Miten saan lisätuloja hyvinvoinnista ?

Olenko uskollinen tuotteille joita edustan – saadakseni lisätuloja hyvinvoinnista ?

 1. Miten voin ansaita lisätuloja hyvinvoinnista? Uskonko ja luotanko siihen että valitsemani tuotteet ovat ainutlaatuisia? Toimivatko ne hyvin ja hyödyttävätkö ne juuri minua? Näenkö tuotteiden olevan tarpeellisia ja kohottavan elämänlaatua? En voi enää elää ilman niitä.  Ne tekevät minut onnelliseksi. Onko minulla vahva usko siihen että löytämäni tuotteet on mahtava juttu minulle ja läheisilleni?
 2. Uskonko että kaikki muutkin voisivat hyötyä tuotteista?  Rakastanko tuotteita ja eteerisiä öljyjä niin paljon että haluaisin että ystäväni ja kaikki muutkin saisivat nauttia tuotteista. – Kyllä Mikäli näin on minun täytyy myös itse aivan ensin liittyä tilaajaksi, jotta voin todella ymmärtää mistä on kysymys!
 3. Uskonko että tuotteet ovat oikein hinnoiteltu ja kaikkien saatavilla olevia? Haluan tutustua ER etuohjelmaan. Tunnenko että tuotteet ovat minulle niin tärkeitä? Varmistan vielä että saan omat tuotteeni joka kuukausi, tuli sitten mitä tahansa.
 4. Olenko valmis vastaamaan hyvinvointia koskeviin kysymyksiin? Uskonko minä tuotteisiin niin paljon että turvaudun tuotteisiin ensisijaisesti? Tämän ymmärrettyäni ymmärrän tuotteiden syvemmän merkityksen ja miksi todella olen valinnut tämän elämäntavan omaksesi. Tervetuloa mukaan!

Haluanko vakuuttaa muille että heidän muka täytyisi ostaa näitä tuotteita saadakseni lisätuloja?

Haluan muistuttaa itseäni! Minun täytyy myydä hyvinvointituotteet ensin itselleni ansaitakseni niillä lisätuloja hyvinvoinnista . Olenhan jo huomannut miten loistavia Young Livingin eteeriset öljyt ovat? Olenko todella uskollinen valitsemilleni tuotteille? Onko kotini sisustettu näillä tuotteilla, diffuusorit ja eteeriset öljyt, shampoot ja hoitoaine, pyykinpesuaineet ja käsienpesuaine? Jos en itse käytä tuotteita joita edustan en voi suositella niitä toisille sydämestäni. Olen niin onnellinen näistä tuotteista ja olen niin todella onnekas että olen vihdoin löytänyt tämän tuoteperheen ja kaikki nämä ihmiset joilla on sama arvomaailma. Uskon vahvasti että kenellä tahansa on mahdollisuus ostaa näitä tuotteita. Rakastan sitä kun saan kuukausittain tilaamani paketin. SE on niin hauskaa ja antaa minulle niin paljon iloa joka kuukausi ja innolla aina odotamme koko perheen kanssa sitä päivää kun paketti saapuu.

Uskonko siihen että ystäväni olisivat yhtä onnellisia näiden tuotteiden kanssa, jos he vain oppisivat käyttämään niitä?

– KYLLÄ

Tule sinäkin mukaan! Arvostaisin sitä suuresti ja toivon että sinäkin tulet ihastumaan tuotteisiin. Tämän jälkeen olet valmis ansaitsemaan halutessasi lisätuloja suosittelemalla ystävillesi.

Love it –

Share it –

Repeat it.

Rakasta sitä mitä teet – jaa sitä ja toista uudelleen. Niin yksinkertainen on tie menestykseen.


Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa että minulla on terveelliset elämäntavat jossa huomioidaan tunne, keho, mieli ja sielu.


Rakastanko itseäni riittävästi ansaitakseni hyvää terveyttä, hyvinvointia, runsautta ja merkityksellisiä ystävyys suhteita?

Kun pysyttelemme korkeammilla taajuuksilla mielen tasolla onnellisena ja iloisena, universumi tarjoaa meille mahdollisuuksia, koska emme enää vastusta muutosta.

Mikäli emme rakasta itseämme emme anna muutokselle tilaisuutta. Jumitamme, keksimme tekosyitä ja ylimääräistä draamaa elämäämme estääksemme näitä muutoksia tapahtumasta. Se onkin kriittinen vaihe.


Kun puhdistamme kehoamme Young Living lisäravinteiden ja eteeristen öljyjen avulla:

 • keho pystyy paremmin imeyttämään ruuasta saatavat ravinteet.
 • Meillä on enemmän energiaa
 • Nukumme paremmin
 • Iho näyttää paremmalta hyvin nukutun yön jälkeen
 • Vähemmän stressiä
 • Ajatukset kulkee paremmin
 • Hiukset ja kynnet voi paremmin
 • Liikumme enemmän
 • Olemme enemmän tasapainossa tunteiden kanssa
 • Olemme onnellisempia, rauhallisempia ja itsevarmempia
 • Positiivisempi asenne maailmaa kohtaan.
 • Runsauden mukana saapuu myös mahdollisuus saada lisätuloja

Ota yhteyttä kerron mielelläni lisää liiketoiminnan aloittamisesta – rakkaudesta tuotteisiin.

Mari Lehtiö, ID 10905687

Young Living eteeriset öljyt
Young Living 100% luontaiset eteeriset öljyt

Onko Young Living sinulle entuusestaan tuttu? Liity mukaan, liittymislahjana saat minulta ilmainen aloittajan opas, sekä tuen halutessasi myös Young Living liiketoiminnan aloittaminen ja opastus.

ps.

Kasvata Young Living liiketoimintaa iTovi mittauksien avulla.

Lue lisää iTovi mittauksesta...

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä: