Parisuhdeongelma

Parisuhdeongelma

Parisuhdeongelma uuden vuoden kynnyksellä…

Uuden vuoden alkaessa monilla alkaa uusi vaihe elämässä ja moni tekee ratkaisevia uudenvuodenlupauksia parisuhdeongelman ratkaisemiseksi. Tosiasiassa muutaman viikon kuluessa monilla innostus lopahtaa. Mistä sitten johtuu että lupaukset ei pidä tai sen vain unohtuvat muiden kiireiden alle?

  1. Muutosten aikaan saaminen vaatii sitoutumista päämäärään. Usein kuitenkin epäonnistumme tietämättämme mikä meitä oikein estää menestymästä toivomallamme tavalla.

Päätin ottaa taas omaan käyttööni Theta Healing tekniikat, jotta asioissa saisi vihdoin aikaan toivotunlaista muutosta parisuhteessa. Paljon on tapahtunut huikeita asioita rakkaudessa viimeisen vuoden aikana, mutta silti parisuhdetta rajoittavia uskomuksia on paljastunut säännöllisin ajoin. Harmillisinta on että emme voi muuttaa kumppania tai hänen asennettaan.

On aika luopua toimimattomista toimintatavoista. Luottaen siihen että rakkaus ja suhteemme kestää läpi tämän muutoksen.

2. Jokaisen on itse otettava vastuu omasta elämästä ja omista valinnoista, unelmista ja päämääristään. Aina olisi niin paljon helpompi syyttää muita siitä että asiat ei onnistu toivotulla tavalla. Olisiko nyt juuri oikea aika ottaa uusi asenne ja aloittaa elämäntapamuutos omasta itsestä?

3. Tärkeää on pystyä luopumaan ihmisistä ja asioista, jotka ovat esteenä unelma elämämme toteutumiselle. Jos kumppani vaikkapa kieltäytyy kaikesta muutoksesta, vaatii melkoista rohkeutta mennä eteenpäin siitä huolimatta.

Kenelläkään ei ole oikeutta vaatia sinulta luopua unelmistasi. Sinun on vain tehtävä mitä sinun sydän sanoo, sydämen ääni ei vain hyväksy kompromisseja, se toivoo lopulta vain sinun omaa parastasi.

  Maailma joskus osaa yllättää, kun uskaltaa rohkeasti irrottautua ja luottaa itseensä ja intuitioon. Anna ihanien asioiden yllättää!

Parisuhteessa usein on kyse yli tai alivastuullisuudesta.

Kumpaan ryhmään sinä tunnistat kuuluvasi? Tunnistatko kumppanissasi ylivastuullisuuden tai alivastuullisuuden piirteitä.

Alivastuullinen kumppani on monesti tyytymätön, koska hänellä on taipumus valita kumppanikseen ylivastuullinen henkilö. Alivastuullisena hän kokee ettei osaa mitään tai häntä ei kuunnella ja tyytyy helposti alivastuulliseen osaansa suhteessa. Lopulta hän saa tarpeekseen siitä että häntä ei arvosteta ja kuunnella tai tyytyy osaansa ja masentuu.

Ylivastuullinen henkilö on pienestä saakka tottunut tai joutunut ottamaan ohjat omiin käsiinsä. Hänelle tyypillistä on kontrollointi ja tiukka itsekuri. Kaiken pitää tapahtua juuri hänen mieleisellään tavalla. Monesti ylivastuullinen on perheen vanhin lapsi tai yhden lapsen perheestä.  Parisuhteessa hänestä tuntuu että hänen täytyy yksin hoitaa aivan kaikki. Hänestä tuntuu että muut välttelevät vastuuta eikä hän voi luottaa että asiat tapahtuisivat hänen haluamallaan tavalla. Tällaisessa suhteessa hän valitsee usein alivastuullisen kumppanin joka pyrkii kaikin keinoin miellyttämään häntä. Lopulta kuitenkin käy niin että ylivastuullinen alkaa nalkuttaa alivastuulliselle, kun alivastuullinen alkaa vetäytyä kokiessaan riittämättömyyttä ja arvostuksen puutetta, tuntuu että mikään ei riitä vaikka hän kuinka yrittäisi miellyttää ylivastuullista kumppaniaan.

Miten tällaisesta yli/alivastuullisuudesta olisi mahdollista päästä eroon?

Tiedostamalla kumpaan ryhmään kuuluu. Pyrkimällä tasapainoon ja vastuun jakamiseen tasapuolisesti parisuhteessa. Apuna voi käyttää myös ThetaHealing digging menetelmää, jonka avulla voidaan tunnistaa haitallisia uskomuksia käytöksen taustalla.

Loppuun palamisen taustalla saattaa olla ylivastuullinen käyttäytymismalli. Uupumus saattaa olla kehon ainoa keino vihdoin pysäyttää ajattelemaan ja rauhoittua kuuntelemaan omaa kehoa. Olla itselleen läsnä ja kuunnella.

Tunnistin itsessäni alivastuullisia piirteitä. Vetäydyin helposti ja annoin toisen suorittaa asiat loppuun toivomallaan tavalla. Samalla tuntui että minua ja mielipiteitäni ei arvosteta.

Kerta toisensa jälkeen parisuhteessa minulla oli ollut vahvoja miehiä. On vaatinut rohkeutta ottaa ohjaksia omiin käsiin ja yhteen törmäyksiltäkään ei ole voinut välttyä, kun kumpikin pitää kiinni omista mielipiteistään. Hiljalleen kiltin tytön syndrooma on saanut väistyä ja olen saanut rohkeutta aidosti olla oma itseni.

Uskomuksia yli ja alivastuullisuuden taustalla

Alivastuullisella voi olla uskomuksia “en ole minkään arvoinen” tai “minun täytyy olla kiltti ansaitakseni rakkautta”. Ylivastuullisen tyypillisiä uskomuksia voisi olla “en ole riittävä” joka ajaa häntä koko ajan parempaan suorittamiseen tai pelko siitä että saa haukut niskaansa ja hän ei kestä minkäänlaista kritiikkiä. Kun suhde itseen muuttuu “olen riittävä juuri sellaisena kuin olen” alkaa paineet ja kaiken kattava kontrollointi hellittää ja elämässä on tilaa lempeämmälle ja hyväksyvämmälle asenteelle, terveelle kasvulle ja kehitykselle. Ei tarvitse olla täydellinen, jolloin on helpompaa tarkastella omaa keskeneräisyyttään lempeällä asenteella ja pyrkiä parempaan itseään aidosti kuunnellen.

ThetaHealing tarjoaa ratkaisun avaimet, joiden avulla voit kasvattaa positiivista lempeämpää elämänasennetta, uskoa ja luottamusta elämään. Uskoa rakkauteen ja elämäntehtävän löytymiseen ja suunnan selkeytymiseen omassa elämässäsi tai sielun kumppanin löytymiseen. Elämän ei tarvitse olla jatkuvaa puurtamista tai työntekoa, vaan myös rakkaudellista läsnäoloa ja rauhallinen tietoisuus sydämen tasolla siitä että olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Ota askel uuteen suuntaan… Varaa itsellesi ThetaHealing puhelinsessio.

Katso myös esittelyvideoni.

Ensimmäisestä kerrasta alennus -20% normaalihinnoista.

Ajanvaraus

ps.

Klikkaa nyt itsesi mukaan Theta Healing uutiskirjeen tilaajaksi,%d bloggaajaa tykkää tästä: