chakrat ja eteeriset öljyt

chakrat ja eteeriset öljyt

Seinäjoki

Tervetuloa Seinäjoelle kuuntelemaan ja oppimaan ja saamaan omia kokemuksia energiahoitajan opastuksella millaiseksi voi elämä muuttua eteeeristen öljyjen myötä.

Kiinnostaako eteeriset öljyt, chakrajärjestelmä ja energiakehon toiminta ? No tule ihmeessä mukaan kanssamme tutustumaan aiheeseen!

” Me järjestämme elämämme uudelleen kun päätämme, että henki on tärkeämpi kuin fyysisen olotilan illuusiot. Kutakin valintaa tehdessämme me joko menemme syvemmälle illuusioiden maailmaan tai sijoitamme energiaa hengen voimaan. Kukin 7. CHAKRASTA edustaa tämän perusopetuksen erilaista versiota tai ilmentymää. Aina kun valintamme vahvistaa sisäistä voimaamme, vähennämme fyysisen maailman valtaa elämäämme, kehoomme, terveyteemme, mieleeemme ja henkeemme, Energian kannalta kukin valinta joka vahvistaa henkeä vahvistaa energiakenttäämme, ja mitä vahvempi energiakenttä on sitä vähemmän meillä on on siteitä negatiivisiin ihmisiin ja kokemuksiin.”

– Caroline Myss

Eteeriset öljyt hoitavat meitä monella eri tasolla ja yksi niistä on energeettinen taso. Tämän kurssin aikana tutustutaan kehon energiakeskuksiin eli chakrajärjestelmään ja siihen, kuinka niiden harmonista toimintaa voidaan tukea mm. ihanien eteeristen öljyjen avulla!

Mitä voin oppia?

* Mikä on enrgiakeho? Mihin se perustuu?

*Mitä chakrat ovat ja missä ne sijaitsevat kehossani?

*Mistä tiedän tai tunnistan milloin energiani on tasapainossa?
* Mitä elämän, tunteiden ja hyvinvoinnin aluetta kukin chakra hallitsee?
* Mistä tunnistan, jos jokin chakra on epätasapainossa?
* Kuinka voin tasapainottaa omaa kehoa ja chakrajärjestelmääni ?
* Mikä öljy tukee kunkin chakran tomintaa?

*Opit valitsemaan itselleni parhaiten sopivat öljyt?
* Kuinka käytän turvallisesti öljyjä?

Kurssilla käytettäviä menetelmiä ovat oman kehon tunnustelu, energioiden havainnointi harjoitus, mielikuvaharjoitukset, öljyjen tuoksuttelu ja oman kehon reaktioiden havainnointi. Lisäksi saat paljon tietoa siitä, mikä öljy olisi paras millekin chakralle!

Älä pohdi enää, vaan ilmoittaudu heti odotus listalle

tekstaa: CHAKRAT

Lähetä numeroon: 040-5933164, niin saat ensikädessä whats app viestillä tietoa kun seuraava kurssi lähestyy.


Hinta 30€ / osallistuja

Paikka: Seinäjoki,

Aika: Tapahtuma on jo ollut, siirry uutiskirjeemme tilaajaksi niin et missaa seuraavaa tilaisuutta.

Tervetuloa!

Mitä ovat chakrat?

Chakrat ovat osa kehomme energiajärjestelmää, osa energiakehoamme.

Chakrat vaikuttavat olennaisella osin vireystilaamme ja siihen miten koemme ympäristömme.

Eteeristen öljyjen avulla voimme tasapainottaa chakrajärjestelmäämme merkittävällä tavalla.

Kullakin chakralla on oma eteerinen öljy tai useampiakin, jotta sinäkin löydät itsellesi sopivimmat öljyt. Saat kattavan tietopaketin chakrajärjestelmästä ja pääset tutustumaan eteerisiin öljyihin.

Itselläni chakrat ja eteeriset öljyt illan jälkeen kuukautiset alkoivat heti illalla kun pääsin kotiin. Niitä ei siis ollut näkynyt aikoihin, joten oli ihan mieluinen yllätys. Öljyt tasapainottivat siis kehoani luonnolliseen tasapainoon. Lempituoksuni saikin sukat melkein pyörimään jaloissa 🙂

.

Tervetuloa!


ILMOITTAUDU MUKAAN:

Onko sinulla kysymyksiä? Laita viestiä

Ota yhteyttä

Lämpimästi tervetuloa mukaan,

Mari Lehtiö,

Hyvinvointi valmentaja, energiahoitaja ( suomen energiahoitaja pohjanmaa )
Liity mukaan Facebook ryhmäämme – Chakrat ja hyvinvointi


****
Viimeisimmät artikkelini:

Lisätietoa järjestäjästä…

Hyvinvoinnin siivet on hyvinvointiin erikoistunut yritys. Toimin itsenäisenä yrittäjänä ja järjestän hyvinvointiin liittyviä tapahtumia Pohjanmaan alueella (ja muuallakin). Tämän lisäksi minulla oma hyvinvointi hoitotila Lapualla. Halutessasi voit varata minulle myös ajan energiahoitoon.

Sinulla on mahdollisuus pitää Seinäjoen lähialueella ystävillesi hyvinvointi-ilta ja voimme yhdessä ideoida illan sisällön. Voimme toteuttaa illan teeman vaikkapa liittyen eteerisiin öljyihin ja askarrella yhdessä ystäviesi kanssa DIY juttuja mm. kemikaaliton koti teemalla, itse tehty deodorantti, kauneudenhoitotuotteet, siivoussuihke. jne jne.

Teemana voi olla myös tutustuttaa sinut ja ystäväsi eteeristen öljyjen maailmaan ja vain tuoksutella ihania 100 % puhtaita eteerisiä ja vapaata jutustelua teekupposen äärellä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos eteeriset öljyt kiinnostavat sinua ja haluat kuulla lisää.

Mari Lehtiö, Lapua

ps. Löytyy myös Facebook ryhmä Hyvinvointia Lapuan naisille jos haluat osallistua tapaamisiimme Lapualla. Vain 20 min ajomatka Seinäjoelta.%d bloggaajaa tykkää tästä: