meditaatio harjoittelu &

meditaatio harjoittelu &

9 paranemisen avaintekijää viikonloppu!

Radical Remission TM  workshop viikonloppu on taas tulossa… Mari Lehtio on kouluttautunut aiheeseen Yhdysvalloissa.  Viikonlopun aikana tullaan käymään läpi yhdeksän paranemisen avaintekijää. Luennot sopivat henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita paranemisen avaintekijöistä. Viikonloppuun sisältyy myös meditaatio harjoittelu ohjatusti. 

Syvennä henkisyyttäsi ja paranna intuitiotasi

Nämä kaksi avainteemaa ovat tärkeä osa paranemisen avaintekijöitä, kurssiin sisältyy meditaatio harjoittelu eri muodoissa.

Koulutuksen kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), psykoterapeutti Kelly A. Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen (engl. Radical Remission Surviving cancer against all odds) . Kirjaa on käännetty eri 20 kielelle.  Kelly koulutti yhdysvalloissa ensimmäiset Radical Remission opettajat, jotta hän saisi keskittyä tutkimustyöhönsä luennoinnin sijaan. Koulutuksessa osallistujia oli ympäri maailman.  Tämän lisäksi hän on Radical Remission Projektin perustaja, tutkimusryhmä kerää jatkuvasti uutta tietoa vakavista sairauksista selvinneiltä.

 

Kelly Turner kiinnostui täydentävästä lääketieteestä suoritettuaan alemman korkeakoulututkinnon Harvardin yliopistossa. Hän teki vapaaehtoistyötä lasten syöpäsairaalassa ja tunsi löytäneensä kutsumuksensa. Hän päätyi opiskelemaan syöpäsairauksien sosiaalityötä Kalifornian yliopistossa.

Työskennellessään syöpätutkimusta tekevässä sairaalassa hän luki sattumalta kirjan, jonka aiheena oli odottamaton parantuminen syövästä ja se mullisti hänen elämänsä. Asia kiehtoi häntä niin paljon että hän alkoi etsiä tietoa odottamattomista parantumisista. Hän hämmästyi sitä, että syövästä yllättäen parantuneista henkilöistä ei ollut tehty kattavaa tutkimusta ja hän halusi selvittää miksi potilaat olivat omasta mielestään selvinneet. Siitä tuli hänen väitöskirjansa aihe ja elämäntehtävä. Viime vuosikymmenen aikana hän on tutkinut ja analysoinut yli 1500 odottamatonta remissiota kymmenessä eri maassa. Näiden tutkimusten satoa on nyt tarjolla myös Suomessa.

Jokainen avaintekijä koostuu tutkimusaineiston lyhyen yhteenvedon lisäksi tietopaketista ja paranemistarinan esittelystä, joka on kulloiseenkin teemaan sopien valittu tutkimusaineiston 1500 selviytymistarinan joukosta. Jokainen osallistuja luo viikonlopun aikana itselleen oman käytännön suunnitelmansa ottaakseen avaintekijöitä omaan elämään.

 

Mari tapasi KellyTurnerin keväällä 2016, kun Kelly oli luennoimassa Suomessa kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut luennosta siinä määrin ettei edes tajunnut että luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin, kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta opettaja koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä.

Tervetuloa kuulemaan tietoa hyvinvoinnin avaintekijöistä!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja seuraavasta kurssista.

✅ Kyllä kiitos,

✅ Haluan hyödyntää ennakkovaraajan edut.

✅ Lähettäkää minulle lisätietoa, kun seuraava ilmoittautuminen avautuu.

Ohessa kouluttajani Kelly Turner terveiset kirjan tiimoilta.

Lue lisää kirjaa koskevia artikkeleita:

https://www.hyvinvoinninsiivet.fi/category/9-paranemisen-avaintekijaa-2/

Ajankohtaisimmat artikkelit:

meditaatio harjoittelu – äänimaljarentoutusVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *