Ajankohtaista

Sinustako Radical Remission valmentaja?

Sinustako Radical Remission valmentaja?

Kiinnostaisiko sinua kenties Radical Remission valmentajan ura? Tämä peruskurssi on ensimmäinen askel kohti hyvinvointivalmentajan uraa. Hyvinvointikurssi Frantsilan hyvänolon keskuksessa 4.6.-6.6.2018 – Yhdeksän paranemisen avaintekijää! New York Times best-seller kirjailija Kelly Turner, PhD on tutkinut ja opiskellut 1,500 tapausta joissa henkilö on kokenut yllättävän paranemisen (Radical […]

Hoitopalvelukeskus sinfonian tutustumispäivä 15.3.2018

Hoitopalvelukeskus sinfonian tutustumispäivä 15.3.2018

Hoitopalvelukeskus sinfonian tutustumispäivä 15.3.2018 . Hyvinvoinnin Siivet on paikalla tekemässä EFT näytehoitoja sekä luentosalissa tarjolla tietoa kevään kursseistamme kl 15-16. Päivän aikana tehdyistä hoitovarauksista -20 % alennus. Tervetuloa! Ohessa tietoa mitä kaikkea muuta on tarjolla…                     […]

Ilmainen infotilaisuus webinaari

Ilmainen infotilaisuus webinaari

Tässä ilmainen yhdeksän paranemisen avaintekijää ilmainen infotilaisuus, video on katsottavissa vain rajoitetun ajan.

Tarjous ilmoittaudu nyt kurssille, niin saat kirjan kaupanpäälle!

Kurssilla nähdään!

Katso ajankohtaiset kurssit: Tästä

 

 

EFT-valmennus

EFT-valmennus

EFT valmennuksen avulla sinulla on mahdollista saavuttaa sisäinen tasapaino. Tarkoittaen että tunne, keho – ja mieli on tasapainossa. Valmennuksessani opit tämän menetelmän käytön niin että voit käyttää sitä myöhemmin omassa elämässäsi, missä ja milloin vain.   Mihin EFT perustuu? EFT-valmennus on yhdistelmä vanhaa kiinalaista lääketiedettä […]

Harjoittelu tekee mestarin! Mitä sinä harjoittelet?

Harjoittelu tekee mestarin! Mitä sinä harjoittelet?

Minun kysymykseni sinulle on… Mitä sinä harjoittelet tänään? Mitä sinä harjoittelet joka päivä? Koska tulet hyväksi siinä mitä harjoittelet.   Mitä sinä harjoittelet? Harjoitteletko löytämään iloa elämääsi? Harjoitteletko rauhan löytämistä elämääsi? Harjoitteletko onnellisuutta elämässäsi?   Vai harjoitteletko sinä valittamista joka asiasta? Sillä jos sinä harjoittelet […]

Sinussako selviytyjän ainesta? Osallistu arvontaan!

Sinussako selviytyjän ainesta? Osallistu arvontaan!

New York Times best-seller kirjailija Kelly Turner, PhD on tutkinut ja opiskellut 1,500 tapausta joissa henkilö on kokenut yllättävän paranemisen (Radical Remission)—haastateltuaan henkilöitä jotka ovat kokeneet täyskäännöksen saatuaan vakavan tai kuolemaan johtavan syöpä diagnoosin—ja hän huomasi että heitä yhdisti yhdeksän paranemisen avaintekijää.

Koulutukseni kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), Kelly A. Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen.

Tietoa perustajasta  Kelly Turner, PhD, koulutuksen kehittäjä. Radical Remission: Surviving Cancer Against All Odds, on käännetty  20 kielelle, joka on yhteenveto hänen vuosikymmenen elämäntyöstään tutkimuksistaan miten syövästä voi selviytyä. Hän on suorittanut yliopistotutkinnon Harvardin Yliopistossa ja Californian yliopistossa, Kelly on myös  Radical RemissionTM Projektin perustaja (www.RadicalRemission.com), tietokanta ja yhteisö joka kerää Radical Remission tapauksia, luoden yhteyden selviytyjien ja nykyisten potilaiden välille. Dr. Turner koulutti hiljattain ryhmän ensimmäisiä Sertifioituja Radical Remission ohjaajia maailmassa, jotta he voivat viedä Radical Remission workshop sanomaa eteenpäin.

Radical Remission projektin periaatteisiin kuuluu tarjota myös mahdollisuus kurssille osallistumiseen niille, joille se ei muuten olisi mahdollista.

Tutustu kurssitarjontaamme

Mikäli sinulla ei ole taloudellista mahdollisuutta osallistua kurssillemme, ei hätää. Voit jättää meille hakemuksen.

  • Valitsemme vuosittain vähintään yhden jolle myönnämme ilmaisen kurssin <3  (sisältää kurssin ja kurssimateriaalin osuuden, itse maksettavaksi jää matkat, majoitus ja ruokailu valitsemassasi kurssipaikassa)
  • Mikäli onni suosii sinua ja olet jo ilmoittautunut kurssille niin hyvitämme erotuksen.
  • Valitse mieleisesi kurssi, jolle haluat osallistua.
  • Kerro parhaat perustelusi meille miksi juuri sinun kannattaisi päästä osallistumaan valitsemallesi kurssille.
  • Kaikkien hakemusten jättäneiden kesken arvomme Syövästä voi selviytyä – kirjapalkintoja.
  • Hakemukset: mari@hyvinvoinninsiivet.fi

Onnea kaikille paranemisen matkalle!

Mari

Applying The 9 Healing Factors Into Your Own Life

Applying The 9 Healing Factors Into Your Own Life

RADICAL REMISSION WORKSHOP Applying The 9 Healing Factors Into Your Own Life   New York Times best-selling author Kelly Turner, PhD studied 1,500 cases of radical remission—people who had complete reversal of a serious or terminal cancer diagnosis—and discovered they shared nine common healing factors. […]

Syövästä voi selviytyä – tuumasta toimeen

Syövästä voi selviytyä – tuumasta toimeen

Ennen kuin paljastan yhden parhaista vinkeistäni sairaudesta selviytymiseen, kysyn muutamia kysymyksiä. Oletko jo hankkinut itsellesi kirjan syövästä voi selviytyä – 9 polkua yllättävään paranemiseen? Mitä olet tehnyt sen jälkeen, kun hankit kirjan? Luitko jo kirjan? Ehditkö katsoa sitä ? Kuinka monta paranemisen avaintekijää olet ottanut […]

9 paranemisen avaintekijää viikkoluennot alkaa!

9 paranemisen avaintekijää viikkoluennot alkaa!

 

Syövästä voi selviytyä viikkoluennot alkavat Seinäjoella ensimmäisenä Suomessa.

Mari Lehtiö on kouluttautunut aiheeseen yhdysvalloissa viime syksynä.  9 viikon aikana Seinäjoen Sinfoniassa tullaan käymään läpi yhdeksän paranemisen avaintekijää. Luennot sopivat henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita paranemisen avaintekijöistä.

Koulutuksen kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), psykoterapeutti Kelly A. Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen (engl. Surviving cancer against all odds) . Kirjaa on käännetty eri 20 kielelle.  Viime syksynä Kelly koulutti yhdysvalloissa ensimmäiset Radical Remission opettajat, jotta hän saisi keskittyä tutkimustyöhönsä luennoinnin sijaan. Koulutuksessa osallistujia oli ympäri maailman. Tällä hetkellä Dr Turner keskittyy 9 osaisen oman dokumenttisarjansa koostamiseen, jossa tullaan käymään läpi yhdeksän paranemisen avaintekijää. Tämän lisäksi hän on Radical Remission Projektin perustaja, tutkimusryhmä kerää jatkuvasti uutta tietoa vakavista sairauksista selvinneiltä.

Kelly Turner kiinnostui täydentävästä lääketieteestä suoritettuaan alemman korkeakoulututkinnon Harvardin yliopistossa. Hän teki vapaaehtoistyötä lasten syöpäsairaalassa ja tunsi löytäneensä kutsumuksensa. Hän päätyi opiskelemaan syöpäsairauksien sosiaalityötä Kalifornian yliopistossa.

Työskennellessään syöpätutkimusta tekevässä sairaalassa hän luki sattumalta kirjan, jonka aiheena oli odottamaton parantuminen syövästä ja se mullisti hänen elämänsä. Asia kiehtoi häntä niin paljon että hän alkoi etsiä tietoa odottamattomista parantumisista. Hän hämmästyi sitä, että syövästä yllättäen parantuneista henkilöistä ei ollut tehty kattavaa tutkimusta ja hän halusi selvittää miksi potilaat olivat omasta mielestään selvinneet. Siitä tuli hänen väitöskirjansa aihe ja elämäntehtävä. Viime vuosikymmenen aikana hän on tutkinut ja analysoinut yli 1500 odottamatonta remissiota kymmenessä eri maassa. Näiden tutkimusten satoa on nyt tarjolla myös Seinäjoella.

Jokainen luentoilta koostuu tutkimusaineiston lyhyen yhteenvedon lisäksi viikon tietopaketista ja paranemistarinan esittelystä, joka on kulloiseenkin viikon teemaan sopien valittu tutkimusaineiston 1500 selviytymistarinan joukosta. Lopuksi tehdään viikon aiheeseen liittyvä ryhmätehtävä. Tavoitteena että jokainen osallistuja saa 9 viikon aikana itselleen käytännön harjoituksia kotiinviemiseksi.

Mari Lehtiö tapasi KellyTurnerin keväällä 2016, kun Kelly oli luennoimassa Suomessa kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut luennosta siinä määrin ettei edes tajunnut että luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin, kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta opettaja koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä.

 

Tervetuloa kuuntelemaan tietoa paranemisen avaintekijöistä.

Torstaisin kl.18:00

Paikka: Sinfonia Oy, Valtionkatu 1 C , Luentosali (4.kerros)

Seuraava 9 viikon kurssi alkaa 1.2.2018.

Hinta: 180 euroa
Sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita kohottamaan  omaa hyvinvointiaan. 

Ilmoittautumiset: mari@hyvinvoinninsiivet.fi

 

ps. Syövästä voi selviytyä kirjaa on saatavilla ostaa myös Sinfonian vastaanotosta. Painos on loppuunmyyty, joten viimeisiä kirjoja viedään.

 

 

Bemer laitteen terveysvaikutuksista

Bemer laitteen terveysvaikutuksista

Bemer Laitteen käyttö on suositeltavaa ennen leikkausta, sekä leikkauksen jälkeen. Laite stimuloi leikattavan alueen verenkiertoa, nopeuttaen paranemista ja vähentää alueen turvotusta. Monet urheilijat käyttävät laitetta palautuakseen rankasta treenistä mahdollisimman tehokkaalla tavalla.   Mihin vaivoihin Bemer verisuoniterapialaitetta voi käyttää? Stressin lievittämiseen ja stressin aiheuttamiin ongelmiin Uniongelmiin […]