Avoimet Ovet

Avoimet Ovet

Mari Lehtiö Lapua

Mari Lehtiö on tuore yrittäjä Lapualla,

hän toivookin että asiakkaat tulevat rohkeasti tutustumaan uusiin hoitotiloihin!

Tervetuloa tutustumaan, avoinna sopimuksen mukaan.

Osallistu arvontaan, kävijöiden kesken arvomme lahjakortteja.

Lisätietoa paranemisen avaintekijöistä, sekä eri hoitomuodoista.

Tervetuloa tutustumaan uusiin hoitotiloihimme!

Mihin rentouttavaan hoitoon sinä haluaisit voittaa lahjakortin?

Lue yrittäjän tarina 25.10.2018 Lapuan Sanomista…

Tervetuloa!

Mari Lehtiö Lapua

Hyvinvoinnin siivet

******

Hyvinvoinnin siivet on 2017 perustettu hyvinvointialan yritys. 2018 Mari muutti miehensä perässä Lapualle. Alussa Mari teki hoitoja oman työn ohella. Hän lopetti päätoimisen työnsä ja päätti ryhtyä kehittämään yritystoimintaansa, jotta voisi muuttaa Lapualle ja perustaa Lapualle oman hoitopisteen. Omien hyvien käyttökokemusten myötä Mari innostui öljyilemään ja on ottanut valikoimiinsa myös luonnolliset eteeriset öljyt, joiden avulla jokainen voi tasapainottaa omaa henkistä, fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan.

New York Times best-seller kirjailija Kelly Turner, PhD on tutkinut ja opiskellut 1,500 tapausta joissa henkilö on kokenut yllättävän paranemisen (Radical Remission)—haastateltuaan henkilöitä jotka ovat kokeneet täyskäännöksen saatuaan vakavan tai kuolemaan johtavan diagnoosin—ja hän huomasi että heitä yhdisti yhdeksän paranemisen avaintekijää.

Mari Lehtiö tapasi KellyTurnerin 2016, kun Kelly oli luennoimassa Suomessa kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut luennosta siinä määrin ettei edes tajunnut että luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin, kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta opettaja koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä.

Mari onkin sen jälkeen kouluttautunut aiheeseen Yhdysvalloissa. 

Koulutuksen kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), Kelly Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen (engl. Surviving cancer against all odds) . Kirjaa on käännetty 20 eri kielelle. Tätä suuren suosion saavuttanutta kirjaa on saatavilla myös toimipisteessämme. Tervetuloa!

Osta tästä

 Lue lisää eteerisistä öljyistä…

 https://www.hyvinvoinninsiivet.fi/category/luonnolliset-eteeriset-oljyt/

Tervetuloa mukaan nousemaan hyvinvoinnin siiville.

Mari Lehtiö Lapua%d bloggaajaa tykkää tästä: