Eteerisistä öljyistä uutta vipinää makkariin…

Eteerisistä öljyistä uutta vipinää makkariin…

Eteeriset öljyt : 2. chakra

Viikonloppuna kävin chakrat ja eteeriset öljyt kurssin ja saimme tuoksutella eri chakroja stimuloivia tuoksuja. Kiinnostavaa oli kun pääsimme keskustelemaan kakkos chakrasta, siinä alkoi yhtä sun toista hiukan ujosti hymyilyttää.

Sakraali chakra (2.chakra) eli kehon toinen energiakeskus sijaitsee alavatsan alueella eli sukupuolielimien alueesta vastaavalla alueella. Sen tehtäviin kuuluu huolehtia hormoonitasapainosta. Hormoonit vaikuttaa myös mielialaamme. Sen vaikutusalueeseen kehossa kuuluu myös virtsarakko, munuaiset, munasarjat ja miehillä kivekset.

Chakra saattaa jumittaa myös traumaattisten kokemusten tai häpeän vuoksi. Tällöin voi kokeilla “Sara” eteeristä öljyä, jos on seksuaalisia traumoja taustalla tai nuoruudessa.

Tunne joka saattaa jumittaa 2. chakran toimintaa?

kysy itseltäsi:

“Onko minulla lupa nauttia elämästä?”

Väri: oranssi.

Elementti: Vesi

Teemat: Elämänilo, luovuus, uusien asioiden luominen

Vipinää makkariin…

Voit yllättää ukkosi sivelemällä hiukan eteeristä öljyä itseesi ja vartaloosi. Valitse mieleisesi tuoksut joista voisi olla avuksi jotta saataisiin hiukan pörinää kakkos keskukseen, joka siis vastaa seksuaalisuudesta ja uusien asioiden luomisesta. Leikkimielellä voit lähteä testailemaan ja katsoa mistä tuoksusta se sinun oma kultasi ihan villiintyy 😉

Muistathan että parisuhde ja siihen liittyvien ongelmien taustalla voi olla monia erinäisiä syitä. Myös suoliston toiminta ja ummetus voi myös vaikuttaa haitallisesti myös kakkos chakran toimintaan. Suosittelen kokeilemaan myös ruuansulatusta tukevia eteerisiä öljyjä. Stressi myös vaikuttaa mielialaamme, joten stressiä lievittävistä eteerisiä öljyjä voi olla päivän mittaan tuoksutella diffusorilla, jos suunnittelette parisuhteen yhteistä laatuaikaa. Saunahetkeen voi ottaa tavaksi lisätä stressiä lievittäviä eteerisiä öljyjä saunaveteen.

Käyttöohjeita

Muistathan että eteerisiä öljyjä ei koskaan tule sivellä intiimialueelle. Suosittelen hankkimaan aloituspakkauksen mukana tulevan diffuusorin, jonka avulla saat suosikki tuoksua huoneilmaan. Eikä ukko huomaa siinä mitään ihmeellistä 😉 Tosin siinä vaiheessa saatta epäillä kun huomaa suosikki tuoksusi aiheuttavan jatkuvasti hänen kehossaan (toivottavasti) toivotunlaisia reaktioita 😉

Voit laimentaa näitä eteerisiä öljyjä perusöljyyn ja hieroa nilkkoihin peukalolla nilkkaluun alapuolelle, jossa sijaitsee saamani tiedon mukaan nk. “puutepiste”

Voit tehdä myös öljysekoituksen useammista valitsemistasi kakkos keskusta tukevista eteerisistä öljyistä 3-5 tippaa kutakin ja 30 ml perusöljyä ja hieroa vaikka ukkosi jalkapohjia 😉

Tunnustele ja kuulostele mistä tuoksusta sinun kehosi alkaa kehrätä. HUOM! Jasmine ei sovellu raskaana oleville, koska se auttaa avautumaan. Raskauden loppuvaiheessa yliajalle mentäessä siitä tosin voi sitten olla apua. Mikäli sitä sattuu kotoa löytymään.

Mitä eteerisiä öljyjä sitten voisi kokeilla käyttää makkarissa?

“Tässä vain muutamia eteerisiä öljyjä mainitakseni, joista itse tykkäsin tuoksuteltuani ja tunsin miten 2. chakra alkoi ihan pörrätä ja jopa tunsin miten hyvän olon hormoonit lähti liikkeelle. Iltaan mennessä hukassa olleet kuukautisenikin alkoivat”

 • Muutamia esimerkkejä:
 • Jasmine (rohkaisee, ei raskaana oleville)
 • Aloes
 • Cassia
 • Clary sage (IHANA – on myös hormoonivaikuttaja/menkat)
 • Sensation (ihan huumaava – I love this)
 • Joy (iloa makkariin ja muutenkin elämään!

+ Sensation kosteusöljy & suihkugeeli

Siirry ostoksille tästä!

Sensation TM -kylpy- ja suihkugeeli sisältää lumoavan tuoksuisia öljyjä, joita itse Kleopatra käytti romanttisen tunnelman luomiseen. Hienot, luonnolliset ainesosat saavat aikaan nautinnollisen kylpyelämyksen. (Tuotenumero: 3748500)
Sensation TM on hyväntuoksuinen ja voimakkaan romanttinen sekoitus, joka virkistää ja kohottaa mielialaa. Se on kehitetty erityisiä hetkiä varten lisäämään nautintoa.


SARA TM-öljysekoituksen sisältämä Geranium, Ylang Ylang, Rose, Blue Tansy ja muut eteeriset öljyt saavat yhdessä aikaan tyynnyttävän tuoksun, josta on apua vaikeissa tai tunteikkaissa elämänvaiheissa.

DIY eteerinen öljy

Ohje:

Voit tehdä Sesation kosteusöljyn, jota voit suihkun jälkeen hieroa vartalollesi :

 • 30 ml Argan öljyä (esim. Tokmanni myy)
 • (tai muuta valitsemaasi laadukasta perusöljyä)
 • 10-15 tippaa Sensation
Siirry ostoksille tästä!

Tilauksen ensimmäisessä vaiheessa sinun tarvitsee valita oletko asiakas vai jälleenmyyjä?

Jälleenmyyjän edut:

 • Saat suosikkituotteittesi vähittäishinnasta 24 prosenttia alennusta.
 • Osallistu palkkiojärjestelmään ja ansaitse palkkioita vain jakamalla Young Livingiä muille.
 • Ansaitse pääsy ainutlaatuisiin Young Living -jäsentapahtumiin ympäri maailmaa.
 • Nauti Essential Rewards -ohjelman eduista ja kätevyydestä.
 • Valitse omasi useista aloituspakkauksista tai aloita jälleenmyyjänä haluamillasi tuotteilla.
 • Muista sinulla on vapaus valita oma aktiivisuutesi.
 • Ei osto tai myyntivelvotteita.

Kätevin tapa on aloittaa aloituspakkauksella tilauksen linkistä avautuu avautuu aloituspakkauksen sisältö.

Tämän artikkelin öljyistä voi olla myös paljon iloa.

Lue lisää: 100% eteerisistä öljyistä ja niiden käyttötarkoituksista.

Lue myös: miksi valitsin Young Living yhteistyökumppaniksi.

Tämä artikkeli on luotu vain huumorilla nautittavaksi. Sitä ei ole syytä ottaa liian vakavasti. Kokeile näitä vinkkejä jos siltä tuntuu tai vinkkaa vaikka kaverille, joka aina jaksaa puhua siitä mistä on puute 😉

https://web.facebook.com/Hyvinvoinnin-Siivet-1204267743011909/?__m_async_page__=1&_rdc=10&_rdr%d bloggaajaa tykkää tästä: