Vetyvesi

Olisiko sinunkin aika siirtyä uudelle tasolle kehosi nesteyttämisessä? 

Tuleeko sinun juotua riittävästi vettä päivittäin? Päänsärky ja väsymys ovat nestehukan yleisimpiä merkkejä. Tutustuin hiljattain vetyveden hyvinvointia tukeviin vaikutuksiin. Tämä on niin mahtava juttu, yksi merkittävimmistä tavoista oman hyvinvoinnin tukemiseen. Vetyvesi on terveystuki ja kehon solutason puhdistaja.

Mitä vetyvesi tarkoittaa?

Young Living on kehittänyt ainutlaatuisen Hydrogize vetyvesipullon, jolla voit vedyttää oman juomavetesi.
 

Miten vetyvesi vaikuttaa?

Pienen kokonsa ansiosta solun sisään pääsevä vetymolekyyli kykenee tuhoamaan vapaita radikaaleja. Hajotessan elimistössä vedystä tulee vettä, joten sillä ei ole haittavaikutuksia.

Vetymolekyyli kykenee tuhoamaan vapaat radikaalit sekä nostamaan niitä tuhoavien entsyymien määrää elimistössä. Vapaat radikaalit aiheuttavat siis hapetus stressiä kehossa. Hapetusstressi voi vaurioittaa kehomme soluja. Kehossa vety (H2) pystyy muuntamaan vapaita happiradikaaleja vedeksi.

Miksi kannattaisi hankkia vetyvesipullo?

Japanilainen tapa hoitaa terveyttä vuosisatojen ajan on ollut juoda lähteiden vetyrikasta vettä. 

Ongelma on että vetyvesi tulisi nauttia mahdollisimman pian, sillä se muuttuu vedeksi. Vetyvesi on siis vettä, joka sisältää vety kaasua. Tiedämme että vesi on vedyn ja hapen yhdiste. Yksinkertaisen prosessin avulla pullossa oleva vesi voidaan muuttaa takaisin hapeksi ja vedeksi. Vety haihtuu nopeasti, joten vesi ei säilö sitä pitkään. Tämän vuoksi kannattaa vedyttää vesi Hydrogize pullossa juuri ennen käyttöä.

Hydrogize vetyvesipullo

Huolehdi sinäkin nestetasapainostasi aivan uudella tavalla vesipullolla jolla voit valmistaa vetyrikastettua vettä! Hydrogize TM takaa optimaalisen vetyrikastetun veden, voit pitää huolta nestetasapainostasi!

Parhaan lopputuloksen saat 3 minuutin toiminnolla joka lisää veden vetypitoisuutta hitaasti ja varmistaa näin mahdollisimman runsaan vetypitoisuuden.

Haluatko sinäkin tilata itsellesi tämän vetyvesipullon?

Jäsenille alennettu hinta.

Miksi juuri hydrogize ?

Voit käyttää myös eteerisiä öljyjä tässä vesipullossa makuvetenä. Tämä on täysin ainutlaatuista!

Tutustu  +sarjan ravintolisä eteerisiin öljyihin, joilla saat makua ja ravinteita juomaveteen. Tämä edesauttaa, jotta juomavetesi olisi entistäkin parempaa ja sinun tulee nautittua vettä riittävästi. Ilman ylimääräisiä kaloreita! 

Haluaisitko nautti esimerkiksi sitruunan makuista vetyvettä?

Sitruunaa käytetään tunnetusti kehon luonnollisen ph-tasapainon ylläpitämiseen. 

Hapetus stressiä hillitsevään ruokavalioon kuuluu myös runsaasti hedelmiä, marjoja ja kasviksia. + sarjan eteeriset öljyt on saatu kasveista ja hedelmistä.

Painonhallinnan ja kehon nesteytyksen kannalta onkin tarpeen huolehtia, että saat mahdollisimman hyvää vettä!

Japanilainen Shigeo Ohta on löytänyt vedyn terveyshyödyt. Hänen tutkimus ”Hydrogen acts as a therapeutic antioxidant by selectively cytotoxic oxygen radicals” on julkaistu 2007 Natural Medicine -tiedelehdessä

Mahdolliset käyttörajoitukset

Vetyvesi muuttuu elimistössä vedeksi, joten sillä ei ole käyttörajoituksia. Sopii vauvasta – vaariin. Turvallisin tapa saada vetyvettä on siten, että veden ionisointi ja juominen tapahtuvat heti kun vetyvesi on ”valmistettu”

Miten saan tilattua?

Luo oma ilmainen jäsentili ja tutustu laajaan luonnonmukaiseen tuotevalikoimaan. Saat valitsemasi hyvinvointi tuotteet kotiin toimitettuna. 

Useimmat jäsenet aloittavat aloituspakkauksella, joka sisältää diffuuserin. Aloita valitsemalla mieleisesi difuuseri.

Liity mukaan!

Liity mukaan eteeristen öljyjen käyttäjien yhteisöön. Opastan sinua tuotteiden käytössä sekä pääset mukaan TÄYSIN ILMAISIIN koutuksiiin! Haluatko oppia lisää eteerisistä öljyistä? Liity mukaan aloituspakkauksella ja lähde mukaan jäseneksi kanssamme eteeristen öljyjen mielenkiintoiseen maailmaan…

 

Mitä aloituspakkaus sisältää? Tutustu

Voinko tilata vain haluamani tuotteet? Kyllä.

Onko sinulla kysyttävää ? 

Laita minulle viestiä tai ota yhteyttä.   

t. Mari

Seed to Seal on Laatulupaus

Young Livingin Seed to seal – Siemenestä sinettiin laatulupaus – niinkuin me sitä kutsumme on luotu, jotta jäsenemme voivat olla turvallisin mieilin. Tuotteiden laatua on valvottu puhtaan maaperän ja kasvupaikan tutkimuksista, kasvien simenten valinnasta, kasvien istutukseen, läpi luonnonmukaisen viljeyn ja sadonkorjuun, sekä aivan siihen saakka kunnes tuote erä on testattu laboratoriossa ja tuotteet sinetöidään lähetettäksi asiakkaille.

Saat AIDOT luonnonmukaiset tuotteet ilman välikäsiä!.

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Tilaa uutiskirjeeni.

Tutustu jäsenetuihin!

Saat jäsenenä luonnonmukaiset tuotteet edullisemmin.

Kuuletko luonnonmukaisen elämäntavan kutsuvan?

%d bloggaajaa tykkää tästä: