Minä olen messut 9-10.2. 2018 Helsinki

Minä olen messut 9-10.2. 2018 Helsinki

Helmikuussa – minä olen messuilla…

Minä olen messut Finlandia talolla. Tule sinäkin mukaan! Olen mukana minä olen messuilla Young Living osastolla kertomassa puhtaista eteerisistä öljyistä. Joiden tuoksu vain yksinkertaisesti luomoaa puhtaudellaan… Paikan päällä pääset tuoksuttelemaan ja valitsemaan oman lempituoksusi, sekä saat parhaat käyttövinkit.

Miten eteerisiä öljyjä voi käyttää hyvinvoinnin tukemiseen?

Minä olen messuilla sinulla on mahdollisuus tuoksutella, sillä sinä itse tiedät parhaiten mikä sinulle sopii. Usein käytetty tapa on intuition avulla valita sopivimmat tuoksut ja kokeilemalla, itseään kuuntelemalla huomaat hyvin pian miten kehosi reagoi valitsemaasi tuoksuun.

Voit käyttää eteeristä öljyä lisäämällä muutaman tipan Diffuusoriin joka höyrystää tuoksun ilmaan. Voit myös käyttää eteerisiä öljyjä hieronnassa tai jalkakylvyissä, hajuveden tavoin tai hajustaa oman pyykkietikkasi.

+ öljyjä voi käyttää myös sisäisesti sillä ne on luokiteltu ravintolisäksi. Voit tiputtaa muutaman tipan suosikki + eteeristä öljyä vesilasiin. Saat maukasta makuvettä, ilman mitään ylimääräisiä lisäaineita tai makeutusaineita. Eteerisistä öljyistä on tehty myös lukuisia tutkimuksia. 20 minuutissa öljyn informaatio saavuttaa kehon solutason.

Lue lisää eteeristen öljyjen käyttötavoista…

Stress Away on tuoksusekoitus johon on valittu huolella stressiä lievittäviä ainesosia. Sen vanilijan tuoksu on niin huumaava, että siihen jää helposti koukkuun

“Tämän hetken suosikkini on Strss Away, sen vanilijan tuoksu on niin huumaava, että siihen jää helposti koukkuun. Tule messuilla tutustumaan sen tuoksuun.”
%d bloggaajaa tykkää tästä: