Laventeli farmi ja tislaamo – Mona, Utah

Laventeli farmi – Lavender farm Mona Utah on monille Young Livingin jäsenille tuttu matkakohde. Sinulla on siis mahdollisuus jäsenenä lähteä reissaamaan ja tutustumaan mistä tuotteemme ovat peräisin.

Gold tason saavuttaneilla jälleenmyyjillä onkin ollut onni päästä tänne farmille vierailemaan palkintomatkallaan. Reissun jälkeen entistäkin innokkampana valmiina kertomaan ihanista tuotteistamme, jota tällä farmilla valmistetaan. Konkreettisesti olen myös heiltä saanut kuulla mitä Seed to Seal laatujärjestelmä oikeasti merkitsee. 

Tiedäthän miten paljon he farmilla tekevät töitä tuotteidemme laadun turvaamiseksi.

Laventeli farmi - Mona Utah

Tällä farmilla tuotetaan seuraavia eteerisiä öljyjä :

– Laventeli eteerinen öljy

– Clary Sage eteerinen öljy

– Goldenrod eteerinen öljy 

– Juniper eteerinen öljy

– Blue Yarrow eteerinen öljy *

Sitruuna melissa eteerinen öljy

– White Fir eteerinen öljy *

– Evergreen essence essential oil blend *

– Ruta eteerinen öljy

– Hyssop eteerinen öljy

* Tarkista tilanne myöhemmin, näitä ei ole vielä saatavilla tätä kirjoittaessani euroopan markkinoilla. 

Ps. Euroopan markkinoille meillä tulee laventeli öljymme Ranskan maatilalta.


Seed To Seal on laatuprosessi joka takaa eteeristen öljyjen ensiluokkaisen laadun. Laatua valvotaan mm. jokainen tuotanto erä testataan laboratiossa. Näin voidaan varmistua että eteerisellä öljyllä on haluttu oikeanlainen koostumus. Sellainen on aito puhdas eteerinen öljy. Pullon oikeanlaisella sisällöllä on siis ihan oikeasti merkitystä, jotta se noudattaa sille asetettuja vaatimuksia, kun puhumme ensiluokkaisista puhtaista eteerisistä öljyistä. 

Voit siis tietää mistä öljymme ovat peräisin ja miten niiden laatua valvotaan. Sitä tarkoittaa Seed To Seal siemenestä sinettiin laatulupaus. Tuotteiden valvonta ulottuu siemenien valinnasta- kasvupaikan valinnasta – maaperästä – viljeyprosessin läpi – sadonkorjuuseen ja tislauksen oikea oppisuuteen sekä laboratorio kokeisiin aina tuotteen pullottamiseen ja sinetöintiin saakka.

Tämän vuoksi tuotteitamme on saatavilla ainoastaan suoraan  toimittajan varastolta verkkokauppamme kautta tilattavissa, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Voit luottaa tuotteiden aitouteen ja laatuun. 

Luo oma jäsentunnuksesi ja lähde mukaan matkalle Young Livingin maailmaan. Jäsenyys on maksuton, tunnuksen avulla pääset kirjautumaan ostoksille verkkokauppaan.

 

eteeriset öljyt

Puhtaat 100% eteeriset öljyt verkkokauppa odottaa sinua.

Kurkistus Mona farmille

Tällä videolla pääset katsomaan Situuna melissan eteerisen öljyn valmistumista Mona farmilla, aina taimien istutuksesta sadonkorjuuseen saakka.

Haluatko sinäkin mukaan tutustumaan eteeristen öljyjen kietovaan maailmaan?

 ” Eteeriset öljyt edistävät hyvänolon hormoonien tuotantoa, että voin katsella elämääni ikäänkuin positiivisen linssin läpi! ”

Opastan sinut mielelläni ensimmäisen tilauksesi kanssa alkuun. Ota yhteyttä.

Artikkelin kirjoittaja Mari on Hyvinvointivalmentaja & Health Coach with essential oils .

%d bloggaajaa tykkää tästä: