Young Living

Young Living

Mari Lehtiö

Mari Lehtiö on Young Living tuotteiden suosittelija,

hän toivookin että hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä tulevan rohkeasti tutustumaan eteeristen öljyjen maailmaan!

***

Tervetuloa tutustumaan eteerisiin öljyihin sopimuksen mukaan.

Osallistu arvontaan, tilaisuuksien kävijöiden kesken arvomme ihania tuotepalkintoja.

Haluatko sinä osallistua hyvinvointi iltaan ystävien kesken? Kokoa oma porukkasi tai liity mukaan tapahtumiimme.

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää tulevista tapahtumista! Voimme myös suunnitella sinulle illan omien toiveidesi mukaan!

Tilaisuuksissa on lisätietoa paranemisen avaintekijöistä, sekä miten monin eri tavoin voimme kohentaa hyvinvointiamme eteeristen öljyjen ja luonnonmukaisten kemikaalittomien tuotteiden avulla.

Ota rohkeasti yhteyttä asuitpa sitten missä päin Suomea tahansa, etsin tiimistämme sinua lähimmän henkilön, joka voi opastaa sinut eteeristen öljyjen maailmaan.

Tervetuloa!

Mari Lehtiö

Young Living ID 10905687

******

Hyvinvoinnin siivet on 2017 perustettu hyvinvointialan yritys. Hyvinvoinnista kiinnostunut Mari innostui lähtemään mukaan öljyilemään ja on ottanut valikoimiinsa luonnolliset eteeriset öljyt, joiden avulla jokainen voi tasapainottaa omaa henkistä, fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan. Hän opastaa sinut eteeristen öljyjen maailmaan ja auttaa sinua mikäli haluat ryhtyä suosittelemaan tuotteita ystävillesi. Sinulla on halutessasi mahdollisuus ansaita suosittelijana lisätuloja ja saada ilmaisia tuotteita. Tärkeintä on kuitenkin oma kokemus terapeuttisten eteeristen öljyjen käytöstä ja omat arvokkaat kokemukset siitä miten ihania eteeriset öljyt ovatkaan, joka kymmenes käyttäjistä on suositellut eteerisiä öljyjä ystävilleen.

***

New York Times best-seller kirjailija Kelly Turner, PhD on tutkinut ja opiskellut 1,500 tapausta joissa henkilö on kokenut yllättävän paranemisen (Radical Remission)—haastateltuaan henkilöitä jotka ovat kokeneet täyskäännöksen saatuaan vakavan tai kuolemaan johtavan diagnoosin—ja hän huomasi että heitä yhdisti yhdeksän paranemisen avaintekijää.

Mari Lehtiö tapasi KellyTurnerin 2016, kun Kelly oli luennoimassa Suomessa kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut luennosta siinä määrin ettei edes tajunnut että luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin, kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä.

Mari onkin sen jälkeen kouluttautunut aiheeseen Yhdysvalloissa. 

Kelly Turnerin kirja on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen (engl. Surviving cancer against all odds) . Kirjaa on käännetty 20 eri kielelle. Tätä suuren suosion saavuttanutta kirjaa on saatavilla myös verkkokaupassamme. Tervetuloa ostoksille!

Osta tästä

 Lue lisää eteerisistä öljyistä…

 https://www.hyvinvoinninsiivet.fi/category/luonnolliset-eteeriset-oljyt/

Tervetuloa mukaan kohottamaan omaa hyvinvointiasi!

Mari Lehtiö%d bloggaajaa tykkää tästä: