Sinustako Radical Remission valmentaja?

Kiinnostaisiko sinua kenties Radical Remission valmentajan ura?

New York Times best-seller kirjailija Kelly Turner, PhD on tutkinut ja opiskellut 1,500 tapausta joissa henkilö on kokenut yllättävän paranemisen (Radical Remission)—haastateltuaan henkilöitä jotka ovat kokeneet täyskäännöksen saatuaan vakavan tai kuolemaan johtavan syöpä diagnoosin—ja hän huomasi että heitä yhdisti yhdeksän paranemisen avaintekijää.

Koulutuksen kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), Kelly A. Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen.

Tietoa perustajasta  Kelly Turner, PhD, koulutuksen kehittäjä. Radical Remission: Surviving Cancer Against All Odds, on käännetty  20 kielelle, joka on yhteenveto hänen vuosikymmenen elämäntyöstään tutkimuksistaan miten syövästä voi selviytyä. Hän on suorittanut yliopistotutkinnon Harvardin Yliopistossa ja Californian yliopistossa, Kelly on myös  Radical RemissionTM Projektin perustaja (www.RadicalRemission.com), tietokanta ja yhteisö joka kerää Radical Remission tapauksia, luoden yhteyden selviytyjien ja nykyisten potilaiden välille. Dr. Turner koulutti hiljattain ryhmän ensimmäisiä Sertifioituja Radical Remission ohjaajia maailmassa, jotta he voivat viedä Radical Remission workshop sanomaa eteenpäin.

 

Mitä minä voin oppia? 

Ohjelmassa jonka ohjaa sertifioitu Radical RemissionTM valmentaja, opit miten elämäntapavalintasi kuten ruokavalion muutokset, stressin hallinta ja meditaatio voivat vahvistaa immuunipuolustustasi tieteellisesti ja todistetusti merkittävällä tavalla. Nämä paranemisen avaintekijät voidaan tehdä turvallisesti vaihtoehtoisena hoitona pienentämään sivuvaikutuksia ja vahvistaa immuuni järjestelmääsi.

 

Luentojen, ryhmäharjoitusten ja ryhmätöiden avulla voit oppia:

 • Tiedät miten voit ottaa ohjat omiin käsiisi
 • Voit vahvistaa immuunipuolustusta muuttamalla ruokavaliotasi
 • Sinulle  kirkastuu vahvimmat syysi elää
 • yhteys intuitioon ja sen vahvistaminen
 • Opit vapauttamaan tukahdutettuja tunteita menneisyydestä
 • Opit luomaan positiivista ajattelutapaa
 • Tietoa ravintolisistä (jotta voit keskustella niistä lääkärisi tai ravitsemusterapeuttisi kanssa)
 • Opit ottamaan vastaan läheisten tukea ja rakkautta
 • Opit lisäämään ja kehittämään päivittäistä meditointia

Kurssin päätyttyä osallistujilla on 1 kk, 6 kk ja 12 kk toimintasuunnitelma, jonka toteuttamisen voi aloittaa heti.

Kenelle tämä on?  Niille jotka tahtovat selviytyä sairaudesta tai ennaltaehkäistä sairauksia kuten syöpää tai muita henkilökohtaisia terveysongelmia. Myös sairastuneen ystävät ja läheiset ja muut jotka ovat asiasta kiinnostuneita ovat tervetulleita. Hyvinvointialalla työskentelevät jotka tahtovat oppia tehokkaita työkaluja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Tietoa siitä miten näitä yhdeksää avaintekijää hyvinvointialalla työskentelevät voisivat hyödyntää omassa työssään.

Kiinnostaisiko sinua kenties Radical Remission valmentajan ura? Tämä peruskurssi on ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus kouluttautua osaksi kehittyvää Suomalaista valmennus tiimiä.

Soita niin kerron lisää valmennus koulutuksesta.

 

Workshopin sisältö

Jokaisesta teemasta taustatietoa miten kukin avaintekijä vaikuttaa terveyteemme, tieteellistä tutkimustuloksia, vahvistettuja case tapauksia, harjoituksia ja ryhmä tehtäviä.

 1. —Vahvista elämänhaluasi
 2. Ota vastuu omasta terveydestäsi
 3. Muuta ruokavaliosi perinpohjin
 4. Käytä kasvirohdoksia ja ravintolisiä
 5. Kehitä myönteisiä tunteita
 6. Vapauta tukahdutetut tunteet
 7. Noudata Intuitiotasi
 8. Ota vastaan ympäristön tuki
 9. Syvennä henkisyyttäsi

 

Tämän Workshopin käytyäsi sinun on mahdollista hakeutua Radical Remission Teacher Training koulutusohjelmaan.

Halutessasi lisätietoa englanninkielisestä koulutusohjelmasta – ota meihin yhteyttä.

 

 

About the Certified Instructor

Mari Lehtiö, Radical Remission Teacher

040-5933164

 

Lisäinfoa  saat: mari@hyvinvoinninsiivet.fi