylle sen uniikin ja miellyttävän tuoksun. Stress Away sisältää myös kopaibaa, jonka ihoa hyödyttävät ominaisuudet ovat olleet tiedossa ja pitkään. Laventelin raikastava ja rauhoittava tuoksu yhdistettynä setripuun voimakkaisiin kasviainesosiin.

Young Livingin Stress Away Essential Oil Roll-On -puikko on täydellinen luonnollinen ratkaisu stressitason laskemiseen arkielämän menoissa. Ainutlaatuisen roll-on-puikon avulla voit käyttää suosikkiöljyjäsi kätevästi ja siististi.

Lue lisää: