Lushious Lemon

Lushious Lemon on Situunan eteerinen öljy johon on lisätty kivaa vivahdetta muita puhtaita eteerisiä öljyjä, jotta sinun ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen sitruunan tuoksuun. Eteerisen Lushious Lemon -öljyseoksen virkistävän kirpeä aromi täyttää tilasi ilolla. Kirkkaat Lemon Myrtle- ja Lemon-sitrusvivahteet, Ylang Ylangin raikas kukkaistuoksu ja Spearmintin ja Eucalyptus Globuluksen viileän kutsuva aromi tekevät eteerisestä Lushious Lemon -öljystämme täydellisen päivittäiseksi tuoksuksi tai yhdistettäväksi lempisuihkusaippuaasi ihanaa päivän aloitusta varten.

Diffuusorin käyttökokemuksia

Tutustu myös diffuusereihin ja niiden eri ominaisuuksiin…

Tilaukseesi voit yhdistää suihkugeeli base johon voit sekoittaa oman suosikki tuoksusi eri eteerisistä öljyistä joita sinulla jo on. 

Diffuuserit sivulla näet meidän diffuuseri valikoimamme. Tämä tuoksu uutuus on mielestäni parhaimmillaan diffuuserissa. Ihana kepeä päivätuoksu joka täyttää huoneen kepeydellään.

Samaan aikaan uutuutena saimme myös Present time 15 ml.

*Huomaathan että uutuus tuotteemme on saatavilla aluksi ensimmäisen kuukauden ajan vain ER tilauksilla jäsenillemme. Siksi kannattaakin liittyä jäseneksi, jäsenyys on vapaaehtoinen ja maksuton. Kerron mielelläni lisää ja autan sinut alkuun ensimmäisen tilauksesi kanssa. Ota yhteyttä.

Haluatko sinä lisää iloa elämääsi? 

Liity mukaan iloiseen joukkoomme. Jaamme ryhmässä kokemuksia eteeristen öljyjen käytöstä, sekä paljon hyviä käyttövinkkejä ja reseptejä on luvassa

Subscribe to Our Newsletter

HALUATKO TUTUSTUA LUONNONMUKAISEEN ELÄMÄNTAPAAN?

*Saat kuukausittain uutiskirjeeni sähköpostiisi.

 ” Eteeriset öljyt edistävät hyvänolon fiilistä, että voin katsella elämääni ikäänkuin positiivisen linssin läpi! ”

Tunteeet ja eteeriset öljyt liittyvä toisiinsa merkittävällä tavalla, jota alkuun voi olla haastava ymmärtää. Toivon että tämä artikkeli avaa ajatuksiasi tunnemaailman monimuotoisuudesta ja siitä millä tavoin tunteet ja eteeriset öljyt vaikuttavat kehossa.

Varaa henkilökohtainen aika!

Halutessasi irrottautua stressistä ja saada selkeyttä tulevaan haasteellisen elämäntilanteen keskellä. Autan sinua alkuun eteeristen öljyjen kanssa myös etänä videopuheluiden avulla. Varaa oma henkilökohtainen puhelinaika. Autan sinua oman tunnetyöskentelysi aloittamisessa, jos se tuntuu alussa haasteelliselta. Suosittelen asiakkailleni ottamaan eteeriset öljyt tunnetyöskentelyn tueksi kotona. Lue lisää…

%d bloggaajaa tykkää tästä: