Diffuusorin käyttökokemuksia

Diffuusorin käyttökokemuksia

Eteeristen öljyjen Diffuusorin testausta

Etsitkö diffuusorin käyttökokemuksia ? Tässä artikkelissa esittelen Diffuserit sekä niiden käyttökokemuksia. Itse etsin kauan ensimmäistä diffuuseria, toivottavasti tästä esittelystä on sinulle apua, jotta valinta olisi mahdollisimman helppoa. Laitoin myös linkit joista pääset tilaamaan valitsemasi diffuusorin. Toivottavasti löydät mieleisesi!

Esittelyssä Young Living aloituspakkauksen mukana tulevat Diffuuserit sekä vähän edullisempi vaihtoehto Lantern lyhtymallinen diffuuseri.

Varmista Difuusorin laatu!

Eteeriset öljyt liuottavat halpaa muovia. Täytyy olla nk. “kirurgin” muovia. Emme halua että höyrystämme ilmaan muovia, emmehän.

Varmista siis luotettava Diffuusorin valmistaja, joka tietää mitä tekee. Luotettavinta on hankkia diffuusori eteerisen öljyjen kanssa yhtä aikaa tällöin on tutkittu, että niitä voi käyttää yhdessä.

Eteeristen öljyjen laatu

Valitse eteeriset öljyt siten että voit olla aivan varma niiden puhtaudesta. Vain 100% puhdasta eteeristä ölyjä. Ala on melkoisen vähän lailla säädelty, joten valitse yritys jolla on korkeat laatustandardit. Lue lisää öljyjen valitsemisesta. Jos valitset markkinoiden puhtaimmat eteeriset öljyt, niin tottakai Diffuuserin laatu on myös silloin tärkeä, ettei mene hyvät öljyt hukkaan.

Diffuuseri eteerisille öljyille

Lantern

Diffuuserin valinta
Täydennä sisustustasi ja lisää tunnelmaa Lantern Diffuser -diffuuserin avulla.Tämä upea laadukkaasta metallista tehty ja lasilla koristeltu diffuuseri täyttää ilman eteeristen öljyjen tuoksuilla ja saa vieraat tuntemaan itsensä tervetulleiksi.
Pitkät haihdutusajat ja 11 valovaihtoehtoa mukaan lukien kynttilänlepatus-toiminto, Lantern Diffuser -diffuuseri sopii jokaiseen tilanteeseen ja kokoontumiseen. Lantern Diffuser -diffuuseri toimii myös ilmankostuttimena ja sumuttimena, ja on yksi Young Livingin monipuolisimmista diffuusereista.
Lantern Diffuser -diffuuseriin mahtuu 200 ml vettä. 5 tunnin haihdutus korkealla toiminnolla ja 8 tunnin haihdutus matalalla toiminnolla. Kun diffuuseri on toistuvalla toiminnolla, eli minutti päällä ja minuutti poissa päältä, se toimii jopa kymmenen tuntia yhteen menoon.*
*Kestoaika saattaa vaihdella eteerisen öljytyypin tai käytettävän öljymäärän mukaan.
Sisältää: 5ml Lavender-öljyä ja 5ml Citrus Fresh-öljysekoitusta.


“Lantern diffuusori on ehdoton suosikkini tyylikkyydellään.

Mukana tulee myös Young Living luonnolliset puhtaat 100% eteeriset öljyt 2 pulloa (Laventeli ja Sitruuna).”

Siirry ostamaan!

Diffuuseri ja eteeristen öljyjen aloituspakkaus

Premium Starter Kit – aloituspakkaus

Kuvan aloituspakkaus sisältää Aria diffuuserin.

Erityislaatuisen arvokas Premium Starter Kit – aloituspakkaus on kattava ja intuitiivinen perehdytys eteeristen öljyjen voimaan. Se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat tosissaan muuttaa elämäänsä.

Aria difuusori on uusinta diffuusori tekniikkaa.

Aria–diffuuseri & Öljykokoelma

Eteeristen öljyjen Premium-kokoelma 2019 (Premium Essential Oils Collection)*: Laventeli (Lavender) 5 ml, Piparminttu (Peppermint) 5 ml,Sitruuna (Lemon) 5 ml,Olibaanihartsi (Frankincense) 5 ml, Copaiba 5ml, Thieves® 5 ml, PurificationTM 5 ml, R.C. TM 5 ml, DiGize 5 ml, PanAwayTM 5 ml, Stress Away 5ml, AromaGlide Roller Fitment -pallot, Orange+ 5 ml, 10 käyntikorttia, 10 Tyhjää näyteöljypulloa, 2 NingXia Red® 60 ml:n yksittäispakkausta. (Muutokset mahdollisia)

Ohjausyksikkö – videolla diffuusorin käyttökokemuksia

Aria Diffuusorin Ohjausyksikön avulla voit säätää höyryä, on/off, ajastin kauanko haluat tuoksutella, musiikkia, valon säätö ja voimakkuus. Halutessasi voit kuunnella musiikkia.

Diffuusorin käyttökokemuksia :

“Aria diffuusori on suosikkini tyylikkyydellään ja muilta lisäominaisuuksiltaan. Todella hienoa diffuusori tekniikkaa ellei halua tyytyä tavanomaiseen. Mukana pakkauksessa tulee myös Young Living luonnolliset 100% eteeriset öljyt, jotta pääsee tutustumaan ihaniin tuoksuihin. Tykkään laittaa hoitolani asiakastilaan tuoksua ja pientä taustamusiikkia diffuusorista, se rauhoittaa mukavasti ja luo ihanan rennon ilmapiirin. “


Siirry ostamaan

Premium Starter Kit – aloituspaketti diffuusorilla

Premium Starter Kit – aloituspakkaus on kattava perehdytys eteeristen öljyjen voimaan. Se on täydellinen pakkaus niille, jotka haluavat tosissaan muuttaa elämäänsä.

Kuvassa Dew Drop diffuuseri aloituspakkaus. *hinnanmuutokset mahdollisia. (Tämän hetken hinta 1.1.2019) Tarkistathan vielä lopullinen hinta tilauslinkin kautta.


Valitse eteeriset öljyt siten että voit olla aivan varma niiden puhtaudesta. Vain 100% puhdasta eteeristä ölyjä. Ala on melkoisen vähän lailla säädelty, joten valitse yritys jolla on korkeat laatustandardit. Lue lisää öljyjen valitsemisesta.

Valitse markkinoiden puhtaimmat eteeriset öljyt.

Yllätyin siitä miten vähän lainsäädäntöä on eteeristen öljyjen laadun suhteen. Puhdas eteerinen öljy saattaa sisältää vain 5% eteeristä öljyjä. Onneksi löysin Young Living, jonka Seed to seal laatujärjestelmä takaa tuotteiden laadun kasvin istuttamisesta aina lopputuotteen sinetöintiin saakka. Olen tyytyväinen, voin olla täysin luottavaisin mielin.

Young Living öljyt vakuuttivat minut ensi hetkestä alkaen. Olin aiemmin käyttänyt muita öljyjä, mutta Young Living öljyt veivät minut mukanaan, niin ihania puhtaita tuoksuja, että sen tuntee kun niitä nuuhkaisee. Rakastuin niihin ensi hetkestä alkaen. Ja se on paljon sanottu. En voinut aiemmin edes kuvitella mitään niin valtavaa ihastusta.

Liity sinäkin jäseneksi.

Liity jäseneksi

Aloituspakkauksen sisältö:

 • Dew Drop Diffuser Diffuusori
 • Stress Away™ 5ml
 • AromaGlide™ Roller Fitment
 • Orange+ 5ml
 • 10 × tyhjää näyteöljypulloa
 • 10 Pidätkö siitä? Kerro siitä muille! Tyhjää näyteöljypulloa
 • 2 NingXia Red® 60 ml:n yksittäispakkausta
 • Lavender 5 ml
 • Peppermint 5 ml
 • Lemon 5 ml
 • Frankincense 5 ml
 • Copaiba 5ml
 • Thieves® 5 ml
 • PurificationTM 5 ml
 • R.C. TM 5 ml
 • DiGize 5 ml
 • PanAwayTM 5 ml

Diffuusorin käyttökokemuksia :

“Itse valitsin tämän diffuusorin ensimmäiseksi Diffuusorikseni.

Todella hyvä hinta -laatusuhde, mukaan tulee paljon erilaisia tuoksuja joilla pääsee hyvin alkuun.

Aluksi käytin myös muita öljyjä ja diffuusoriin alkoi kerääntyä ruskeaan töhnää. Sain kuulla että puhtaat 100% eteeriset öljyt pitävät diffuusorin puhtaana ja pitkäikäisempänä. Siitä lähtien olen käyttänyt ainoastaan Young Living öljyjä ja diffuusorini on pysynyt puhtaana. “

Liity jäseneksi

Oheisella videolla esitellään aloituspakkauksen eteeriset öljyt:

Sekä vielä rajoitettu erä!

Aromalux Diffuusori Rajoitettu erä Limited edition!

Aromalux Diffuusori 127,41 e jälleenmyyjän hinta*

Aromalux toimii samanaikaisesti sumuttimena, ilmanpuhdistajana ja diiffuuserina, ja se on tehokas tapa luoda hyvinvointia edistävä ilmapiiri ja ympäristö eteerisillä öljyillä. AromaLux hyödyntää patentoitua suunnittelua, teknologiaa ja helppokäyttöisiä toimintoja, jotka voimistavat aromaattista elämystä. AromaLuxin mukana tulee ilmainen 15 ml:n pullo Thieves-öljysekoitusta

siirry tilaamaan

*hinnat viitteellisiä kannattaa vielä tarkistaa lopullinen hinta tilaussivustolta, juuri ennen tilausta. Hintaan lisätään myös postikulut.

*Jälleenmyyjänä – Saat tuotteet noin 24% edullisemmin, sekä ilmaisia tuotelahjoja (ilman mitään sitoumuksia). Lisäksi sinulla on tällöin mahdollisuus lisäansioihin suosittelemalla tuotteita ystävillesi. Jäsenyys itsessään ei velvoita sinua mihinkään tilauksiin.

Jäsentili vai asiakastili?Laita rentouttavaa musiikkia, jota voit kuunnella laittaessasi Diffuusorin pöhisemään….
Ei muuta kuin NAUTI HETKESTÄ!
Tunnustele miten tuoksut vaikuttavat sinun jokaiseen soluun.

L

Liity uutiskirjeeni tilaajaksi – Iloa ja energiaa eteerisin öljyin

Tervetuloa kanssani mukaan eteeristen öljyjen maailmaan, autan sinua mielelläni kaikissa kysymyksissä eteerisiin öljyihin liittyen.

Mari Lehtiö,

Hyvinvointivalmentaja – Hyvinvoinnin Siivet

Young Living – jälleenmyyjä ID 10905687%d bloggaajaa tykkää tästä: