9 PARANEMISEN AVAINTEKIJÄÄ viikonloppu Tuomiston kartanolla! (2019)

9 PARANEMISEN AVAINTEKIJÄÄ viikonloppu Tuomiston kartanolla! (2019)

Radical Remission TM  workshop viikonloppu Tuomiston Kartanolla on tulossa 6.-8.9.2019. Mari Lehtiö on kouluttautunut aiheeseen Yhdysvalloissa.  Viikonlopun aikana tullaan käymään läpi yhdeksän paranemisen avaintekijää. Luennot sopivat henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita paranemisen avaintekijöistä.

 

Koulutuksen kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), psykoterapeutti Kelly A. Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen (engl. Radical Remission Surviving cancer against all odds) . Kirjaa on käännetty eri 20 kielelle.  Kelly koulutti yhdysvalloissa ensimmäiset Radical Remission opettajat, jotta hän saisi keskittyä tutkimustyöhönsä luennoinnin sijaan. Koulutuksessa osallistujia oli ympäri maailman.  Tämän lisäksi hän on Radical Remission Projektin perustaja, tutkimusryhmä kerää jatkuvasti uutta tietoa vakavista sairauksista selvinneiltä.

 

Kelly Turner kiinnostui täydentävästä lääketieteestä suoritettuaan alemman korkeakoulututkinnon Harvardin yliopistossa. Hän teki vapaaehtoistyötä lasten syöpäsairaalassa ja tunsi löytäneensä kutsumuksensa. Hän päätyi opiskelemaan syöpäsairauksien sosiaalityötä Kalifornian yliopistossa.

 

Työskennellessään syöpätutkimusta tekevässä sairaalassa hän luki sattumalta kirjan, jonka aiheena oli odottamaton parantuminen syövästä ja se mullisti hänen elämänsä. Asia kiehtoi häntä niin paljon että hän alkoi etsiä tietoa odottamattomista parantumisista. Hän hämmästyi sitä, että syövästä yllättäen parantuneista henkilöistä ei ollut tehty kattavaa tutkimusta ja hän halusi selvittää miksi potilaat olivat omasta mielestään selvinneet. Siitä tuli hänen väitöskirjansa aihe ja elämäntehtävä. Viime vuosikymmenen aikana hän on tutkinut ja analysoinut yli 1500 odottamatonta remissiota kymmenessä eri maassa. Näiden tutkimusten satoa on nyt tarjolla myös Suomessa.

 

Jokainen avaintekijä koostuu tutkimusaineiston lyhyen yhteenvedon lisäksi viikon tietopaketista ja paranemistarinan esittelystä, joka on kulloiseenkin teemaan sopien valittu tutkimusaineiston 1500 selviytymistarinan joukosta. Lopuksi tehdään aiheeseen liittyvä ryhmätehtävä. Tavoitteena että jokainen osallistuja saa viikonlopun aikana itselleen käytännön harjoituksia kotiinviemiseksi.

 

Mari Lehtiö tapasi KellyTurnerin keväällä 2016, kun Kelly oli luennoimassa Suomessa kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut luennosta siinä määrin ettei edes tajunnut että luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin, kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta opettaja koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä.

 

Tervetuloa kuulemaan tietoa hyvinvoinnin avaintekijöistä!

 

Viikonlopun All inclusive hintaan
Sis. Majoitus Tuomiston Kartanolla.
Majoitus 2-4 hengen huoneissa.

Ruokailut (Aamupala, lounas, illallinen)
Gluteeniton kasvisruoka.

Kurssiohjelma 9 paranemisen avaintekijää , hyvää seuraa ja vertaistukea, iltaohjelma ja sauna.

Paikka: Tuomiston Kartano, Sastamala

Hinta 450 e

Paikkoja on rajoitetusti 16 kurssilaisellle. Varaa oma paikkasi!

 

 

✅ Kyllä kiitos,

✅ Haluan hyödyntää ennakkovaraajan edut.

✅ Lähettäkää minulle lisätietoa, kun ilmoittautuminen avautuu.

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: