Theta Healing

Theta Healing

Mitä Theta Healing on?

Theta Healing aikana käydään läpi mm. kehon tuntemuksia, kivunhoitoa, uskomuksien kartoittamista ja niistä luopumista, lihastestausta, kehon tuntemuksia  ja kehitetään positiivisia tuntemuksia.

Ydin tasolla ovat ne uskomukset, joita olemme ne omaksuneet  lapsuudestamme. Nämä uskomukset ja käyttäytymiskaavat olemme hyväksyneet ja ne ovat tulleet osaksi meitä. Ne ovat alitajunnassamme, emme luultavasti edes tiedosta niitä.

Geneettisen tason uskomukset ovat meillä esi-isiemme perintönä tai ovat jo geeneissämme tässä elämässä. Tämä kertoo DNA:lle mitä tehdä. Nämä uskomukset ovat vanhempia, kuin kahden sukupolven uskomukset.

Historiallinen taso käsittää muistoja menneistä elämistämme tai syviä geneettisiä muistojamme,  joita kannamme mukanamme nykyisyydessämme. Nämä uskomukset ovat energiakentässämme.

Sielun taso on kaikki, mitä ihminen on. Se on syvin taso. Jos erilaisia uskomuksia on muilla tasoilla, ne ovat surun ja murheen tunteina sielussamme. Sielu ei kuitenkaan arvostele tai tuomitse meitä vaan sallii kaikki kokemuksemme.

Näillä eri tasoilla olevat uskomukset voidaan korvata uusilla ja myönteisillä uskomuksilla. Poikkeuksellisen suuri määrä haitallisia uskomuksia voi pitää ihmisen sairaana. Se miten puhumme ja ajattelemme vaikuttaa siihen mitä elämä meille antaa. Menetelmän avulla rajoittavat uskomukset voidaan korvata hyvinvointia edistävillä ja paranemista aikaansaavilla uskomuksilla. Alitajunnassamme on suuri määrä uskomuksia, joiden poistaminen tai muuttaminen positiivisempaan suuntaan vaikuttaa elämäämme.

Kenelle Theta Healing sopii?

Theta Healing sopii kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille, mahdollisuudet ovat rajattomat. Apua voi saada missä tahansa haastavassa elämäntilanteessa tuomaan selkeyttä. Asiakkaan tilanteesta riippuen saattaa olla että tarvitaan yksi tai useampi sessio. Sopii erityisesti silloin jos sinulla on jokin vaiva jolle ei ole tuntunut löytyvän mitään erityistä syytä, mutta silti sinusta tuntuu että kaikki ei ole niin kuin pitäisi.

Meillä voi olla kaunaa jotain ihmistä kohtaan ja tunnemme suuttumusta, vihaa häntä kohtaan tai paheksumme hänen toimintaansa, mutta nämä tunteet ovat korjattavissa. Tunnetilamme vaikuttavat terveyteemme, joten negatiivisten tunteiden poistaminen parantaa ja muuttaa oloamme ja elämäämme.

Theta Healing sopii myös positiivisten tunteiden vahvistamiseen. Voimme Theta Healingin avulla opetella esimerkiksi tuntemaan millaiselta rakkaus tai ilo tuntuu. Rakkauden tiellä saattaa olla myös haitallisia uskomuksia jotka estävät meitä. “En ole rakkauden arvoinen” uskomus saattaa jopa estää kokemasta rakkaudellisia tunteita. Theta Healingin avulla on mahdollisuus vapautua elämää rajoittavista uskomuksista. Kukapa meistä ei haluaisi kokea rakkautta?

Miten se tapahtuu?

Voit varata puhelimitse tapahtuvan Theta Healing ajan tai tulla hoitopisteeseemme Lapualla.

Voit siis varata ajan asuit sitten missä päin Suomea tahansa. Laita minulle henkilökohtaista viestiä, niin sovitaan sopiva aika.

Sessiossa, jonka kesto on 1,5-2 tuntia, etsitään avainuskomus, joka aiheuttaa kyseisen ongelman tai vaivan. Asiakkaan taajuus johdatetaan värähtelyn theta-taajuudelle ( 4-7) , jotta saadaan yhteys alitajuntaan.

Varatun puhelinajan lähestyessä varaa itsellesi rauhallinen aika ja paikka kahdeksi tunniksi. Varmista että sinulla on puhelimessa kuulokkeet käytössäsi, puhelimen laturi lähettyvillä, sekä vesipullo. Varmista itsellesi mukava asento jotta voi istua rennosti kädet vapaana hoidon aikana. Juo riittävästi vettä päivän aikana ennen varattua aikaa, jotta lihastesti toimii hyvin. Avoin mieli auttaa saada aikaan muutoksia helpottaa asioiden käsittelyä. Mitä tarkemmin tiedät asian, jota haluat käsitellä, sitä nopeammin pääsemme tuloksiin. Sinun ei tarvitse tietää syytä, miksi jokin asia ei toimi sinun elämässäsi.

Mikä on sinun tämän hetken haasteesi?

Haluatko käsitellä terveyttä, ihmissuhteita, parisuhdetta tai taloudellista tilannettasi ?

” Haluan opastaa lahjakkuuteen, menestymiseen ja onnistumiseen haluaville asiakkailleni, jotka kamppailevat erilaisten fyysisten ja emotionaalisten kipujen, terveyden tai itsetunnon kanssa. Toivoen parempia ihmissuhteita, parempaa hyvinvointia ja rahaa… Haluan näyttää sinulle, mikä estää sinua olemasta se, joka olet. Kuinka voit pystyä voimaantumaan ja hallitsemaan omaa elämääsi. “

Kiinnostuitko ?

Varaa aikasi soittamalla tai laita tekstiviestiä 040-5933164

Muista!

” Voit olla yhden uskomuksen päässä unelma elämästäsi. “

Soita ja varaa!

Kokeillessasi ensimmäistä kertaa Theta Healingia saat -20 % alennuksen normaalihinnasta.

Kiitos,

Haluan saada tietoa uusimmista Theta Healing artikkeleista ja tapahtumista!

Seinäjoella tulossa Theta Healing peruskurssi. Lue lisää…%d bloggaajaa tykkää tästä: